Topenářské práce, montáž podlahového topení, radiátorů, plynospotřebičů, revize plynoinstalací
Rozvody vody a odpadů včetně dodávky zařizovacích předmětů Vám poskytne společnost MÄFIPO - Ivo Filip z Litovle. Zajistíme Vám montáž pokojových termostatů i záruční a pozáruční servis.
Rekonstrukce bytových jader a koupelen, obkladačské a vodoinstalatérské práce - realizace na klíč
Rekonstrukci bytového jádra a koupelny, obkladačské a vodoinstalatérské práce provádí kvalitně a se zárukou firma Zednické a výškové práce Morava. Provádíme realizace na klíč.
Odborné elektromontáže a profesionální servis Olomouc, dodávka a montáž rozvaděčů, elektroinstalace
Odborné elektromontáže a profesionální servis Olomouc, dodávka a montáž rozvaděčů, elektroinstalace, servis kamerových systémů, ozvučení, EZS.
TANI SERVIS s.r.o. Elektromontáže v obchodech Olomouc
Sklenářské práce – rámování, zasklívání, broušení a prodej skla
Veškeré sklenářské práce poskytuje v okolí Šumperku sklenářství Winremont. Provádíme rámování, zasklívání a broušení skla.
Winremont s.r.o. Sklenářství Šumperk
Autobusové čekárny a městský mobiliář pro celou Českou republiku
Zámečnická firma Čekárny - bus se specializuje na výrobu autobusových čekáren a ostatní městský mobiliář. Instalace provádíme nejen v celé České republice, ale také na Slovensku.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Výškové práce - rizikové kácení, ořez stromů, mytí oken, montáž systémů proti ptactvu
O výškové práce v Olomouci i v Přerově se postará stavební sdružení Zednické a výškové práce Morava. Zajistí rizikové kácení a ořez stromů, mytí oken, montáž systémů proti ptactvu a další práce.
Realizace střechy a střešní konstrukce na míru, opravy starých střech
Pokud potřebujete novou střechu, obraťte se na specialisty z firmy Ezamont z Šumperku. Postaví a zrealizují novou střechu a střešní konstrukci na míru a poradí si i s opravou staré střechy.
Malosériová, kusová zámečnická výroba a svařování na zakázku
Zámečnické práce, svařování, malosériovou a kusovou zámečnickou výrobu přesně dle přání a specifikace zákazníka zajišťuje společnost SELP Servis, s.r.o. z Chomoutova u Olomouce.
Čištění, zateplování a nátěry fasád proti řasám a opravy fasád po ptácích
Čištění, zateplování a nátěry fasád proti řasám a opravy fasád po ptácích provádí stavební sdružení Zednické a výškové práce Morava. Služby zajišťujeme v Olomouci, Přerově a okolí.
Veškeré sklenářské práce a rámování obrazů - spolehlivé sklenářství
Sklenářství a rámařství Tomáš Látal Prostějov přijímá zakázky na veškeré sklenářské práce a rámování obrazů.
Tomáš Látal Sklenářství Prostějov
Montáž a dodávka tepelných čerpadel
Firma Aleš Jarýn je váš nejbližší poradenský a montážní partner pro tepelná čerpadla v Šumperku a okolí - zajistí vám jejich dodávku včetně odborné montáže. Neváhejte nás kontaktovat i vy!
Vyprošťovací a jeřábnické práce – jeřáby, jeřábníky i pro hůře přístupné terény
Vyprošťovací a jeřábnické práce zajišťuje v okolí Šumperka Miroslav Vařeka. Disponujeme jeřáby a jeřábníky pro práci v hůře přístupném terénu.
Miroslav Vařeka Jeřábnické práce Šumperk
Hydroizolační a izolační služby, zednické a úklidové práce v Olomouckém kraji
Hydroizolace staveb pro bydlení a firemních budov, izolace střech a teras, vícepráce zednické a úklidové poskytuje společnost Pavel Zimmermann z Přerova.
Zkušený topenář, plynař - podlahové vytápění, plynové kotle
Uvažujete- li o podlahovém vytápění nebo jen potřebujete vyměnit kotel, pak přenechejte tuto práci odborníkům a kontaktujte zkušeného topenáře, plynaře v Šumperku - Aleše Jarýna.
Rozvody telekomunikačních sítí, silnoproudu i zabezpečovacích systémů
Výstavba telekomunikačních sítí, silnoproudá zařízení, sdělovací a zabezpečovací zařízení drah pro železniční dopravu. Komplexní služby a realizace po celé České i Slovenské republice.
Výstavba studní betonových i vsakovacích, kopané studny, dodej příslušenství
Vaše vlastní studna – to jsou Vaše ušetřené peníze. Kopeme studny až do hloubky 11 metrů. Stavební povolení vyřídíme za Vás. STUDNY LOUTOCKÝ s.r.o.
STUDNY LOUTOCKÝ s.r.o.
Kovovýroba a zámečnictví ELZA vám vyrobí kovové konstrukce jakýchkoliv tvarů a provedení
Kvalitní zakázkovou a sériovou výrobu v oblasti zámečnictví a kovovýroby vám zajistí firma Pavel Janíček - ELZA v Olomouci. Vyrobíme kovové konstrukce jakýchkoliv tvarů a provedení.
Kompletní zednické a stavební práce Uničov, rekonstrukce domů, bytů i koupelen, zateplování
Pečlivého zedníka i obkladače naleznete u firmy Smékal Lukáš v Uničově. Poskytujeme vysoce kvalitní zednické a stavební práce. Zajišťujeme kompletní rekonstrukce domů i bytů včetně zateplování.
Zámečnické práce, obrábění ocelí a lehkých kovů, výroba dílů pro přesné strojírenství
Zámečnické práce, obrábění ocelí a lehkých kovů, výrobu dílů pro přesné strojírenství provádí firma CNC-MORAVIA s.r.o. z Prostějova. Zajišťujeme výrobu od návrhu až po odzkoušení a předání zákazníkovi
CNC-MORAVIA s.r.o.
Kvalitní topenářské práce  - a zima nebude mít šanci
Kvalitní topenářské práce jsou jako stvořené pro firmu Aleš Jarýn v Šumperku - zajistíme vám vše od tepelných čerpadel až po podlahové a ústřední vytápění.
Sklenářské a sklářské práce – zasklívání oken, dveří, výloh i atypických tvarů
Sklenářské a sklářské práce, jako je zasklívání oken, dveří a výloh, zajišťuje v okolí Olomouce Sklenářství Jiří Grunt. Zasklíváme okna, dveře a výlohy i s atypickými tvary.
Jiří Grunt - sklenářství Olomouc
Realizace vrtaných, kopaných studen včetně zajištění stavebního povolení
Výstavbu kopaných a vrtaných studen na klíč realizuje v okolí Olomouce firma STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o. Zajistíme vyhledání vodního zdroje, stavební povolení a následnou stavbu studny.
STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o.
Stavební práce, rekonstrukce domu, bytu a bytového jádra
Stavební práce včetně sádrokartonových konstrukcí, podlahářských prací, obkladačských prací a pokládka zámkové dlažby od Martina Olivníka z Rakov.
Vrtané studny pro rodinné domy, chaty, chalupy, farmy a firemní objekty
Vrtané studny pro rodinné domy, chaty, chalupy, farmy a firemní objekty provádí firma Vodník Promat s.r.o. ze Zábřehu. Studny spolehlivě vrtáme v Olomouci, Rýmařově, Přerově a v dalších oblastech.
Elektroinstalační práce – silnoproudé, slaboproudé rozvody, instalace a revize hromosvodů
Elektroinstalační práce, jako je instalace a revize slaboproudých a silnoproudých rozvodů, provádí v oblasti Olomouce firma ELMO-SA, spol.s r.o. Instalujeme i hromosvody a zajišťujeme jejich revize.
ELMO-SA, spol.s r.o. Elektroinstalace Olomouc