Rekonstrukce a revitalizace spočívají v opravách, přístavbách a přestavbách a dávají možnost i starším nemovitostem získat nový kabát a požadovaný komfort. Pomocí rekonstrukce a revitalizace tak můžete využít rekonstrukce bytů a domů, bytových jader, opravy střech, teras, balkonů, fasád, sklepů, zateplení, výtahy, výměny oken, rozvodů, podlah atd.

Zateplování budov Kolín – zateplování fasád na klíč kvalitními materiály
Zateplování budov provádíme kvalitními materiály od renomovaných výrobců jako je WEBER, BAUMIT, TYTAN, AUSWAHL a další. - ARNOŠT s.r.o. Kolín
Rekonstrukce, zateplení fasád a plochých střech v jihočeském regionu
Rekonstrukce a zateplení fasád, tepelné izolace budov, hydroizolace plochých střech fólií FATRAFOL v jihočeském regionu provádí společnost PE STAV JH s. r. o.
Stavební firma Duchcov – stavby a rekonstrukce na klíč
Realizace nových staveb, ale i rekonstrukce, opravy a zateplování starších budov kompletně zajistí společnost MAKOMA stavební firma s.r.o. se sídlem v Duchcově.
Rekonstrukce objektů Jičín - stavební, zednické práce, zednictví
Provádíme komplexní stavební a zednické práce, realizujeme rekonstrukce objektů dle přání zákazníka - L-M stavební práce - Luboš Měšťan Jičín
Stavební firma Ústí nad Labem
Hledáte v okolí Ústí nad Labem spolehlivou stavební firmu? Pak se spolehněte na společnost ART Stav, s.r.o., která nabízí své služby při novostavbách i rekonstrukcích.
Rekonstrukce bytu i nebytových prostor na míru – od návrhu po realizaci
Máte před sebou plánovanou rekonstrukci bytu, kanceláře nebo nebytového prostoru? Oslovte společnost Scorra spol. s r.o. z Prahy, kde se postarají o vše od návrhu po samotnou realizaci.
Rodinná stavební firma, zateplování, revitalizace a rekonstrukce fasád rodinných domů
Kompletní rekonstrukce fasád pro rodinné, bytové i panelové domy Vám zajistí společnost ANTON A SYN s.r.o. z obce Svobody nad Úpou. Precizní obklady, dlažba i jiné zednické práce.
Stavební firma od A do Z Pardubice – výstavba, opravy a zateplování
Provádíme stavební práce zabývající se občanskou výstavbou, opravami stávajících objektů, zateplování budov stěnových i střešních plášťů - HC STAV s.r.o. Pardubice
HC STAV s.r.o. Bytová výstavba Pardubice
Regenerace, revitalizace sídlišť, náměstí, sportovišť, dětských hřišť
Ohledně regenerace, revitalizace sídlišť, náměstí, dětských hřišť, sportovišť se můžete obrátit na firmu Správa a údržba silnic Kroměřížska, která působí v okolí Kroměříže.
Stavební rekonstrukce bytů, koupelen, bytových jader, precizní zednické i obkladačské práce
Kompletní bytovou rekonstrukci včetně drobných stavebních prací Vám zajistí menší firma Pavel Svoboda z Prahy 9. Vybouráme bytové jádro a zrekonstruujeme koupelnu dle Vašich představ.
Zateplení rodinných domů Praha – finanční úspora při vytápění
Chcete výrazně ušetřit při vytápění a zároveň dodat fasádě vašeho domu nový kabát? Investujte do kvalitního zateplení rodinných domů, které nabízí společnost Jumar s.r.o. z Prahy.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Drobné stavební úpravy i stavby na klíč od stavební firmy K&P Stavby Therm s.r.o.
O pevný a kvalitně postavený dům vám zajistí zkušení pracovníci ze stavební firmy K&P Stavby Therm s.r.o. - provádíme realizace drobných stavebních prací i stavby na klíč v Uničově a Olomouci.
Stavební firma, realizace staveb, novostavby, stavební rekonstrukce
Komplexní realizace staveb na klíč, novostavby, stavební rekonstrukce interiéru a exteriéru budov, projekce, instalace a zemní práce realizuje stavební firma Ing. Jindřich Uherík.
Zateplení či kompletní revitalizace Praha – zvýší komfort Vašeho bydlení
Je provoz Vašeho domu ekonomicky náročný? Zvažujete jeho zateplení či celkovou revitalizaci? Pak se obraťte na společnost Jumar s.r.o. z Prahy, která patří mezi nejzkušenější firmy v této oblasti.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Strojní omítky, zateplení budov, dvojvrstvé štukové omítky
Strojní omítání a zateplování budov systémem CEMIX, vnější a vnitřní dvojvrstvé štukové a jádrové omítky rychle a kvalitně zhotovuje firma Horňák - strojní omítání s.r.o., okres České Budějovice.
Stavební rekonstrukce bytů, domů, historických budov a památek
Stavební rekonstrukce bytových domů, bytů, rodinných domů, historických budov, památek, interiérů, koupelen, zateplení fasád realizuje společnost NOBILES s.r.o.
Zateplování budov, revitalizace bytových a panelových domů
Tepelná izolace budov, zateplování objektů, opravy fasád, revitalizace bytových, panelových a rodinných domů realizuje firma Zelenka stavby - Antonín Zelenka, Plzeňský kraj.
Stavební rekonstrukce a přestavby rodinných domů, zednické a zemní práce, terénní úpravy
Kvalitně provedené stavební práce Vám zajistí společnost RUBINEKS STAV PRAHA s.r.o. z Prahy 2. Poskytujeme kompletní stavební služby včetně zahradnických a terénních úprav.
Výstavba a rekonstrukce zemědělských a průmyslových staveb
Stavební firma, výstavba, rekonstrukce objektů občanské vybavenosti, zemědělských a průmyslových budov, prodej stavebního materiálu zajišťuje TADAR-stav s.r.o.
Zateplování mezipanelových spár Plzeň
Zlepšete izolační vlastnosti Vašeho panelového domu a zamezte únikům tepla nebo tvoření vlhkosti v bytech pomocí zateplování mezipanelových spár s firmou Výškové práce Petr Huňatý z Plzně.
Stavební práce a rekonstrukce Kutná Hora - program zelená úsporám
Pokud plánujete výstavbu či rekonstrukci domu, neváhejte se na nás obrátit. Nacházíme se v Kutné Hoře.
Stavební práce, rekonstrukce domů a bytů, nástavby, vestavby
Stavební práce, modernizace a rekonstrukce domů a bytů, přestavby koupelen a interiérů, nástavby, vestavby obydlí uskutečňuje František Kužel – dřevostavby, Kladno.
Zateplování budov Teplice – snížení energetické náročnosti budov
Chcete ušetřit nemalé finanční náklady na vytápění a zlepšit vzhled budovy? Řešením je zateplování budov a objektů, které nabízí spolehlivá firma PRIMATEP, s.r.o. z Teplic.
Stavební firma s bohatými zkušenostmi, výstavba rodinných domů, stavební rekonstrukce
Komplexní stavební práce včetně rekonstrukcí Vám zajistí společnost z Břidličné u Bruntálu LVM - stavební, spol. s r.o. Kvalitně Vám zateplíme fasádu a provedeme spolehlivou revitalizaci Vašeho domu.
Rekonstrukce domů, bytů Semily, Nová Paka, Jilemnice, Vrchlabí, Jičín
Máme letité zkušenosti s výstavbou rodinných domů na klíč, rekonstrukce domů, bytů - D-BAU s.r.o. Semily