Rekonstrukce a revitalizace spočívají v opravách, přístavbách a přestavbách a dávají možnost i starším nemovitostem získat nový kabát a požadovaný komfort. Pomocí rekonstrukce a revitalizace tak můžete využít rekonstrukce bytů a domů, bytových jader, opravy střech, teras, balkonů, fasád, sklepů, zateplení, výtahy, výměny oken, rozvodů, podlah atd.

Revitalizace, rekonstrukce, zateplení fasády bytového domu
Revitalizaci, rekonstrukci i zateplení fasád bytových domů zajišťuje stavební společnost INTOZA s.r.o. v Ostravě, která je specialistou ve svém oboru.
Kladenská stavební rodinná firma s tradicí
Chystáte se stavět nebo renovovat a hledáte spolehlivou stavební firmu? Rodinná firma STAVBY – REKONSTRUKCE PEJŠA s.r.o. z Kladna nabízí své profesionální služby již od roku 1998.
Rekonstrukce bytových jader, bytů, koupelen ve velmi krátkém čase
Rekonstrukce bytů, bytových jader, koupelen v lokalitě Uherské Hradiště provádí firma Tomáš Pochylý. Jsme schopni realizace provést ve velmi krátkém čase.
Výstavba nových rodinných domů, stavební rekonstrukce bytů a domů
Výstavba nových rodinných domů, rychle a profesionálně, zhotovení střech, zateplení budov, fasád, montáž oken, stavební rekonstrukce bytů a domů realizuje Chitussi-6, s.r.o.
Novostavby, kompletní rekonstrukce a revitalizace od zkušené stavební firmy
Novostavby, kompletní rekonstrukce a revitalizace vám komplexně zajistí zkušená firma STAVIMAL s.r.o. v Brně - spokojený zákazník je naši prioritou.
Rekonstrukce domů, objektů, staveb, opravy a stavby komínů
Rekonstrukce domů, objektů, staveb, podkroví, střech i interiérů, opravy a stavby komínů, komínové systémy od firmy Stavitelství Josef Pejchal v Třebíči.
Stavební práce na klíč Hradec Králové – nové stavby, rekonstrukce, zateplování
Poskytujeme ucelené stavební práce na klíč, dále elektromontážní práce, elektrorevize a zemní práce - Stavební firma BASNO, spol. s r.o. Hradec Králové
Kompletní revitalizace panelových, bytových a rodinných domů
Společnost TOMIreko s.r.o. se sídlem v Třebíči se zabývá kompletní revitalizací panelových, bytových a rodinných domů, včetně zajištění veškeré potřebné dokumentace.
Fasádnické práce, rekonstrukce a opravy fasád rodinných i bytových domů
Rekonstrukce a opravy fasád, realizace nových fasád, podkladů, omítek, nátěrů, obkladů na rodinných i bytových domů, fasádnické práce provádí Stanislav Šturc – Stavitel.
Zateplení a fasády pro rodinné, bytové i panelové domy od kvalitní stavební firmy
Společnost VESAS s.r.o. Vám zrealizuje zateplení Vašeho rodinného, či panelového domu a zefektivní tak úsporu Vašich výdajů za vytápění.
Stavební firma, výstavba a rekonstrukce objektů, rodinných domů
Výstavbu a stavební rekonstrukci průmyslových objektů, rodinných domů, bytových domů, administrativních a občanských budov realizuje stavební firma STAVITELSTVÍ KAREL VÁCHA A SYN s.r.o.
Rekonstrukce koupelny, bytového jádra i celého bytu pro útulný domov
Pokud se rozhodnete pro rekonstrukci koupelny, bytového jádra či celého bytu, obraťte se na společnost Vokamont-sdružení instalatérů působící v Ostravě i Havířově, která pro vás vytvoří útulný domov.
Stavební firma, výstavba a rekonstrukce bydlení, rodinných domů, bytů
Rekonstrukci a výstavbu energeticky hospodárného bydlení, rodinných domů, bytů, nástavby, revitalizace budov Vám zrealizuje jihočeská stavební firma MANE STAVEBNÍ s.r.o.
Stavební činnost, výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce
Stavební činnost, výstavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukci fasád, stavební úpravy interiérů, koupelen, projekci a poradenství ve stavebnictví realizuje KERN stavební firma s.r.o., Opava.
Rekonstrukce bytů Praha – kvalitně a bez starostí
Rekonstrukce bytů a interiérů podle Vašeho přání kvalitně, rychle a bez starostí nabízí prověřená společnost BB building sanace s.r.o. z Prahy.
Novostavby i rekonstrukce rodinných domů, bytových domů
Na novostavby i rekonstrukce rodinných a bytových domů v regionu Zlínský kraj a Brno se zaměřuje Stavební společnost MiSta. Naše stavební firma má pojištění podnikatelských rizik v objemu 20 mil. Kč.
Stavební rekonstrukce bytu, koupelny, kuchyně, kompletní realizace interiérů
Stavební rekonstrukce bytu, interiérů, koupelny, kuchyně, rozvodů, montáž oken a podlah, obkladačské, sádrokartonářské práce návrh a realizaci provádí MYPA STAV, Plzeň.
Stavební firma, výstavba a rekonstrukce rodinných domů, bytů, zednické práce, okres Opava
Kvalitní výstavbu a rekonstrukci Vašeho domu Vám zrealizuje firma z Vítkova u Opavy GEBAUER stavební práce s.r.o. Provádíme veškeré stavební a zemní práce s možností pronájmu stavebních strojů.
Revitalizace bytových domů na klíč Praha – lepší vzhled a nižší náklady
Plánujete vylepšení vzhledu Vašeho bytového domu a snížení nákladů na jeho provoz? Společnost Jumar s.r.o. z Prahy nabízí revitalizace bytových domů na klíč.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Stavební firma, výstavba rodinných domů na klíč, stavební rekonstrukce, zateplování budov
Výstavba rodinných domů na klíč, stavební rekonstrukce domů, bytů, koupelen, zateplování budov realizuje stavební firma STAVBY KOVAŘÍK s.r.o., sídlící ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
Provádění, realizace staveb, rodinných domů na klíč a rekonstrukce staveb
Stavební firma ITP STAVBY Zlín se zaměřuje na provádění staveb na klíč v regionu Zlínský kraj a Olomoucký kraj. Přijímá zakázky na kompletní realizace rodinných domů na klíč i rekonstrukce staveb.
Stavební firma, výstavba domů, rekonstrukce, zednické práce, Jičín
L-M stavební práce - Luboš Měšťan, stavební společnost poskytující komplexní stavební práce v okolí města Jičín. Provádíme kvalitní kompletní zednické, elektrikářské a zemní práce.
Stavební firma, výstavba rodinných domů na klíč, projekční a stavební činnost, rekonstrukce
Libor Kopecký - stavební práce, firma z Chotěboře, jež poskytuje kompletní stavební práce. Věnujeme se výstavbám rodinných domů na klíč, projekční činnosti či plynařským a podlahářským pracím.
Zednické práce, stavební rekonstrukce bytů, domů, okres Ústí nad Labem
Zednické práce, stavební rekonstrukce bytů, domů, výstavba zdí, montáž sádrokartonu, rekonstrukce bytového jádra zajišťuje zednictví Ivan Král, okres Ústí nad Labem.
Zateplování fasád, stavební rekonstrukce panelových a bytových domů, Ústecký kraj
Zateplování fasád, stavební rekonstrukce panelových a bytových domů, půdní nástavby, obkladačské a sádrokartonářské práce realizuje společnosti Ivan Král – zednictví, Ústecký kraj.