Rámování a paspartování obrazů, fotek a kreseb
Ochraňte Vaše fotografie, obrazy nebo kresby před předčasným stárnutím pomocí rámování a paspartování. Sklenářství Tomáš Látal z Prostějova zajistí rámování a paspartování vašich uměleckých děl.
Tomáš Látal Sklenářství Prostějov
Sklenářské práce Přerov – profesionální servis drobných i rozsáhlých oprav
Určitě to všichni znáte, chvíli nedáváte pozor nesete něco těžkého a než se stačíte porozhlédnout kolem sebe, je už pozdě. Rozbité zrcadlo, okno nebo dveře není nic neobvyklého, ale co teď?
Autojeřábnické práce – přeprava stavebního materiálu, kontejnerů, palet a různých konstrukcí
Na autojeřábnické práce, přepravu stavebního materiálu, různých konstrukcí, kontejnerů a palet s příslušnou technikou se zaměřuje společnost Autojeřáby Vařeka s.r.o. ze Šumperku.
Autojeřáby Vařeka s.r.o.
Odolné venkovní a vnitřní okenní parapety z kamene - výroba na zakázku
Originální kamenné prvky vyrábí Kamenictví Petr Švardala, působící v Olomouci, Prostějově a Přerově. Na zakázku realizujeme odolné venkovní a vnitřní okenní parapety z kamene (žula, mramor).
Studnařské práce, kopání studní, kopané studny, výstavba jímek
Společnost STUDNY LOUTOCKÝ s.r.o. se zabývá kopáním studní a výstavbou vsakovacích, odpadních, samonosných či plastových jímek.
STUDNY LOUTOCKÝ s.r.o.
Obložení schodů a schodišťových stupňů z kamene v různém provedení
Naše Kamenictví Petr Švardala vyrábí obložení schodů, schodišťových stupňů z kamene v různém provedení. Působíme v Olomouci, Prostějově, Šternberku, Šumperku, Zábřehu a Litovli.
Kusová a sériová výroba kompletních, náhradních dílů pro přesné strojírenství
Firma CNC-MORAVIA s.r.o. z Prostějova se zabývá kusovou a sériovou výrobou kompletních, ale i náhradních dílů (komponentů) pro přesné strojírenství, podle dodané výkresové dokumentace.
CNC-MORAVIA s.r.o.
Malování, natírání a tapetování domů, bytů i venkovních prostor od Malířství Vodička
Malířství Vodička z okresu Olomouc je malířská a natěračská firma, která se postará o kvalitní malbu a nátěry interiéru, exteriérů a montáže sádrokartonů.
Instalatérské práce Olomouc – komplexní služby pro veřejnost
Máte ve svém domě podlahové topení, které poslední dobou čím dál víc zlobí? Topí málo nebo dokonce vůbec? Nechte si pomoci a zavolejte odborníky.
Kamenné schody do interiérů i exteriérů, schodiště, parapety - výroba z kamene na míru
Výrobou z kamene se zabývá Kamenictví Petr Švardala z Olomouce. Na míru zhotovíme kamenné schody do interiérů i exteriérů, schodiště i parapetní desky.
Prodej a aplikace značkové stříkané polyuretanové pěny - PUR, stříkané zateplení, realizace zateplení - izolace
Společnost HDT Car s.r.o., divize stříkané zateplení se sídlem v Olomouckém kraji se od roku 2014 zabývá prodejem a aplikací značkové stříkané polyuretanové pěny (PUR).
Kamenosochařství, kamenictví, restaurátorské práce, výroba solitérů, pomníků a hrobů
Kamenosochařství Emil Müller se zabývá kamenickými, štukatérskými a restaurátorskými pracemi.
Zakázková výroba pomníků, odborná montáž, renovace hrobů a náhrobních desek
Kamenictví Petr Švardala Olomouc se zabývá zakázkovou výrobou a odbornou montáží pomníků a renovací hrobů a náhrobních desek. Pomníky vyrábí dle přání zákazníka.
Pomníky z mramoru, žuly nebo pískovce a zakázková výroba z kamene od Kamenictví Tomáš Hořínek
Kamenictví Tomáš Hořínek z Olomouce se zaměřuje na zakázkovou výrobu z kamene a veškeré kamenické práce. Vyrobí pro Vás pomníky i originální kamenné doplňky.
Nádherné krbové obklady z kamene, praktická a moderní kamenná dlažba - realizace a pokládka
Nádherné krbové obklady z kamene i praktická a moderní kamenná dlažba oživí interiér. Realizaci obložení krbu a pokládku kamenné dlažby zajistí Kamenictví Petr Švardala se sídlem v Olomouci.
Zemní práce minibagrem 0,9 t a 3,5 t, pronájem vysokozdvižné plošiny s dosahem do 14 m
Zemní práce minibagrem 0,9 t a 3,5 t a pronájem vysokozdvižné plošiny s dosahem do 14 m zajišťuje firma Elektroprogres Hranice, spol s.r.o., která působí v Hranicích, Přerově a Valašském Meziříčí.
Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Pokrývačské, tesařské a klempířské práce s rekonstrukcí střechy – komplexní služby od specialistů
O pokrývačské, klempířské a tesařské práce společně s rekonstrukcí střechy se postará společnost PZ Trading s.r.o. z Přerova, která poskytuje své služby i v Olomouci.
PZ TRADING s.r.o.
Kamenné umyvadlové a pracovní desky do kuchyně z designového přírodního kamene
Kamenné umyvadlové desky, pracovní desky do kuchyně a obklady z designového přírodního kamene vyrábí kamenictví Petr Švardala se sídlem v Olomouci.
Práce autojeřábem - autojeřábnické práce s dlouholetými zkušenostmi
Pokud hledáte firmu, která má dlouholeté zkušenosti v oblasti autojeřábnických prací, tak je zde pro vás společnost REKOS Olomouc, která nabízí veškeré práce autojeřábem.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy, přípojky vodovodů a kanalizací - okres Prostějov
Představujeme vám společnost zemní a výkopové práce Jozef Mirga. Kromě zemních a výkopových prací se firma zabývá také úpravami terénů, přípojkami vodovodů a kanalizací.
Výroba koupelnových a kuchyňských pracovních desek z  umělého, přírodního kamene
Pracovní desky z přírodního a umělého kamene, vyrábí Kamenictví Petr Švardala z Prostějova. Dodáváme kvalitní desky do koupelen i kuchyní. Působíme v okolí Prostějova, Šternberku a Přerova.
Výroba a opravy pomníků a hrobů všech druhů z přírodního kamene
Uchovejte si památku na své blízké a nechte si vyrobit pomníky a hroby z kamene. Společnost KÁMEN KLAPER, s.r.o. z Kojetína Vám zajistí vše včetně opravy a renovace pomníků.
KÁMEN KLAPER, s.r.o.
Čištění vodních zdrojů, kopaných a vrtaných studní včetně desinfekce
Vyčištěním vodních zdrojů chráníte nejen své zdraví, ale i životnost čerpací techniky. Vyčištění kopaných a vrtaných studní včetně desinfekce provádí v Olomouci firma STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o.
STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o.
Elektromontážní práce jako kvalitní partner společnosti ČEZ Distribuce, a. s.
Zpracování projektové dokumentace pro elektrické přípojky a další činnosti poskytuje společnost ELMO-SA, spol.s r.o. z Olomouce jako smluvní partner společnosti ČEZ Distribuce, a. s.
ELMO-SA, spol.s r.o. Elektroinstalace Olomouc
Cementové potěry Olomouc - pokládka hlazených cementových potěrů
Cementové potěry pokládá v okolí Olomouce firma PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.