Rekonstrukce a revitalizace spočívají v opravách, přístavbách a přestavbách a dávají možnost i starším nemovitostem získat nový kabát a požadovaný komfort. Pomocí rekonstrukce a revitalizace tak můžete využít rekonstrukce bytů a domů, bytových jader, opravy střech, teras, balkonů, fasád, sklepů, zateplení, výtahy, výměny oken, rozvodů, podlah atd.

Pozemní stavitelství, rekonstrukce, opravy památkově chráněných budov
Rekonstrukce a opravy památkově chráněných budov, objektů a obnovu památek přenechejte firmě STAVIMAL s.r.o. v Brno, která se zaměřuje na pozemní stavitelství již několik let.
Stavební práce – opravy a rekonstrukce všech druhů střech
Provádíme celoroční stavební práce jak venkovní, tak i vnitřní – používáme jen prověřené materiály - STŘECHY Reiner, s.r.o. Liberec
STŘECHY Reiner,  s.r.o. Realizace střech Liberec
Stavební firma, stavební a řemeslné práce, stavitelství
Veškeré stavební a řemeslnické práce, výstavba domů, zateplení objektů, domy na klíč s dodávkou stavebního materiálu, zajišťuje firma Stavební firma OSP spol. s r.o., z Moravského Krumlova.
Stavba rodinných a bytových domů, kanceláří a komerčních prostor Kladno
Pokud sháníte spolehlivou firmu pro stavbu nebo rekonstrukci rodinných a bytových domů nebo komerčních prostor a kanceláří, neváhejte se obrátit na STAVBY – REKONSTRUKCE PEJŠA s.r.o. z Kladna.
Rekonstrukce exteriérů a interiérů, stavební práce, stavitelství
Stavitelství, stavební práce, rekonstrukce exteriérů a interiérů, výstavba domů, kanceláří, továren, budov zajistí firma OSP spol. s r.o., Moravský Krumlov
Zateplování fasád, eliminace hluku, rekonstrukce domů
Stavíte, či rekonstruujete dům? Dříve či později dojde na otázku nezbytného zateplení. Eliminaci hluku pomocí kvalitní izolace i zateplení fasád zajistí na Vysočině společnost Stavitelství MB, s.r.o.
Zateplení budov Teplice - izolační a stavení práce, zajistíme i technický dozor investora
Zateplení budov od Teplotechna - Prima Teplice je ideální řešení pro ty, kteří touží zhodnotit svoje bydlení a současně snížit náklady. Že nemáte tušení, na jakou firmu byste se měli obrátit?
Výstavba, rekonstrukce rodinných a bytových domů, stavby na klíč
Výstavba, rekonstrukce rodinných a bytových domů, průmyslových budov, plotů, zateplení, stavby na klíč Vám zajistí firma STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. se sídlem v okrese Praha - východ.
STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. Stavební práce Praha - východ
Půdní vestavba, střešní nástavba domu-podkrovní bydlení přináší vyšší komfort
Vyšší komfort bydlení přináší podkrovní vestavba i střešní nástavba domu. S realizací Vám v regionu Uherské Hradiště pomůže firma ROGAT.
Sádrokartony zateplení budov Semily Turnov Liberec Jablonec Jičín
Naše firma D-BAU s.r.o.se zabývá stavební činností, včetně zateplení budov Semily
Stavební firma, rekonstrukce bytů, RD, nebytových prostor, Praha
Hledáte ověřenou stavební firmu, která provádí rekonstrukce bytů, rodinných domů a nebytových prostor či různé stavební práce v Praze a okolí? Kontaktujte naši společnost Stavitelství Pecka s.r.o.
Rekonstrukce rodinných domů, zednické práce, zateplování fasád
rekonstrukce rodinných domů, sádrokartonářské, izolační práce, zateplování fasád, zednické práce udělá v Jihlavě stavební firma Michal Makovický
Rekonstrukce panelových domů včetně balkonů a lodžií
Zajistíme Vám různé rekonstrukce panelových domů včetně příslušných balkonů a lodžií, sanace statických a korozních poruch nosné konstrukce aj.
