Rekonstrukce a revitalizace spočívají v opravách, přístavbách a přestavbách a dávají možnost i starším nemovitostem získat nový kabát a požadovaný komfort. Pomocí rekonstrukce a revitalizace tak můžete využít rekonstrukce bytů a domů, bytových jader, opravy střech, teras, balkonů, fasád, sklepů, zateplení, výtahy, výměny oken, rozvodů, podlah atd.

Pozemní stavitelství, kompletní stavby a rekonstrukce bytů, rodinných domů, Brno, projekce
Kompletní stavební práce provádí společnost VAŠSTAV, s.r.o. z Brna. Vytvoříme projekt, zateplovací i zdicí systémy včetně montáží oken a hydroizolací střech.
Stavební rekonstrukce průmyslových objektů, montáž střešních světlíků
Stavební rekonstrukce, dodávka a montáž střešních světlíků pro průmyslové objekty, výrobní haly i bytové domy realizuje společnost Luďka Tošenovjana v Moravskoslezském kraji.
Revitalizace panelových domů, zateplování fasád půdních prostor a střech
Revitalizace panelových domů, zateplování fasád půdních prostor a střech zajišťuje firma z Bruntálu LVM - stavební, spol. s r.o. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru.
Zateplení fasády a kompletní revitalizace panelového domu
O kompletní revitalizaci panelového domu či zateplení fasády a střechy se vám postará společnost Eco Domy s.r.o. z Brna, která zlepší komfort a estetiku vašeho bydlení.
Rekonstrukce obvodových plášťů budov a jejich zateplení Praha
Zateplování domů a bytových objektů, rekonstrukce obvodových plášťů budov, osazení soklů, lepení izolantů, nanášení stěrky realizuje Jumar s.r.o., Praha 9.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Stavební rekonstrukce bytů, bytových jader, zednické, malířské, obkladačské práce, Praha
Kompletní stavební rekonstrukce i úpravy bytů rychle a kvalitně zajistí firma Ladislav Neubauer - stavební práce z Prahy 8 – Troja. Kvalitní a zkušení řemeslníci na jednom místě.
Ladislav Neubauer - stavební práce
Fasádnické práce - nátěr i zateplení, kompletní nové omítky kvalitně dle Vašich požadavků
Kvalitní fasádnické práce od firmy Nowický David, Vám zajistí kompletní péči o Váš dům, včetně nových omítek, nátěru či zateplení rodinných či panelákových staveb v okolí Opavy a Ostravy.
Opravy a renovace fasád, dlouhodobá spokojenost a profesionální servis
Stavební firma Nowický, Vám v okrese Opava zajistí kompletní renovace a opravy fasád. Firma se zabývá stavební činností od izolací a zateplování budov až po celkovou výstavbu domů.
Výstavba a rekonstrukce rodinných nízkoenergetických cihlových domů
Naše firma Nowický David se zabývá rekonstrukcí a výstavbou rodinných nízkoenergetických cihlových domů v Opavě a jejím okolí.
Stavební a řemeslné práce, kompletní stavební rekonstrukce bytů, zateplování fasád
Kompletní rekonstrukce rodinných domů, bytů a jiných průmyslových staveb Vám zajistí KONYTECH s.r.o. ze Šternberka. Provádíme veškeré práce od elektromontáží po vodoinstalace.
Komplexní stavební práce v Jihočeském kraji, výstavba a rekonstrukce rodinných domů
Veškeré stavební činnosti od základové desky přes obklady až po zateplení Vám zprostředkuje Stavební firma Zbyněk Pícha sídlící v obci Trhové Sviny na Českobudějovicku.
Odborníci v oblasti rekonstrukce historických staveb i kostelů
Chystáte se-li rekonstruovat historickou budovu, obraťte se na specialistu v oblasti rekonstrukce historických staveb na Vysočině – stavební firmu VESAS s.r.o.
Stavební firma, nová výstavba, stavební rekonstrukce Praha
Výstavby a rekonstrukce rodinných domů, bytů, komerčních objektů, zednické a řemeslnické práce provádí stavební společnost VIKTOR & COMPANY s.r.o., Praha 8.
Stavební rekonstrukce domů, průmyslových objektů a kulturních památek, okres Šumperk
Kompletní stavební práce, rekonstrukce rodinných domů i jiných nemovitostí Vám zajistí stavební firma Milan Skopal – stavebnictví z Hrabenova na Šumpersku.
Výstavba a rekonstrukce rodinných domů a bytů, stavební firma s bohatými zkušenostmi
Kompletní stavební práce okolí Vašeho domu či bytu Vám zajistí stavební firma Stavby Ondráček Ladislav Ondráček z Černé Hory. Zajistíme Vám vše od projektu až po fasádu.
Rekonstrukce a opravy staveb, domů, bytů, bytového jádra
Stavební firma Nowický David provádí kompletní stavební práce a rozsáhlé rekonstrukce celých staveb, bytů, domů i bytových jader v okolí Opavy i Ostravy.
Stavební firma, výstavba rodinných domů, kompletní rekonstrukce bytů, domů, Praha a okolí
Dodávku a montáž plastových oken, či kompletní rodinný dům Vám postaví perspektivní společnost Stavby Hubáček & Himl, s.r.o. z obce Ptice sídlící v okrese Praha-Západ.
Rekonstrukce a zateplování Kladno – rodinné domy i komerční objekty
Firma STAVBY – REKONSTRUKCE PEJŠA s.r.o. z Kladna nabízí své služby rekonstrukce a zateplování rodinných domů, bytových jader i komerčních objektů.
Stavební práce a úpravy Praha 10 – zednické, bourací, instalatérské práce
Sháníte šikovné řemeslníky, zedníky, instalatéry, zámečníky nebo malíře pro stavební práce a úpravy? Oslovte firmu JAROSLAV KLOUBEC se sídlem v Praze 10.
Rekonstrukce bytů, koupelen, Praha, Brno, 3D vizualizace
Kompletní rekonstrukce bytů, bytových jader, domů i kanceláří v Praze a v Brně realizuje společnost Vytastav Praha s.r.o. Provádíme také projekční činnost s 3D vizualizací.
Stavební rekonstrukce, výstavba nových rodinných domů Praha
Výstavba rodinných domů, stavební rekonstrukce a renovace domů, bytů, koupele, nástaveb, zednické, obkladačské práce realizuje společnost Global Agent s.r.o., Praha.
Novostavby, rekonstrukce domů a hal, realizace pozemních staveb
Realizace pozemních staveb, výstavba novostavby domů, průmyslových hal, stavební rekonstrukce, obnova památkově chráněných budov provádí společnost Stavba - final s.r.o.
Stavební rekonstrukce domů a bytů, vestavby, nástavby, elektroinstalace
Stavební rekonstrukce bytů a rodinných domů, půdní vestavby a nástavby, protipožární zabezpečení, zelené střechy, zateplení střech realizuje stavební firma Outline, s.r.o.
Revitalizace bytových a panelových domů Česká Lípa – renovace, zateplování, sanace
Nabízíme kompletní stavební činnost, která zahrnuje regenerace panelových domů a zateplování objektů - EUROTHERM - CZ s.r.o. Česká Lípa
Spolehlivá stavební firma, která vám zajistí revitalizace a rekonstrukce domů
Hledáte-li spolehlivou stavební firmu, která zajistí rekonstrukci či revitalizaci domu nebo bytu, tak se můžete s jistotou obrátit na firmu K-invest plus, která vám vyhoví i s netradičním požadavkem.