STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
PREMIX servis, spol. s r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Stavební firma, stavitelství, stavební práce, domy na klíč
Stavební firma provádějící veškeré stavební práce, stavitelství, domy na klíč, stavby firemních objektů, náročnějších staveb a další zajistí Stavební firma OSP spol. s r.o.
Stavební práce, opravy a rekonstrukce domů, stavební činnost, zednické práce
Rekonstrukce a opravy domů od zednických přes tesařské a pokrývačské práce. To vše pro Vás udělá společnost ATLANTA, a.s., která sídlí v Novém Šaldorfu nedaleko Znojma.
ATLANTA, a.s.
Výstavba FVE na klíč, fotovoltaické panely, elektrodový kotel GALAN, elektrické topení
Profesionální realizaci energetických zdrojů i jiných technologií zajišťuje společnost SONEA s.r.o. z Brna. Obnovitelné zdroje energie získané pomocí nejnovějších technologií.
Developerské a realitní služby, výstavba a prodej nemovitostí
Výstavba rodinných a bytových domů, developerské služby, prodej a pronájem nemovitostí, zprostředkování financování zajišťuje Development Minářová s.r.o., Letovice.
Výroba a servis čistíren odpadních vod, ČOV, čistírny pro autoumývárny a automyčky
Čištění vod znečištěných ropnými látkami provádí dynamická společnost DELTA Technologie s.r.o. z města Hodonín. Vysoce spolehlivé systémy čištění vod pomocí technického mytí.
Zateplování fasád rodinných domů a nebytových objektů – sklady, průmyslové haly
Zateplování budov certifikovanými zateplovacími systémy, ať už se jedná o rodinné domy či nebytové objekty, provádí v okolí Brna-venkov stavební společnost OULEHLA-REAL.
Koupelnové studio – realizace koupelen na klíč, rekonstrukce koupelen
Realizacemi koupelen na klíč, rekonstrukcemi a přestavbou koupelen se v okolí Moravského Krumlova a Znojma zabývá koupelnové studio Stavební společnosti OSP.
Rekonstrukce domů a bytů, zednické práce, realizace střech a obkladů
Zednické a stavební práce nabízí Oldřich Král v okr. Znojmo. Vše od podlahy až po střechu včetně zámkové dlažby, teras, plotů či terénních prací. Sídlí v obci Višňová 203.
Realizace zateplení, revitalizace bytových a panelových domů - kompletní modernizace domů
Dlouholeté zkušenosti v oboru revitalizace bytových a panelových domů má Stavební firma OSP spol. s.r.o. Kompletní modernizace domů realizuje v okolí Moravského Krumlova a Znojma.
Pozemní stavitelství, kompletní stavby a rekonstrukce bytů, rodinných domů, Brno, projekce
Kompletní stavební práce provádí společnost VAŠSTAV, s.r.o. z Brna. Vytvoříme projekt, zateplovací i zdicí systémy včetně montáží oken a hydroizolací střech.
Zateplení fasády a kompletní revitalizace panelového domu
O kompletní revitalizaci panelového domu či zateplení fasády a střechy se vám postará společnost Eco Domy s.r.o. z Brna, která zlepší komfort a estetiku vašeho bydlení.
Koupelny na klíč. Nové Koupelnové studio Znojmo, Moravský Krumlov
Koupelny na klíč. Nové Koupelnové studio OSP spol. s r.o. Moravský Krumlov Vám navrhne a zrealizuje koupelnu snů. Máme nižší ceny díky úspoře z rozsahu. Široký sortiment s vyšší kvalitou.
Fotovoltaické elektrárny na klíč – projekty, montáž, poradenství
Realizací fotovoltaických solárních elektráren na klíč se po celé České republice dlouhodobě zabývá společnost Bc engineering s.r.o., která zajistí vše od projektu až po zapojení.
Solární elektrárny pro rodinné domy na klíč – projekt, montáž
Fotovoltaické, solární elektrárny pro rodinné domy zajistí na klíč společnosti Bc engineering, specialista na fotovoltaiku. V Bc engineering se postarají o projekt, montáž i potřebné papírování.
Stavební činnost s důrazem na kvalitu materiálu a ověřené postupy
Na stavební činnost se v Jihomoravském kraji soustřeďuje společnost EKOČEK s.r.o., která ve své práci klade důraz na ověřené stavební postupy i vysokou kvalitu stavebních materiálů.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Výstavba a rekonstrukce rodinných domů a bytů, stavební firma s bohatými zkušenostmi
Kompletní stavební práce okolí Vašeho domu či bytu Vám zajistí stavební firma Stavby Ondráček Ladislav Ondráček z Černé Hory. Zajistíme Vám vše od projektu až po fasádu.
Zakládání staveb budov, liniová, plošná i bodová zakládání
Zakládání staveb rodinných domů, průmyslových staveb, liniová, plošná i bodová zakládání, výstavbu a rekonstrukci pozemních a dopravních staveb realizuje EDMA s.r.o., okres Vyškov.
Železnice, umělé železniční stavby na území České republiky
Výstavbu a rekonstrukce železnic a železničních staveb, odvodnění tratí a údržbu kolejí a výhybek zajistí společnost SEŽEV-REKO, a.s. se sídlem v Brně.
SEŽEV-REKO, a.s. Výstavba a rekonstrukce železnic Brno
Dřevostavby na klíč – zahradní altány, pergoly, posezení, přístřešky
Kvalitní a praktické dřevostavby na klíč, jako jsou zahradní altány, pergoly, krytá posezení a přístřešky vyrábí společnost STŘECHY BEST SDK z Tasovic.
Zakázková výroba z masivního dřeva - zimní zahrady, přístřešky, altány, pergoly
Zakázková výroba z masivního dřeva. Zimní zahrady, přístřešky zhotoví Truhlářství Josef Reiter, s.r.o. Zakázky pro Moravský Krumlov, Ivančice, Pohořelice, Znojmo, Třebíč, Moravské Budějovice, Brno.
Certifikovaný inspektor nemovitostí Brno – jistota pro prodávající i kupující
Doklad o reálním stavu nemovitosti, budovy nebo bytu vystaví pro prodávající i kupující certifikovaný inspektor nemovitostí, Ing. arch. Eva Chlupová z Brna.
Rekonstrukce koupelen, projekce, montáž, dodávky materiálů
Rekonstrukce koupelen, projekce, montáž, dodávky materiálů, vodo-topo-plyn služby, prodej a servis kotlů či ohřívačů vody od firmy ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o. v Hodoníně.
ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o.
Odlučovače lehkých kapalin  - ropných látek, zařízení na úpravu a čištění vod
Odlučovače lehkých kapalin Ores - ropných látek, zařízení na úpravu a čištění vod vyrábí a prodává firma ORYX-CZ, s r.o. u Brna.
Odlučovače tuků ALFA OT k čištění vod kontaminovaných tuky a oleji pro potravinářský a masný průmysl, restaurace
Vyčistit vodu znečištěnou olejem a tukem Vám pomůže společnost DELTA Technologie s.r.o. z Hodonína. Zbavíme odpadní vodu olejů a tuků pocházejících z kuchyní, mlékáren, jatek a jiných zařízení.
Stavební práce, zednické práce Mikulov, Břeclav
Jestliže sháníte kvalitní firmu, která provádí stavební a zednické práce v oblasti Mikulova či Břeclavi, pak neváhejte a oslovte nás. Naše společnost OSP spol. s r.o., provádí veškeré práce týkající se stavebnictví také na Břeclavsku či Mikulovsku. Postavit nový dům, kancelář či výrobnu pro nás není žádný problém. Náš tým profesionálů ...