STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
PREMIX servis, spol. s r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Betonářské a bourací práce a rekonstrukce rodinných domů od české firmy
Stavební společnost ATLANTA, a.s. z Nového Šaldorfu má již dlouholeté postavení na trhu. Společnost poskytuje služby z oboru stavebnictví, jako jsou rekonstrukce, bourací a betonářské práce.
ATLANTA, a.s.
Kompletní přestavba a rekonstrukce bytů, bytových jader a jednotek
Kompletní přestavbu a rekonstrukci bytů a bytových jednotek od vypracování 3D návrhu na míru až po samotnou realizaci zajišťuje v okolí Ivančic a Brna venkov firma RG interiéry.
Realizace dekoračních, dekorativních omítek a moderních betonových stěrek
O rekonstrukci interiéru se postará RG Interiéry Radek Schmid. Realizujeme dekorační, dekorativní omítky a moderní betonové stěrky. Práce spojené přestavbou provádíme v Ivančicích i Mor. Krumlově.
Výstavba rodinných domů a průmyslových objektů na klíč
Stavíme RD na klíč již od roku 1994. Stavební a inženýrská činnost v investiční výstavbě. Výstavba průmyslových staveb, kompletní dodávky střech i opravy, zateplení budov i půdní vestavby.
Speciální zakládání budov, stabilizace svahů, pažení stavebních jam
Pilotové zakládání staveb, vrtané piloty, mikropiloty, pilotové stěny či pažení stěn realizuje odborník na speciální zakládání společnost PILOT SERVISE s.r.o.
Kompletní rekonstrukce koupelen - zpracování 3D návrhu, dodávka a montáž zařízení
Zpracování 3D návrhu, dodávku a montáž zařízení v rámci kompletní rekonstrukce koupelen provádí pro Brno a Brno-venkov firma RG Interiéry - Radek Schmid z Ivančic.
Stavební činnost – výstavba a rekonstrukce kanalizací, vodovodů a komunikací
Pokud hledáte spolehlivou firmu zaměřující se v oblasti stavební činnosti na výstavbu vodohospodářských staveb, obraťte na specialisty v oboru, společnost Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o.
Omlazování a konzervace asfalto-betonových povrchů, asfaltové emulze - preventivní údržba
O preventivní údržbu silnic, omlazování a konzervace asfalto-betonových povrchů, asfaltové emulze pro narušené povrchy, flexibilní a pevný materiál se postará firma REKMA, spol. s r.o. z Břeclavi.
REKMA, spol. s r.o.
Stavební a zednické práce Brno, domy na klíč, zateplování budov, rekonstrukce koupelen
Stavební a zednické práce Brno, domy na klíč, zateplování budov, rekonstrukce koupelen a bytových jader, dovoz stavebního materiálu, bourací práce, odvoz suti.
Stavební práce, výstavba, rekonstrukce, izolace Vyškov, hrubé a průmyslové stavby, domy na klíč
Stavební práce, výstavba, rekonstrukce, izolace Vyškov, hrubé a průmyslové stavby, domy na klíč, rekonstrukce bytových jader, rekonstrukce budov včetně demolicí.
Dodávky tesařských konstrukcí, střechy na klíč Blansko, dřevostavby, pergoly, krovy, terasy, altány
Dodávky tesařských konstrukcí, střechy na klíč Blansko, dřevostavby, pergoly, krovy, terasy, altány, zahradní domky, stání pro auta, rozhledny, mostky, mlýnská kola.
Poskytovatel stavebních a zednických prací, zejména rekonstrukcí
Rekonstrukce bytových jednotek a domů s komplexním servisem od cenové nabídky až k realizaci v Jihomoravském kraji zajišťuje Jiří Chudárek.
Stavební práce, výstavba rodinných domů na klíč
Stavění nových domů, rekonstrukce obytných prostor, bytů, vestavby a nástavby na klíč zhotovuje stavební společnost IDAS CZ s.r.o., Jihomoravský kraj.
Zednické práce, opravy bytů a domů, rekonstrukce koupelny Břeclav, půdní vestavby a nástavby
Zednické práce, opravy bytů a domů, rekonstrukce koupelny Břeclav, půdní vestavby a nástavby, stavební činnost, zdění, příčky, rekonstrukce bytového jádra.
Kompletní výstavba rodinných domů na klíč – od výkopových prací po instalaci oken
Poctivě a kvalitně postavený rodinný dům na klíč realizuje v oblasti Jižní Moravy stavební firma OULEHLA-REAL. Na přání zajistíme výstavbu na klíč, a to od výkopových prací po instalaci oken.
Komfortní bydlení ve svém, Brno, moderní přízemní domy na klíč vhodné pro všechny generace
Komfortní bydlení ve svém, Brno, moderní přízemní domy na klíč vhodné pro všechny generace, novostavby, rodinné domy, rekonstrukce, půdní vestavby, zemní a výkopové práce.
Umělé železniční stavby, výstavba a oprava železnice, přejezdů
Komplexní výstavba železničního a tramvajového svršku, rekonstrukce výhybek a přejezdů po celé České republice od společnosti SEŽEV-REKO, a.s.
SEŽEV-REKO, a.s. Výstavba a rekonstrukce železnic Brno
Stavební firma, stavební činnost - kompletní dodávky staveb, výstavba domů, bytů
S výstavbou domů, bytů nebo průmyslových staveb Vám pomůže znojemská firma ATLANTA, a.s., která poskytuje kompletní stavitelské a zednické práce a může Vám vypracovat i 3D vizualizaci.
ATLANTA, a.s.
Tesařství – dodávka a montáž občanských staveb – krovy, chatky, přístřešky
Tesařství MÍK s.r.o. dodává stavební řezivo pro montáž a výstavbu občanských staveb. V okolí Brna dodáváme a montujeme na míru zhotovené krovy, dřevěné chatky, přístřešky, terasy apod.
MÍK s.r.o. Tesařství a prodej řeziva Brno
Stabilní střešní konstrukce, dřevostavby, krovy Brno, tesařské, pokrývačské a klempířské práce
Stabilní střešní konstrukce, dřevostavby, krovy Brno, tesařské, pokrývačské a klempířské práce, montáž střešních oken, obklady fasád, dřevěné terasy, atypické dřevěné konstrukce - Kroving s.r.o. Brno
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Projekční a inženýrská kancelář Brno, dopravní a mostní stavby, nosné konstrukce, inženýrství
Projekční a inženýrská kancelář Brno, dopravní a mostní stavby, nosné konstrukce, dopravní inženýrství, projekce cyklistických stezek, mostní stavitelství, projekce dopravních sítí měst.
Realizace rodinných domů na klíč včetně projektu
Realizací rodinných domů na klíč se v Brně a jeho okolí zabývá stavební společnost Zednictví Jeneš, s.r.o. S námi se stavby domu bát nemusíte.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Stavební firma provádějící bourací, zednické a stavební práce
Kvalitní profesionálně stavební, bourací a demoliční práce si můžete nechat udělat od znojemské firmy ATLANTA, a.s., která poskytuje kompletní práce v oboru stavitelství.
ATLANTA, a.s.
Výstavba a rekonstrukce komunikací a dlážděných povrchů  - kompletní služby
Potřebujete nechat provést nový povrch komunikace nebo jen opravit stávající cestu? Společnost SK DLAŽBA, s.r.o. poskytuje výstavby a rekonstrukce komunikací a dlážděných povrchů.
Stavební práce – práce na pozemních stavbách, hrubé stavby a zednické práce
Stavební práce, jako jsou práce na pozemních stavbách či zednické práce a hrubé stavby rodinných domů provádí v okolí Brna-venkov zkušená stavební společnost OULEHLA-REAL s.r.o.