STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
PREMIX servis, spol. s r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Průmyslové čistírny odpadních vod - ČOV, výroba a prodej
Na výrobu, prodej a montáž průmyslových čistíren odpadních vod - ČOV se specializuje firma Šebesta, spol. s r.o. v Hodoníně v Jihomoravském kraji.
Šebesta, spol. s r.o.
Opravy a rekonstrukce bytových domů, staveb občanské vybavenosti
Opravy a rekonstrukce bytových domů, staveb občanské vybavenosti
ATLANTA, a.s.
Výstavba zpevněných ploch parkovišť, parkovacích stání
Zpevněné plochy parkovišť a parkovacích stání pro obce, komerční objekty i soukromé osoby realizuje v oblasti Znojma a Mikulova Znojemská firma DS DUMA s.r.o.
Rekonstrukce domů na klíč a další stavební práce od Stavby Bureš z Brna
Společnost Stavby Bureš z Brna provádí kompletní rekonstrukce bytů a domů a to včetně instalace vody, topení nebo elektřiny, nových omítek nebo pokládky podlahy.
Zednické práce, fasády, zdění, příčky, rekonstrukce koupelen, bytů, domů Hodonín
Pan Radek Kováč realizuje veškeré zednické a fasádní práce v okrese Hodonín.
Oprava trhlin na silnicích - zalévání trhlin na komunikacích
V oblasti zalévání trhlin na komunikacích je odborníkem firma REKMA, spol. s r.o. z Břeclavi. Spolehlivě se postará o opravu trhlin na silnicích.
REKMA, spol. s r.o.
Zednické, bourací práce, zedník, výstavba, rekonstrukce rodinných domů Miroslav
Zednictví, bourací práce, kompletní stavební práce, výstavba a rekonstrukce rodinných domů a bytů to vše jedině od firmy Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Řezání komunikací a zpevněných ploch spárovou pilou
Řezání komunikace a zpevněné plochy spárovou pilou firmou BBG-BENDA, s.r.o. Dělicích či dilatačních spár v betonových plochách, řezání drážek na dálnicích, vzletových a přistávacích drahách.
BBG-BENDA, s.r.o.
Moderní fasády na klíč – realizace fasád včetně zateplení
Moderní fasády na klíč pro Vás v Brně a jeho okolí zrealizuje stavební firma Zednictví Jeneš, s.r.o. Žádejte kvalitu ověřenou našimi spokojenými zákazníky.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Výstavba rodinného domu na klíč od zkušených zedníků – od návrhu až po realizaci
O návrh, dodávku kvalitních materiálů i výstavbu rodinných domů na klíč zajistí stavební společnost ATLANTA a.s. Se sídlem ve Znojmě, ale působící i v okolí Třebíče.
ATLANTA, a.s.
Výstavba rodinných domů - 3D vizualizace a projektování rodinného domu
Společnost ATLANTA, a.s. je stavební firma, která Vám pomůže k novému domovu. Firma se zaměřuje na výstavbu rodinných domů a veškeré stavební práce s tím spojené.
ATLANTA, a.s.
Voda, topení a instalatérské práce včetně montáží a rekonstrukce koupelen od OXO plus s.r.o.
Společnost OXO plus s.r.o. z Brna zajišťuje profesionální instalatérské práce od montáží a servisu, až po plně zajištění rekonstrukcí koupelen.
Výstavba zpevněných ploch - prostorné venkovní parkoviště, parkovací stání
Plánujete stavbu venkovního parkoviště? Chcete aby bylo prostorné a dostatečně zpevněné? Dopravní stavby Smrčka s.r.o. Vám zajistí realizaci a výstavbu parkovacího stání ve Znojmě i Třebíči.
Dopravní stavby Smrčka s.r.o.
Stavební a projekční činnost a rekonstrukce nemovitostí  - Petr Doležal
Společnost pana Petra Doležala poskytuje profesionální stavební a projekční práce po celé České republice. Společnost sídlí v Brně - Žabovřesky.
Výstavba komunikací, chodníků, zpevněných ploch a další stavební práce
Výstavbu komunikací, chodníků a zpevněných ploch zajišťuje v okolí Brna a Blanska společnost DS Partner s. r. o., která se dokáže postarat i o další stavební a zemní práce.
Komplexní stavební práce od Sessin stav - rekonstrukce, výstavby, pokládky i instalace
Sessin stav je stavební společnost, která nabízí komplexní stavební práce a pomůže Vám s rekonstrukcí bytu, výstavbou rodinného domu nebo s pokládkou zámkové dlažby.
Výstavba a rekonstrukce koupelen, koupelnové studio
Projektovou dokumentaci, rekonstrukci a výstavbu koupelen nebo zednické obkladačské a vodoinstalační práce pro Vás zajistí ve Znojmě firma FATO Hlaváč, s.r.o.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Nízkoenergetické stavby Brno – komplexní realizace včetně nalezení pozemku vhodného ke stavbě
Už vás nebaví platit nájem v cizím bytě, když si můžete pořídit vlastní dům? Co takhle rovnou stavbu, která bude ekologická? My víme o firmě, která vám s tím pomůže a sídlí v Brně.
Opravy a rekonstrukce vozovek Jihomoravský kraj – kvalitní služby ryze české firmy
Sháníte kvalitní firmu pro opravu vozovky nebo potřebujete rovnou její rekonstrukci? Vše zařídí firma Soukup Miloš, která se zabývá nejen tím, zajímá vás více?
Koupelnové studio, rekonstrukce koupelny za přijatelné ceny
Znojemská firma FATO Hlaváč s.r.o. pro Vás zajistí rekonstrukci koupelny a služby s tím související jako obkladačské práce, rozvody plynu, vody a topení.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Technologie pro čištění vody a montáže a servis vodovodních potrubí od MaBara s.r.o.
Společnost MaBara s.r.o. z Hodonína je specialista v oblasti vodárenských a čistírenských technologií. Zajistí návrhy projektů, montáže a dlouhodobý servis.
Rekonstrukce i výstavba nových domů, bytů a průmyslových objektů od REKO a.s.
Společnost REKO a.s. z Brna je stavební společnost, která se zaměřuje na stavbu nových i rekonstrukci stávajících objektů a soustředí se i na developerskou činnost.
Výstavba a rekonstrukce železničního a tramvajového svršku a spodku
Plánujete výstavbu nových železničních tratí či tramvajových tras? Jsou ve vašem městě či kraji starší tratě, které potřebují opravit či pravidelnou údržbu? Jste Vy součástí tohoto plánování?
SEŽEV-REKO, a.s. Výstavba a rekonstrukce železnic Brno
Realizace a rekonstrukce koupelen, bytového jádra, projektová dokumentace
Demontáž koupelen, bytového jádra, rekonstrukce, projektovou dokumentaci a samotnou realizaci provádí firma FATO Hlaváč, s.r.o. z Moravského Krumlova, okresu Znojmo.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Fotovoltaické elektrárny, návrh, montáž a zajištění dotací
Potřebujete ušetřit za stále se zdražující elektřinu? Chcete ekologický zdroj elektrické energie? Využívejte sluneční zdroj a na svůj dům si nechte namontovat FVE.
PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.