Rekonstrukce a revitalizace spočívají v opravách, přístavbách a přestavbách a dávají možnost i starším nemovitostem získat nový kabát a požadovaný komfort. Pomocí rekonstrukce a revitalizace tak můžete využít rekonstrukce bytů a domů, bytových jader, opravy střech, teras, balkonů, fasád, sklepů, zateplení, výtahy, výměny oken, rozvodů, podlah atd.

Komplexní zateplení stavby, budovy a izolace střechy-zelená úsporám
Společnost SANACE Zlín provádí zateplení budov a izolace střech proti vodě v regionu Zlínský kraj. Provádíme komplexní zateplení stavby s využitím programu Zelená úsporám.
Kompletní stavební práce - novostavby, rekonstrukce staveb a domů
Zvažujete-li novostavbu nebo jen rekonstrukci, tak je zde pro vás firma K&P Stavby Therm s.r.o., která provádí realizaci staveb od drobných stavebních úprav, rekonstrukce či novostavby na klíč.
Rekonstrukce domu, bytu, zednické práce, zedník
Rekonstrukce domu, bytu i zednické práce prováděné kvalifikovanými zedníky realizuje Virtuální dům služeb v okolí Havířova a Frýdku, jejichž služby lze objednat přes internet z pohodlí vašeho domova.
Rekonstrukce domů, bytů, zateplení fasád, střech, stavební úpravy Moravské Budějovice
Rekonstrukce rodinných domů a bytů, zateplení fasád, střech a jiné stavební úpravy, dokončovací práce provádí naše firma AZ Vojtíšek z Moravských Budějovic.
Realizace, stavby domů na klíč i drobné stavební úpravy Olomouc, Uničov
Rodinný dům by měl být především pevný a kvalitně postavený. Právě od toho je tu firma K&P Stavby Therm! Realizujeme stavby domů, stavby na klíč i drobné stavební úpravy.
Rekonstrukce objektů střech, výstavba rodinných domů Liberec.
Firma Anexi Liberec poskytuje komplexní služby ve výstavbě rodinných domů a při rekonstrukci objektů či střech. Realizujeme: -výstavba rodinných domů -dřevostavby -roubené domy Provádíme: -rekonstrukce a realizace střech -opravy a zateplení fasád domů -tesařské, klempířské a pokrývačské práce -kácení a prořezy stromů -výškové práce ...
Kompletní rekonstukce domů, bytů a budov - stavby na klíč Praha
Stavby na klíč jsou v dnešní době velmi populární, poněvadž šetří váš čas a vaše starosti.
Rekonstrukce koupelny, bytového jádra - nejideálnější varianta řešení
Virtuální dům služeb v Havířově a Karviné provádí rekonstrukce či přestavby koupelny a bytového jádra. Doporučí vždy neideálnější variantu řešení, případně Vám zajistí služby konzultanta a architekta.
Rekonstrukce bytového jádra - rychlé provedení od projektu až po realizaci
Potřebujete rekonstruovat bytové jádro? Rychlé a kvalitní provedení rekonstrukce od projektu až po realizaci vám zajistí firma J.V.G. Livex, jejíž sídlo naleznete v Olomouci.
Rekonstrukce, půdní vestavby domů a zednické práce
Firma Ekonstrukt se zaměřuje na stavební práce, jako jsou rekonstrukce, půdní vestavby domů a zednické práce v Olomouci a okolí.
Stavba budov na klíč a rekonstrukce občanských, průmyslových staveb
Hlavní zaměření firmy Sanpros z okresu Uherské Hradiště je stavba budov na klíč a rekonstrukce občanských, průmyslových staveb v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Realizace a kompletní rekonstrukce bytů a interiérů v Praze a blízkém okolí
Zabýváme se realizací a rekonstrukcí staveb v Praze - veškeré stavební práce včetně dodávek materiálů.
Zateplení, výstavba, nátěry budov, rodinných domů Opava
Naše stavební firma Nowický David provádí kompletní stavební práce - stavba rodinných domů, rekonstrukce, opravy a zateplování fasád. Zaměřujeme se také na nátěry fasád domů v okolí Opavy i Ostravy.
Odstranění vad panelové výstavby, Hradec Králové
Potřebujete zrekonstuuovat Váš panelový dům nebo odstranit vady panelové výstavby, pak jsem tu pro Vás my, firma STAVREKO s.r.o. se sídlem v hradci Králové.
Odborné opravy a obnovy fasád u historických objektů
Obnovami fasád historických budov se zabývá stavební firma Jiří Bařtipán, Praha. Provádíme opravy a renovace fasád u nejrůznějších historických objektů při zachování jejich historické hodnoty a slohu.
Revitalizace a rekonstrukce škol, školek a bytových domů
Rekonstrukce a revitalizace bytových domů, škol, školek a dalších budov v Praze provádí stavební firma Jiří Bařtipán. Zajistíme kompletní renovaci, včetně oken, balkonů, zateplení i fasády.
Revitalizace staveb, zateplení domů, fasády Praha - úspora nákladů, zlepšení podmínek bydlení
IZOLTECHNIK CZECH z Prahy a Českých Budějovic zajišťuje kompletní služby v rámci revitalizace staveb - oživení či obnovení domů a bytů. Revitalizací se zlepší podmínky k bydlení a sníží náklady.
Pozemní stavby od A až do Z - Hradec Králové
Hledáte vhodnou firmu na výstavbu, opravy či rekonstrukce objektů pozemního stavitelství? Už nemusíte. Firma SGJW Hradec Králové tyto služby poskytuje ve špičkové kvalitě. V oboru pozemních staveb se zaměřujeme jak na bytovou a občanskou výstavbu, tak i na výstavbu průmyslových objektů a inženýrských sítí. Zajišťujeme veškeré služby spojené s ...
Rekonstrukce rodinných domů, podkroví, půdní vestavby Zlínský kraj
Pokud Vás čeká rekonstrukce rodinného domu, aktuálně přijímá zakázky společnost Kasadra, s.r.o. Uherské Hradiště. Provádíme rekonstrukce podkroví, půdní vestavby rodinných domů a rekonstrukce bytového jádra či montáže sádrokartonových příček a stropních, kazetových podhledů. Působíme především v regionu Zlínský kraj a Jihomoravský ...
Stavební firma pro stavby i rekonstrukce - Liberec
Plánujete stavbu či rekonstrukci domu a sháníte kvalitní stavební firmu, která vám vaše představy zrealizuje? Stavební firma SYNER, s.r.o. Liberec je vám k dispozici. Nabízíme jak samotnou realizaci staveb se vším všudy, tak i rekonstrukce staveb již existujících. Díky tomu, že naše stavební firma působí ve všech odvětvích pozemního stavitelství, ...
Zateplení domu vám sníží tepelné ztráty, zateplení fasád domů, Moravské Budějovice
Zateplení fasád domů, snížení tepelných ztrát, barevné provedení zateplení fasády a další provádí firma AZ Vojtíšek, Jiří Vojtíšek z Moravských Budějovic.
Regenerace bytové výstavby, zateplení fasády, domů, budov
V regionu Zlínský kraj, Kroměříž provádí regenerace bytové výstavby firma LM trade. V oblasti zateplení fasády, domů i komerčních budov máme dlouholeté zkušenosti.
Výstavba, přestavba rodinného domu, bytového jádra díky projektu Zelená úsporám
Díky projektu Zelená úsporám Vás výstavba i přestavba rodinného domu či bytového jádra vyjde levněji. Firma LM trade působí nejčastěji v okrese Zlín, Kroměříž.
Přestavba bytu-rekonstrukce koupelen, bytových jader, balkónů, lodžií
Přestavba bytu bez starostí s firmou Miroslav Balajka Zlín. Zajistíme rekonstrukce bytových jader, koupelen, balkónů i lodžií dle Vašich představ.
Stavební firma Miloslav Hladík | Pardubice
Dlouholetá stavební firma Miloslav Hladík Pardubice vám poskytne kompletní služby ve všech oborech stavebnictví. Rychle a kvalitně jsme schopni zajistit realizace nových rodinných domů. Přehlednou nabídku novostaveb si můžete prohlédnout v našem katalogu. Při našich stavebních pracech zajišťujeme i rekonstrukce jakéhokoliv prostoru v domě ...