Rekonstrukce přestavby domů bytů zateplování fasád Liberec
Realizujeme a provádíme kompletní rekonstrukce a zateplování rodinných, bytových a polyfunkčních domů, občanských budov a průmyslových objektů.
Stavby Nisa, s.r.o. Specialisté na bydlení Liberec a okolí
Pozemní stavby, revitalizace budov, snížení energetické náročnosti budov, stavitelství
Komplexní práce týkající se revitalizací budov, snížení energetické náročnosti budov, zateplení budov, střešní konstrukce, klempířské i pokrývačské práce zajistí Stavimal s.r.o., z Brna.
Revitalizace panelových domů - výměna balkonu i zateplení fasády
Bydlíte v paneláku, váš balkon má už svá nejlepší léta za sebou a na místě je celková revitalizace panelového domu? V tom případě je na čase s tím něco udělat. Výměna balkónu či lodžie v rámci revitalizace panelových domů totiž jednak zkrášlí celý dům a jednak tím zvýšíte bezpečnost svou i vašich blízkých. A jak na to? Revitalizace panelových ...
Rekonstrukce balkonů panelových domů, paneláků | Náchod
Rekonstrukce balkonů panelových domů nebo-li paneláků je jednou z našich činností. Jsme firma sídlící v Náchodě a odsud vyjíždíme dál po celé republice. Zrekonstruujeme Vám Vaše balkony a lodžie rychle a kvalitně. Vyměníme stávající balkony za prostornější, dáme do pořádku nosné konstrukce, opravíme zábradlí, přebudujeme nášlapnou vrstvu a ...
Rekonstrukce, přestavby, stavební úpravy bytů a rodinných domů
Rekonstrukce, přestavby, opravy, stavební úpravy, revitalizace bytů a rodinných domů Vám zrealizuje stavební firma Chitussi-6, s.r.o. se sídlem v okrese Praha-západ.
Zateplování budov kontaktními zateplovacími systémy-s využitím Zelená úsporám
Firma SANACE Zlín pomůže vyřídit zateplování budov s využitím programu Zelená úsporám. Provádíme montáže zateplení kontaktními zateplovacími systémy i skládanými systémy.
Výstavba a rekonstrukce průmyslových objektů Chomutov - stavby od profesionálů
TRANS-REGION-STAV s.r.o. z Chomutova provádí výstavbu a rekonstrukci průmyslových objektů. Stavby je možno provádět i na klíč. Společnost má mnohaleté zkušenosti, které jsou doloženy certifikacemi.
Zateplení domu, strojní omítka i podlahové topení - Jablonec
Podlahové topení je nutné správně položit, abyste předešli výrazným výdajům při pokládání nášlapné vrstvy.
Komplexní stavební práce - stavby a rekonstrukce rodinných domů
Komplexní stavební práce - stavby a rekonstrukce rodinných domů, stavby atypických dřevostaveb patrových i přízemních od firmy Moravská stavební ve Znojmě.
Rekonstrukce domů a bytů včetně bezbariérových úprav pro invalidy
Stavební práce a renovace domů, bytů a bytových jader, topenářské, instalatérské či plynařské práce včetně úprav pro invalidy zrealizuje firma PROGPLAST s.r.o.z Ústeckého kraje.
Kompletní rekonstrukce, generální opravy budov, obnova průmyslových i občanských staveb
Kompletní rekonstrukce vše od návrhu až po realizaci, generální opravy budov, obnova průmyslových i občanských staveb provádí firma STAVIMAL s.r.o. z Brna.
Kompletní dodávky staveb, stavebnictví, zednictví, opravy, rekonstrukce, zednické práce
Vysokou kvalitu a profesionální úroveň služeb v oboru stavebnictví od zednických přes betonářské a pokrývačské práce pro Vás zajistí znojemská firma ATLANTA, a.s..
ATLANTA, a.s.