STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
PREMIX servis, spol. s r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Kompletní stavební činnosti a rekonstrukce od Stavby Bureš
Společnost Stavby Bureš sídlící v Brně poskytuje kompletní stavební činnosti od rekonstrukcí bytů, rozvody elektřiny, instalatérské práce, revize až po konečné montáže.
Stavební a zednické práce, výstavba bytových i nebytových prostor
Kompletní práce v oblasti stavitelství od zednických prací přes betonářské nebo projekční práce pro Vás zajistí znojemská firma ATLANTA, a.s., která je profesionálem na trhu.
ATLANTA, a.s.
Renovace bytů včetně vyklízecí práce včetně odvozu Brno a okolí
Renovace bytů od firmy Seniorservis Brno. Uvítáte při změně nájemníků. Kompletně připravený, čistý byt pro předání novým nájemníkům. Práce jsou provedeny za velmi krátký čas.
Stavební práce, rekonstrukce na klíč nebo zateplení fasád od Stavby Rechych
Stavby Rechych z Vyškova je stavební firma, která kromě stavebních prací nabízí i rekonstrukce na klíč nebo zateplení fasád včetně výměny oken a dveří.
Výstavba občanských, bytových staveb nebo jejich rekonstrukce ve Vyškově
Společnost WAGNER stavební společnost s.r.o. je stavební společnost z Vyškova, která se zaměřuje především na výstavbu občanských a bytových staveb, zemědělské stavby a zámečnickou výrobu.
Rekonstrukce rodinných domů a bytů a další stavební práce od Radim Brabec
Radim Brabec z Násedlovic z okolí Hodonína pro Vás zajistí veškeré rekonstrukční práce rodinných domů a bytů. Od stavebních a zednických prací po pokládku podlah.
Rekonstrukce bytů a rodinných domů - veškeré řemeslné práce
Kompletní rekonstrukci bytů a rodinných domů zajistí ve Znojmě, Miroslavi a jejich blízkém okolí Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Stavby pro výrobu a služby, bytová výstavba
Stavbu bytových prostor a komplexů či stavbu objektů pro výrobu a služby zajistí v okolí Znojma a Třebíče stavební společnost ATLANTA, a.s.
ATLANTA, a.s.
Komplexní stavební činnost, specializace na stavbu a rekonstrukce vinných sklepů
AIG stavební s.r.o. se sídlem v Šardicích se zabývá komplexní stavební činností. Naší specializací je především stavba a rekonstrukce vinných sklepů. Další činností je zámečnická a stolařská výroba.
Dřevostavby, kvalitní nízkoenergetické dřevodomky - dodávky a montáž
Dřevostavby,kvalitní nízkoenergetické dřevodomky, dodávka a montáž nízkoenergetických dřevostaveb od firmy EURODACH s.r.o. v Pohořelicích u Brna.
Stavba a rekonstrukce domů na klíč
Firma IVRERO s.r.o. poskytuje kompletní stavební práce. Provádíme jak menší zednické práce, tak i rekonstrukce a stavbu domů.
Měření, údržba a optimalizace výkonu fotovoltaických elektráren
Měření, údržba a optimalizace výkonu fotovoltaických elektráren od firmy S.G. CZ, spol. s r.o. Kompletní servis služeb i s pravidelnými prohlídkami střídačů a stringů.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Stavební firma Jiří Přes Kyjov – realizace střech, dřevostaveb a rekonstrukcí
Stavební práce všeho druhu Kyjov, stavby dřevěných domů, pokryvačské práce stavebního typu, realizace menších rekonstrukcí.
Dřevostavby Milotice, poloroubené dřevostavby Hodonín, výstavba dřevostavby suchou cestou
Zajišťujeme výstavbu dřevostaveb, které disponují vynikajícími technologickými vlastnostmi stavby, dřevostavby jsou velmi přesné, nevyžadují vícenáklady!
Zateplování domů a realizace fasád Hodonín, výstavba domů, silikonové dekorativní omítky
Fasády Chludil se zabývá výstavbou rodinných domů, zateplováním domů a realizací fasád, silikonových dekorativních omítek, rekonstrukcemi bytových jader.
Montáž nábytku, kompletní rekonstrukce bytů, opravy v domácnosti Brno
Montáž nábytku, kompletní rekonstrukce bytů, opravy v domácnosti Brno. Obkladačské, stěhovací instalatérské, malířské, natěračské práce, výměna kuchyňských linek, montáž nábytku, opravy v domácnosti.
Výstavbu rodinných domů na klíč zajistí firma Zednictví Jiří Pokorný
Pokud byste si rádi postavili nový dům, nebo třeba jen uvažujete o rekonstrukci, obraťte se na společnost Zednictví Jiří Pokorný ve Znojmě a blízkém okolí.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Výstavba a rekonstrukce budov a bytů Brno, zednictví, dlažby, obklady, nátěry fasád, malířské práce
EST stav s.r.o. z Brna se věnuje kompletním profesionálním zednickým, malířským a podlahářským pracem, nové fasády, malby interiérů, pokládka dlažby, obložení obkladů.
Výstavba a rekonstrukce bytových domů na klíč Břeclav, zednické práce, koupelny, pergoly, dlažby
Naše firma z Břeclavi zajišťuje výstavbu a rekonstrukce bytových domů pro soukromý i pro veřejný sektor, koupelny, dlažby, zednické práce, rekonstrukce.
Výstavba parkovišť, chodníků, zpevněných cest a místních komunikací pro města a obce
Výstavbou parkovišť, chodníků, menších zpevněných cest a komunikací a dalších drobných dopravních staveb ve městech a obcích se zabývá firma BobaStav.
Rodinné domy na klíč - stavby od základů až po střechu realizujeme již 25 let
Stavební firma Činčala v Břeclavi se zaměřuje na stavby rodinných domů na klíč již 25 let. Veškerou stavební činnost zajistíme nejen na Severní a Jižní Moravě, ale také po celé České republice.
Stavební firma Činčala Břeclav
Výstavba a úpravy průmyslových objektů a administrativních budov
Stavební úpravy v komerčních objektech a výstavbu či stavební úpravy průmyslových objektů v Jihomoravském kraji svěřte do rukou zkušené stavební firmy EKOČEK s.r.o.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Profesionální silniční práce - opravy veřejných komunikací, silnic a dálnic
Profesionální silniční práce zajistí firma REKMA, spol. s r.o. Břeclav. Zaměřujeme se na opravy veřejných komunikací, silnic a dálnic po celé České republice.
REKMA, spol. s r.o.
Restaurování, rekonstrukce a renovace historický staveb a památek
Památková péče, obnova a restaurace historických míst, budov a památek, režie grantů a dotací v oblasti památkové péče, vypracování dokumentace v oboru památkové péče.
Realizace mokřadů, odbahňování rybníků – výstavba ve vodním hospodářství
Výstavbu ve vodním hospodářství provádí v okolí Znojma a Moravského Krumlova firma BoBaStav s.r.o. Budujeme mokřady a odbahňujeme a čistíme rybníky.