Rekonstrukce a revitalizace spočívají v opravách, přístavbách a přestavbách a dávají možnost i starším nemovitostem získat nový kabát a požadovaný komfort. Pomocí rekonstrukce a revitalizace tak můžete využít rekonstrukce bytů a domů, bytových jader, opravy střech, teras, balkonů, fasád, sklepů, zateplení, výtahy, výměny oken, rozvodů, podlah atd.

Stavební firma specializující se na výstavbu rodinných domů na klíč a půdní vestavby
Provádíme kvalitní výstavby rodinných domů na klíč, půdní výstavby, ale také rekonstrukce a opravy historických domů či jiných objektů. Se stavební firmou Heller se už nebudete muset o nic starat.
Stavební rekonstrukce, byty, bytová jádra, koupelny, půdní vestavby
Stavební rekonstrukce domů, bytů, bytového jádra, koupelen, půdní vestavby, zateplení, zednické a instalatérské práce zajišťuje společnost STAVOJ Čkyně s.r.o., okres Prachatice.
Pražská stavební společnost, jež provádí stavební práce, rekonstrukce bytů, domů a koupelen
Jsme úspěšná stavební firma z Prahy poskytující komplexní stavební práce, rekonstrukce bytů, domů či koupelen na klíč. Firma Scorra se vyznačuje kvalitou, nejkratšími termíny a přijatelnými cenami.
Stavební rekonstrukce domů, bytů, koupelen, bytových jader, Kašperské Hory
Stavební rekonstrukce domů, bytů, koupelen, bytových jader, obkladačské práce, zateplení, fasády, půdní vestavby, výměny oken zajišťuje Miroslav Vrhel - stavební firma, Kašperské Hory.
Rekonstrukce koupelen, bytů - montáž keramických obkladů, dlažeb
Firma KERAMO D - Dohorák Kroměříž má mnoho zkušeností v oblasti montáže keramických obkladů, dlažeb při rekonstrukci koupelen a bytů. Patří mezi největší firmy z oboru v regionu Zlínský kraj, Brno.
Rekonstrukce střech a fasád Praha od profesionálů na klíč
Plánujete rekonstrukci střechy nebo fasády Vašeho domu? Obraťte se na profesionální tesaře, klempíře, pokrývače či zedníky z firmy Anesta s.r.o. z Prahy a můžete si být jisti kvalitně odvedenou prací.
Restaurování, opravy historických staveb, kulturních památek - restaurátorství
Firma MiSta stavební společnost s.r.o. se zaměřuje na restaurátorství - opravy, restaurování historických staveb a kulturních památek. Využijte naše zkušenosti v oboru.
Stavební rekonstrukce, bytová jádra, koupelny, kanceláře, Praha
Stavební opravy domů, bytů, kanceláří, rekonstrukce bytového jádra, koupelny, zednické, instalatérské a obkladačské práce realizuje společnost Ladislav Neubauer - stavební práce, Praha.
Ladislav Neubauer - stavební práce
Komplexní stavební práce, výstavba, rekonstrukce domů, bytů, zateplování fasád Praha
Komplexní stavební a zednické práce, výstavba, rekonstrukce domů, bytů, realizace půdních vestaveb a nástaveb, zateplování fasád realizuje společnost BJP Company, s.r.o., Praha.
Zateplení obvodových fasád budov a objektů - moderní izolace
Zateplením obvodových fasád budov a objektů pomocí moderní izolace se zabývá společnost Stavitelství MB, s.r.o. se sídlem v Jihlavě. Naši zaměstnanci jsou v oboru zateplování profesionálně zaškoleni.
Šetrné opravy a rekonstrukce církevních objektů a staveb
Zbyněk Nyč Náchod – dodávky staveb, veškerých stavebních prací, ochrana dřeva a rekonstrukce objektů a staveb.
