STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
PREMIX servis, spol. s r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Stavební společnost Tomáše Janouda - Jihomoravský kraj
Nabídka stavebních prací Jihomoravský kraj, stavební společnost Brno, výstavby a rekonstrukce rodinných domů a bytů od společnosti Tomáš Janoud.
Tomáš Janoud stavební činnost
Dřevostavby na klíč, střechy ploché, šikmé a zelené
Toužíte po vlastním bydlení? Chcete mít nízkoenergetický domek snadno a rychle? Tak neváhejte a kontaktujte naši společnost TTJ Dřevostavby s.r.o.
Rodinné domy – výstavba rodinných domů na klíč
Výstavbu široké škály rodinných domů na klíč od nízkoenergetických staveb až po dřevostavby a domy atypických tvarů zajišťuje v celém Jihomoravském kraji stavební firma EKOČEK s.r.o.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Zálivkové hmoty, zalévání trhlin - metoda ochrany silnic, asfaltových i betonových komunikací
Zálivkové hmoty, zalévání trhlin - metoda ochrany silnic, asfaltových i betonových komunikací s aplikací za studena i za horka od firmy REKMA, spol. s r.o. v Břeclavi
REKMA, spol. s r.o.
Projekt a výstavba rodinných domů
Zděné rodinné domy s téměř nulovou spotřebou energie. Komplexní služby od společnosti Ideální stavba s.r.o. Nejlepší technická řešení, cenová dostupnost a především spokojenost zákazníků.
Tesařské práce, tesaři, dřevěné krovy, vazníkové konstrukce
Tesařské práce, dřevěné krovy a vazníkové konstrukce, dřevostavby zpracované na CNC strojích od tesařské firmy EURODACH v Pohořelicích - kvalitní řemeslné práce.
Nová moderní koupelna – profesionální rekonstrukce bytového jádra, obkladačské práce
O profesionální rekonstrukci bytových jader, zhotovení nové moderní elegantní koupelny, obkladačské práce, to vše zařídí firma Zednictví Antonín Habiňák v okolí Brna-venkov i Mikulova.
Zednické práce, obklady, sádrokartony a stavba domů na klíč
Komplexní stavební práce v Jihomoravském kraji. Stavby rodinných domů na klíč. Sádrokartony, obklady, omítky, výkopy, fasády, bourací práce i bytová jádra.
Rekonstrukce, opravy, vyklízení, údržba bytů před nastěhováním
kompletní rekonstrukce domů a bytů, vyklízení, dokončovací práce, výstavba plotů, obkladačské práce, zednické práce, údržba bytů, rozvody sítí voda, topení elektro
Kompletní realizace novostaveb a výstavba zděných rodinných domů
Realizaci novostaveb, jako jsou zděné rodinné domy, které budou plně odpovídat Vašim snům a představám, zajistí v okolí Moravského Krumlova a Ivančic Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Nízkoenergetické a pasivní domy, dřevostavby na klíč
O stavbu rodinného domu na klíč se postará firma Stavovald z Ivančic. Postavíme Vám nízkoenergetický nebo pasivní dům i dřevostavbu.
Stavovald Vladimír Vald
Lajnování sportovních hřišť Slavkov u Brna, lajnování umělých hřišť a víceúčelových sportovišť
Naše firma se specializuje na lajnování všech druhů umělých povrchů hřišť a víceúčelových sportovišť jak v interiéru, tak i v exteriéru.
Zednické práce Břeclav, rekonstrukce bytových jader, rekonstrukce bytů, rodinných domů
Naše firma Jiří Chudárek z Břeclavi provádí kompletní stavební a zednické práce včetně rekonstrukcí bytů, domů a bytových jader.
Komplexní stavby a rekonstrukce koupelen Brno, rekonstrukce bytových jader na klíč
Jsme instalatérská firma, která působí v Brně a nabízíme služby v oblasti vody, topení, zednických a obkladačských prací.
Developerská činnost, stavební firma, stavební práce - kompletní realizace staveb
Developerská činnost, generální dodávky staveb, stavební práce, kompletní realizace staveb a projektů - to vše kvalitně a spolehlivě od stavební firmy ZIPP Brno s.r.o. v Brně.
Montáž, dodávka železobetonových konstrukcí, projektování, statika a servis
Dodávku a montáž železobetonových konstrukcí, projektování a statiku železobetonových prefabrikovaných konstrukcí budov, servis zajišťuje firma ZIPP Brno s.r.o., z Brna.
Stavební, řemeslné a zednické práce
O veškeré stavební, řemeslné a zednické práce v okolí Ivančic a Moravského Krumlova se postará stavební firma Stavovald.
Stavovald Vladimír Vald
Developerská činnost, generální dodávky staveb - výstavba bytových a rodinných domů
Developerská činnost, generální dodávky staveb - výstavbu bytových a rodinných domů podle projektů provádí na klíč firma ZIPP Brno s.r.o.
Atypické dřevěné konstrukce na zakázku, pergoly, dřevěné terasy - dodávka, montáž
Pergoly, dřevěné terasy i atypické dřevěné konstrukce na zakázku včetně dodávky a montáže Vám zajistíme v Pohořelicích, Břeclavi i Brně.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Navrhování a statistika železobetonových konstrukcí - kompletní návrh a poradenství
Navrhování a statistika železobetonových konstrukcí - kompletní návrh, statické výpočty a poradenství investičního záměru spolehlivě od firmy ZIPP Brno s.r.o.
Navrhování, statika, dodávka a montáž železobetonových prefabrikovaných konstrukcí
Tým pracovníků z firmy ZIPP Brno s.r.o. mají dlouholeté zkušenosti v oblasti navrhování, statiky, dodávky a montáže železobetonových prefabrikovaných konstrukcí. Působí nejen v Jihomoravském kraji.
Realizace průmyslových staveb – haly, sklady, garáže včetně vestaveb a dělících stěn
Kompletní realizaci průmyslových staveb zajistí v okolí Brna firma Mík s.r.o. Postavíme průmyslové dřevostavby- haly, sklady, garáže včetně dělících stěn.
MÍK s.r.o. Tesařství a prodej řeziva Brno
Stavby železnic a dalších dopravních komunikací v Jihomoravském kraji
Výstavba železničních, tramvajových a jiných dopravních komunikací s kompletními doplňkovými službami, mezi které spadá zajištění staveniště, zemní práce a doplňkové služby.
SEŽEV-REKO, a.s. Výstavba a rekonstrukce železnic Brno
Rekonstrukce a opravy bytů, revitalizace bytových domů, činžáků, paneláků
Revitalizaci bytových domů, činžáků a panelových bytů zajistí stavební firma EKOČEK s.r.o., která realizuje rekonstrukce a opravy stávajících bytů.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Realizace interiérů kanceláří, obchodů, restaurací včetně návrhu řešení
Realizaci interiérů kanceláří, obchodů, restaurací včetně návrhu řešení spolehlivě zajistí RG Interéry z Ivančic. Zakázky realizujeme v oblasti Brna-venkov a okolí. Provádíme kompletní stavební práce.