STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
PREMIX servis, spol. s r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Rekonstrukce a realizace interiéru na klíč od jednoho dodavatele
Firma Woodtech Jiří Májek Vám splní veškeré sny o vašem dokonalém bydlení. Realizujeme rekonstrukce domů nebo bytů včetně interiéru na klíč – to vše od jednoho dodavatele.
Jiří Májek Woodtech
Zednictví, stavební a zednické práce, bourací práce, Moravský Krumlov
Stavební a zednické práce, zednictví, bourací práce, kompletní výstavba rodinných domů a bytů, obkladačské i dlažební práce a další provádí firma Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Dopravní a inženýrské stavby, komunikace, parkovací plochy, chodníky, mosty, kanalizace
Společnost H.K.U., spol. s r.o. se již o roku 1998 specializuje na dopravní a inženýrské stavby.
H.K.U., spol. s r.o.
Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava – přeprava palet, volně ložených zásilek
Vnitrostátní a mezinárodní autodopravu zajišťuje v okolí Brna a Blanska firma DS partner s.r.o. Přepravujeme volně ložené zásilky i zboží na paletách
Opravy a údržba asfaltových povrchů dálnic, cest, silnic a  jiných veřejných komunikací
Opravu a údržbu asfaltových povrchů dálnic, cest, silnic a jiných veřejných komunikací provádí společnosti Rekma, spol. s.r.o. v Břeclavi. Opravy provádíme po celé České republice.
REKMA, spol. s r.o.
Profesionální rekonstrukce bytů a domů na klíč - od jednoho dodavatele
Rekonstrukce bytů a domů na klíč provádí firma Woodtech Jiřího Májka z Brna. Zajistěte si kompletní renovaci interiéru jednoduše od jednoho dodavatele.
Jiří Májek Woodtech
Výroba dřevěné terasy, pergoly, altánu, plotu na zakázku – precizní truhlářské práce
Společnost Kroving s.r.o. z Brna, jakožto truhlářství, Vám vyhotoví dřevěnou konstrukci na zakázku. Zabývají se výrobou a montáží pergoly, dřevěné terasy, altánu či plotu.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Vizualizace – náhled na interiér a rekonstrukci před realizací
Změnu vybavení interiéru a rekonstrukci bytů i domů s vizualizací Vám v Brně a jeho okolí zajistí společnost Zednictví Jeneš, s. r. o.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Fotovoltaická elektrárna - výroba vlastní elektřiny pro rodinné domy a firmy, řešení na míru
Pro rodinné domy a firmy umožňuje systém SMA Energy System Home vyrábět vlastní zelenou elektřinu pomocí Vašeho vlastního fotovoltaického systému - řešení na míru Vám zajistí firma PV Solutions.
PV Solutions Fotovoltaické elektrárny Znojmo
Stavba vinných sklepů, vináren, rotund archivu včetně vypracování projektové dokumentace
Stavbu vinárny, kvelbených vinných sklepů a rotund archivu svěřte do rukou specialisty v oboru – firmě tryskání a pískování Vladimír Veselý. Zajistíme projektovou dokumentaci i stavební povolení.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Vzorkovna obkladových materiálů, povrchů stěn a dlažeb – stylová koupelna
Představu o stylové koupelně prostřednictvím vzorkovny obkladových materiálů, povrchů stěn a dlažeb umožňuje společnost Zednictví Jeneš, s. r. o. z Brna.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Stavební práce – rekonstrukce, půdní vestavby, fasády, regenerace bytových domů
Široké spektrum stavebních prací poskytuje v okolí Hrušovan nad Jevišovkou firma Kobliha Stavitelství. Realizujeme rekonstrukce, půdní vestavby, fasády, revitalizace bytových domů apod.
KOBLIHA STAVITELSTVÍ s.r.o.
