Domovní a průmyslové elektroinstalace - montáž, dokumentace, elektroinstalační práce
Elektroinstalační práce všeho druhu zajišťuje firma Elektroprogres Hranice, spol. s r.o. Montujeme domovní a průmyslové elektroinstalace v Hranicích, Přerově a Valašském Meziříčí včetně dokumentace.
Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Umělý kámen Technistone je skvělou volbou pro obklady koupelen, kuchyňské desky i krby
Kamenictví Petr Švardala vyrábí kuchyňské desky, obklady koupelen, schodiště i krby z umělého kamene Technistone, který dokonale podtrhne vzhled vašeho bydlení.
Kamenné kuchyňské desky, obklady krbů, parapety, schody
Kamenné kuchyňské desky, obklady krbů, parapety nebo schody jsou dnes moderním doplňkem do rodinných domů, bytů i chat. Kamenictví Karel Otruba v Prostějově vám vyrobí vše na míru dle vašich představ.
Kamenictví Karel Otruba
Roman Horák - obec Klenovice na Hané (okres Prostějov)
Roman Horák nabízí především komplexní dlaždické a obkladačské práce. Současně se také zabýváme tesařskými a zednickými službami a provádíme lakýrnické a natěračské práce.
Půjčovna stavebních strojů, zemní práce a demolice
Společnost GALVA TRANS z Prostějova se zaměřuje na dopravní stavby. Provádí zemní a výkopové práce, práce hydraulickým kladivem, demolice a také půjčuje stavební stroje a stavební mechanizaci.
GALVA TRANS, s.r.o.
STAVNEMO s.r.o. - Olomouc
Firma STAVNEMO s.r.o. se zabývá malířskými a natěračskými pracemi.
STAVNEMO s.r.o. Malířské, natěračské práce Olomouc
Stavební a zemní práce Olomouc, řízené protlaky, podvrty, bezvýkopové práce, inženýrské sítě
Specializujeme se na zemní práce, prováděné při pokládce kabelového a potrubního vedení, výstavbu inženýrských sítí, rekonstrukční práce, řízené protlaky, podvrty.
Dodávky komplexních řešení střešních konstrukcí Prostějov, 5-ti letá záruka, údržby střech, nátěry
Provádíme realizace nových střech, údržby střešních konstrukcí, nátěry, impregnace a nástřiky konstrukcí, práce ve výškách i nad volným prostorem, tesařské a pokrývačské práce.
Moderní autobusové čekárny budou ozdobou vaší obce i města - výroba
Zpříjemněte všem cestujícím čekání a nechte ve vaší obci nebo městě vyrobit moderní autobusové čekárny. Obraťte se firmu Čekárny - bus v Zábřehu u Šumperka, která autobusové zastávky vyrábí.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Zámečnické a vodo instalatérské práce okres Přerov
Soustružnické, zámečnické a instalatérské práce v Olomouckém kraji, soustružnická výroba na míru dle dokumentace klienta, brány, zábradlí a ocelové konstrukce.
Zednické a malířské práce Prostějov, natěračské, obkladačské a lešenářské práce
Naše firma z Prostějova provádí zednické, malířské, natěračské, obkladačské a lešenářské práce, malujeme domy, byty, kanceláře i nebytové prostory.
Zámečnictví Olomouc, výroba ocelových konstrukcí, brány, ploty, zábradlí, mříže, garáže, pergoly
Máme dlouholetou praxi v oboru a zkušenosti s kovovýrobou a zámečnickými pracemi všeho druhu, vyrobíme ploty, zábradlí, ocelové konstrukce, brány, mříže, plechové garáže.
Topenářské, vodoinstalační a plynařské práce Olomouc, rozvody vody, montáž podlahového topení
Naše firma provádí topenářské, vodoinstalační a plynařské práce, zajistíme montáž ústředního a podlahového topení, rozvody vody, domovní plynoinstalace, odpady.
Podlahářství Olomouc, podlahářské práce, pokládka plovoucí, vinylové i korkové podlahy, koberců
Naše firma provádí veškeré tesařské a podlahářské práce, zajišťujeme pokládku plovoucí, vinylové i korkové podlahy, PVC, parket i koberců, renovace, broušení a lakování podlah.
Půjčovna, pronájem autojeřábů nejen na stavbu
Pokud hledáte půjčovnu autojeřábů nebo potřebujete jeřáb na stavbu, tak kontaktujte společnost REKOS Olomouc, která pronajímá jeřáby, ale také provádí jeřábnické práce a veškeré práce autojeřábem.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Zemní a výkopové práce - odvoz suti, doprava sypkých materiálů
Firma GALVA TRANS, s.r.o. v Prostějově se zaměřuje na zemní a výkopové práce včetně dopravy a odvozu suti a sypkých materiálů.
GALVA TRANS, s.r.o.
Tesařské a armovací práce Jindřichov u Šumperka, používáme vlastní bednění, zednické práce
Naše firma z Jindřichova u Šumperka provádí tesařské, armovací a zednické práce, zámečnická výroba, používáme vlastní bednění.
Střechy, izolace, pokrývačské, tesařské a klempířské práce Prostějov, střechy na klíč, hromosvody
Naše firma z okresu Prostějov nabízí pokrývačské, tesařské a klempířské práce, provádíme realizace nových střech, montáže hromosvodů včetně revizí.
Kamenictví s tradicí - kamenosochařské práce na míru
Chcete mít kuchyňskou desku, která bude vynikat svým designem a jednoduchou údržbou? Oslovte kamenictví s tradicí, kde vám vyrobí desku na míru, dle vašich představ.
Kamenictví Karel Otruba
Výstavba střech pro novostavby, rekonstrukce střech
Realizace střech, pergol, dřevostaveb, altánků a menších stavebních prací v Olomouckém kraji, rekonstrukce stávajících střech, práce klempířské, pokryvačské a tesařské, vše od jedné firmy.
Michal Kotraš realizace střech
Stavíme na spokojených zákaznících a tím rosteme – SKOPAL-STAV s.r.o.
Výstavba, rekonstrukce i zemní práce - kompletní nabídka stavebních prací v okrese Šumperk a přilehlém okolí.
Práce s montážní plošinou Šumperk, výškové práce za pomocí montážní plošiny, pronájem plošiny
V okrese Šumperk nabízíme k pronájmu plošiny, zabýváme se výškovými pracemi za pomoci montážní plošiny AVIA, nabízíme přípravné a výkopové práce.
Sklenářství Winremont – prodej dvojskla, sklo pro použití v interiéru i exteriéru
Sklenářství Winremont v Šumperku prodává různé druhy skla pro nejrůznější účely. Nakoupíte u nás dvojsklo, sklo pro použití v interiéru i exteriéru.
Winremont s.r.o. Sklenářství Šumperk
Elektromontáže slaboproudé i silnoproudé, elektroinstalace
Odborné slaboproudé i silnoproudé elektromontáže. Dodávka i montáž rozvaděčů NN včetně i-LON, projektování i revize elektroinstalací od společnosti TANI SERVIS s.r.o.
TANI SERVIS s.r.o. Elektromontáže v obchodech Olomouc
Železobetonové monolitické konstrukce - kompletní betonářské práce
Kompletní betonářské práce provádí firma NEOL - STAV, s.r.o. se sídlem v Olomouci. Specializujeme se na dodávku a montáž železobetonových monolitických konstrukcí pro širokou škálu objektů.