Zateplení fasád, stavby na klíč, Nová zelená úsporám
Váš vysněný dům můžete získat bez starostí a námahy. K-Invest plus z Prostějova je řešením! Provádí kompletní dodávky stavebních prací včetně staveb na klíč a zateplení fasád.
Stavební společnost, bytová výstavba, rekonstrukce, zakládání staveb
Stavební společnost BSP Trade, spol. s r.o., sídlící v okrese Nymburk, nabízí komplexní služby v oblasti výstavby či rekonstrukce bytů, rodinných domů a komerčních budov.
Výstavba, rekonstrukce bytů, domů, nebytových objektů, pozemních staveb
Výstavbu, přestavbu či rekonstrukci rodinných domů, bytů, pozemních staveb a fasád Vám zajistí stavební společnost ART Stav, s.r.o., sídlící v Ústí nad Labem.
Výstavba a rekonstrukce domů a bytů, zateplení fasád, instalatérské a zámečnické práce
Výstavba a rekonstrukce domů a bytů, zateplení fasád, montáž sádrokartonů, instalatérské, zámečnické a výškové práce Vám zajistí společnost Product SOLD s.r.o. se sídlem v Praze.
Stavební práce, nová výstavba, rekonstrukce domů a bytů, opravy fasád
Stavební práce Vám zajistí společnost MITOL, s.r.o., sídlící v Kutné Hoře, která se zaměřuje na novou výstavbu, rekonstrukci a přestavby domů a bytů, opravy fasád, izolace.
Stavební práce, rekonstrukce bytů a rodinných domů, okres Benešov
Stavební práce, rekonstrukce bytů a rodinných domů, základové desky, fasády, dlaždičské a obkladačské práce Vám provede firma Miroslav Šindelář, sídlící v okrese Benešov.
Rekonstrukce bytu i domu bez starostí Plzeň - vy budete v klidu a pohodě
Chystáte se rekonstruovat dům nebo byt? Pak se připravte, že váš čeká spousta práce. Uvítali byste pomoc od někoho, kdo se v opravách vyzná?
Stavební práce, výstavba, rekonstrukce, zateplování bytových a nebytových budov
Stavební společnost Trigema a.s. se zaměřuje na realizaci výstavby či rekonstrukce bytových a rodinných domů, komerčních a administrativních budov a průmyslových hal.
Trigema a.s. Developerská rezidenční výstavba Praha
Zateplení panelových domů, rekonstrukce objektů, stavební práce
Na zateplení a rekonstrukce panelových domů se zaměřuje společnost MAKOMA stavební firma s.r.o. Provádí také kompletní rekonstrukce občanských a bytových budov v okrese Teplice.
Stavby na klíč dle požadavků zákazníka - D-BAU s.r.o.
Stavby domů na klíč, rekonstrukce domů, bytů – kompletní stavební práce D-BAU s.r.o. Semily
Rekonstrukce interiérů - sádrokartonářské práce, suchá výstavba
Rychlou a časově nenáročnou rekonstrukci interiéru provedou odborníci na sádrokartonářské práce a suchou výstavbu z firmy KNATEX Zlín, s.r.o. ve Zlínském, Olomouckém i Jihomoravském kraji.
Stavební firma, stavební práce, stavebnictví, rekonstrukce, kolaudace
Kvalitní stavební firma, stavební práce, dodávka oken, vrat, střech, betonu, zajištění materiálu pro stavbu, projekty, kolaudace a další poskytuje Stavební firma OSP spol. s r.o.
Rekonstrukce domů, zednické práce, zateplení fasád, sádrokartony
Specialista na rekonstruce domů, bytů, střech, zateplení fasád a další zednické práce, práce se sádrokartonem provádí Jiří Kacetl Best SDK ze Znojemska.
Stavební práce, výstavba domů, objektů, rekonstrukce, stavebnictví, stavby
Stavební práce, stavebnictví, veškeré stavební úpravy, výstavbu a rekonstruci domů a dalších objektů provádí Stavební firma OSP spol. s r.o., působící v okrese Brno-venkov.