Zahradní pergoly, které opravdu vydrží - zakázková výroba, montáž i zastřešení
Zahradní pergoly dle vašich představ vám na zakázku vyrobí v okolí Vyškova a Brna firma Josef Opluštil. Zajistí vše včetně montáže a zastřešení. Nechte si postavit pergolu, která opravdu vydrží.
Josef Opluštil Tesařství, pokrývačství, klempířství
Řezání a zalévání trhlin v betonu, asfaltu - profesionální opravy silnic, cest a komunikací
Profesionální opravy, silnic, cest a komunikací potřebuje každý kraj, město i vesnice - oslovte firmu REKMA, spol. s r.o. a zbavte se trhlin v betonu nebo asfaltu.
REKMA, spol. s r.o.
Měření a optimalizace výkonu fotovoltaických elektráren. Kontrolu panelů.
Měření a optimalizace výkonu fotovoltaických elektráren provádí firma S.G. CZ, spol. s r.o. z Brna. Kontrolu panelů provádíme termovizí. Servis solární elektrárny.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Zdravé bydlení v žádané lokalitě - nízká energetická náročnost budov
Pořiďte si dům s nízkou energetickou náročností v rámci projektu Slunečná Alej - rodinné domy. Volte zdravé bydlení v poklidné obci Nová Chýně, která se nachází v žádané lokalitě Praha-západ.
SLUNEČNÁ ALEJ - rodinné domy
Rekonstrukce, opravy a modernizace železnic a nástupišť - SEŽEV-REKO, a.s.
Společnost SEZEV-REKO, a.s. z Brna se zabývá stavebními práce v oblasti rekonstrukce, opravy a nebo modernizace železnic a nástupišť.
SEŽEV-REKO, a.s. Výstavba a rekonstrukce železnic Brno
Splňte si sny stavbou rodinného domu na klíč či rekonstrukcí Vašeho bydlení
Zednictví Pokorný ze Znojma provádí stavby rodinných domů na klíč, jejich opravy a rekonstrukce. Postaráme se o stavbu od hrubé stavby až po fasádu. Působíme také v Moravském Krumlově a Ivančicích.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Profesionální výkopové práce všeho druhu - základové desky pro novostavby, bazény
Profesionální výkopové práce všeho druhu zajišťuje pro Brno a Blansko firma DS Partner s.r.o., která se zaměřuje na staveniště, základové desky novostaveb, bazény a rekonstrukce kanalizačních systémů.
Realizace administrativních prostor, kanceláří v průmyslových halách
Výstavbu administrativních prostor - kanceláří- v průmyslových halách realizuje firma EKOČEK. Dodáváme administrativní vestavky pro průmyslové haly.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Stavební práce – výstavba novostaveb, rekostrukce rodinných domů, zateplení fasád
Různorodé stavební práce v okolí Brna svěřte do rukou firmy Ungrmat, s.r.o. Stavíme novostavby, opravujeme rodinné domy a zateplujeme fasády.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Výstavba komerčních prostor – komerční stavby na klíč
O realizaci komerčních prostor na klíč se v okolí Znojma postará firma Atlanta a.s. Stavíme autocentra, prodejní haly, administrativní budovy a budovy pro veřejný sektor.
ATLANTA, a.s.
Pozemní stavitelství, zateplení, zděné konstrukce, dlažby, obklady
Pozemnímu stavitelství se věnuje společnost N.K. STAV Brno a.s.. Specializujeme se především na zateplení budov, zděné konstrukce, obklady a dlažby.
N.K. STAV Brno a.s.
Rotační síto řady RS na nečistoty obsažené v odpadních vodách
Rotační síto řady RS od firmy Šebesta, spol. s.r.o. se sídlem v Kyjově pro účinné mechanické čištění odpadních vod od nerozpustných nečistot.
Šebesta, spol. s r.o.
Stavební úpravy v administrativních budovách – výstavba kanceláří
Stavební úpravy v administrativních budovách provádí v okolí Znojma a Brno-venkov firma EKOČEK. Stavíme kanceláře a upravujeme kancelářské prostory.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma