ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Největší výběr venkovních, vnitřních dveří - prodej, montáže včetně zárubní
Společnost BRITRA ZLÍN, s.r.o. Otrokovice má největší výběr venkovních, vnitřních dveří v regionu Zlín. Na prodej různé materiály i dezény. Zajistíme zaměření i montáže.
GSP Zlín - zeměměřická kancelář, geodetické práce, vytyčování hranic pozemků,  zeměměřič
GSP Zlín - zeměměřická kancelář, geodetické práce, vytyčování hranic pozemků, zeměměřič, zakládání veškerých staveb, práce v bodových polích, poradenská činnost.
Instalatér - domovní instalace, revize vody, plynu, topení
Instalatér Petr Jurásek působí v regionu Zlín, Zlínský kraj. Zajišťuje servisní služby, provádí domovní instalace i revize vody, topení a plynu.
Stavební truhlářství, nábytek pro domácnost - vestavné skříně, kuchyňské linky ze dřeva, dýhy, lamina
Truhlářství Karal Otrokovice vyrábí nábytek pro domácnost ze dřeva, dýhy, lamina. Vybavení bytu, vestavné skříně, kuchyňské linky i stavebně-truhlářské výrobky. Působí v regionu Zlínský kraj.
Kvalitní pilařské výrobky, řezivo Zlín-dřevěné trámy, prkna, latě, fošny, hranoly
Různé pilařské výrobky v jakémkoliv množství dodá společnost Pila Zlín-Malenovice. Kvalitní jehličnaté řezivo, dřevěné latě, fošny, trámy či prkna - doprava zajištěna.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Dekorativní plastické malby, reklamní malby a nápisy na fasády, domy
Dekorativní plastické malby v interiéru provádí firma Lutonský z regionu Zlín. Za použití horolezecké techniky vytvoříme i reklamní malby a nápisy na fasády, domy.
Návrhy a realizace vybavení interiérů - zakázková výroba bytového nábytku z masivního dřeva, lamina i dýhy
Truhlářství Milan Bajer Zlín se zabývá návrhy a realizací vybavení do interiérů. Působí především ve Zlínském kraji a Praze. Nábytek vyrábíme z masivního dřeva a také z lamina i dýhy.
Zděné rodinné domy na klíč, nízkoenergetický dům za cenu bytu - výstavba na Moravě
Stavební firma EB - stav s.r.o. Zlín realizuje stavby, zděné rodinné domy na klíč v lokalitě Zlínský kraj a na Moravě. Aktuálně dodáme projekt výstavby zdarma, můžete mít dům za cenu bytu.
Čištění kopaných studní Zlín, asanace studní, revitalizace a desinfekce studní, čerpání špinavé vody
Čištění kopaných studní Zlín, asanace studní, revitalizace a desinfekce studní, čerpání znečištěné vody, odstranění usazené vrstvy nečistot ze dna, odkalení studny.
Stavební, konstrukční řezivo, pilařské výrobky-výroba, export
Společnost Malenovická pila exportuje stavební a konstrukční řezivo, pilařské výrobky. Pilařská výroba má ve Zlíně dlouholetou tradici.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Nátěry fasád rodinných domů, průmyslových, historických budov Zlín
Firma LUTONSKÝ - VIZOVICE s.r.o. se zaměřuje na nátěry fasád rodinných domů i historických budov a průmyslových budov v regionu Zlín.
Instalatér, voda, topení, plyn a odpady Zlín, výměny vodoměrů, zapojování praček a myček
Instalatér, voda, topení, plyn a odpady Zlín, výměny vodoměrů, zapojování praček a myček, výměny van, WC, umyvadel, sprchových koutů, opravy rozvodů vody, dodávky bojlerů.
Elektroinstalační práce, hromosvody Zlín, elektroinstalace, projekce a revize hromosvodů
Elektroinstalační práce NN, hromosvody Zlín, elektroinstalace, projekce a revize hromosvodů pro všechny druhy budov.
KV Elektro s.r.o.
Luxusní malby-lazurované, plastické, dekorativní
Buďte originální, nechejte si výmalbu bytu provést od firmy Lutonský - Vizovice, která nabízí luxusní, dekorativní malby, stěrky, plastické malby. Převážně působí v regionu Vsetín a Zlín.
Dotace na fotovoltaické elektrárny pro domácnosti i firmy, domácí fotovoltaika
Společnost Ohřev vody s.r.o. ze Zlína Vám vyřídí dotaci na kompletní fotovoltaické elektrárny pro domácnosti i firmy. Dále Vám poskytneme veškeré informace, rady, návrh řešení i samotnou realizaci.
Tapetování, bezešvé tekuté, stříkané tapety, 3D nástřik Variopaint
Tapetování v regionu Zlín a okolí zajistí firma Lutonský Vizovice. Aplikujeme stříkané tapety - 3D nástřik Variopaint i bezešvé tekuté tapety vhodné pro alergiky.
Výroba eurooken Zlín, dřevěná, kastlová, rustikální, historická, špaletová, extra izolační okna
Výroba eurooken Zlín, dřevěná, kastlová, rustikální, historická, špaletová, kvalitní povrchová úprava oken a dveří, specializace na výrobu extra izolačních oken.
OKNA-DVEŘE JAVORNÍK, s.r.o.
Dlažby, obklady ze dřeva -  dřevěné fasády, obložení stěn, stropů
Firma BUČEK střechy se zaměřuje na dlažby a obklady z exotického dřeva v regionu Zlínský kraj, Uherský Brod. Montuje obklady fasády ze dřeva i dřevěné dlažby a obložení stěn, stropů v interiéru.
Profesionální kotevní technika pro kvalitní ukotvení - kotvy, šrouby, vruty, patky
Společnost SEMIGRO s.r.o. ze Slušovic u Zlína se zabývá dodávkou profesionální kotevní techniky. V sortimentu naleznete kotvy, vruty, patky, šrouby a další kotevní materiál pro kvalitní ukotvení.
SEMIGRO s.r.o. kotevní a upevňovací technika Zlín
Sádrokartonářské práce pro firmy - sádrokartonové konstrukce, příčky, podhledy
Společnost Izolinvest s.r.o. Zlín - Tečovice provádí sádrokartonářské práce pro firmy v rámci celé ČR, především v regionu Zlínský kraj a Praha. Montujeme sádrokartonové konstrukce, příčky, podhledy.
Izolinvest s.r.o. Stavební izolace Zlín
Plastové zdvižně posuvné dveře - velké prosklené dveře s lehkým ovládáním, které dodají více denního světla
Dodejte Vašemu domovu více slunečního svitu a vzdušnosti! Pořiďte si plastové zdvižně posuvné dveře od firmy Slovaktual ze Zlína, která Vám vyrobí tyto velké prosklené dveře podle Vaších představ.
Výstavba monolitických konstrukcí, rodinných domů na klíč
Monolitické konstrukce, železobetonové stavby, průmyslové haly, základy, opěrné zdi, realizace střech, zateplení fasád a jiné řemeslnické práce realizuje Stavby RS-mont, s.r.o.
Nadkrokevní izolace střechy u novostavby - pro větší obytnou plochu v podkroví
Společnost Buček střechy doporučuje u novostavby zvolit při izolaci střechy nadkrokevní izolace, docílíte tak větší obytné plochy v podkroví. Obraťte se na nás v lokalitě Uherský Brod, Zlínský kraj.
Geodetické práce Zlín, zeměměřická činnost, 3D model terénu, inženýrská geodézie, vytyčování hranic
Geodetické práce Zlín, zeměměřická činnost, 3D model terénu, inženýrská geodézie, vytyčování hranic pozemků, pasportizace budov, tvorba geometrických plánů, tvorba virtuálních prohlídek.
Hydroponický reprodukční skleník k pěstování ovoce, zeleniny a květin
Komplexní výstavba skleníku různých rozměrů za použití moderních technoogií od projektu, přes stavbu až k administraci k dotacím od společnosti NWT a.s. ze Zlína.