ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Bezpečnostní, protipožární, plechové dveře všech rozměrů - výroba
Společnost MRB Sazovice vyrábí bezpečnostní, protipožární dveře a plechové dveře v mnoha rozměrech. Výroba je rychlá, zpracování prvotřídní. Naši vzorkovnu najdete v Sazovicích nedaleko Zlína.
Zavěšené, provětrané, provětrávané fasády - bezúdržbový druh fasád
Společnost ZKZ stavební s.r.o. Zlín se zaměřuje na zavěšené, provětrávané fasády. Realizace provádí po celé ČR. Jde o bezúdržbový druh fasád a současně i designově zajímavý.
Ústřední topení, vytápění klasické, podlahové, kombinované-montáže
Profesionální topenářské práce v okrese Zlín zajistí Petr Jurásek. Montáže i rekonstrukce topení, ústřední topení, vytápění klasické, podlahové i kombinované.
Reflexní, izolační nátěrová hmota Renolast na střešní krytiny, střechy
Firma Slovlak CZ Zlín dodává speciální izolační nátěrovou hmotu Renolast na střechy, střešní krytiny. Tato asfaltohliníková reflexní nátěrová hmota funguje jako izolační vrstva.
Výroba bezpečnostních dveří BEDEX - standardní typové řady i bezpečnostní dveře na zakázku
Společnost MRB Sazovice, spol. s r.o. se sídlem nedaleko Zlína je výrobce bezpečnostních dveří Bedex. Standardem jsou tři typové řady, je však možná i výroba na zakázku.
Speciální, antikorozní barva pro střechaře, na střechy, ploty-Renokov
Speciální barvy zakoupíte u firmy Slovlak CZ Zlín. Velice žádaná je antikorozní barva pro střechaře Renokov, která je vhodná nejen na střechy, ale i na ploty, brány.
Sleva, akce na produkty HET - interiérové barvy HET Klasik bílý, HET Hetmal PLUS a penetrace HET UP-Grund za 1Kč
Až do konce října probíhá ve společnosti BARVY COLORMAT Zlín akce na produkty HET. Právě teď sleva na penetraci HET UP-Grund a interiérové barvy HET klasik bílý či HET HETMAL PLUS.
BARVY COLORMAT s.r.o. prodej barev, laků, omítek Zlínský kraj
Výrobce ocelových dveří - protipožární uzávěry, dveře a zárubně
Společnost MRB Sazovice je výrobce ocelových dveří. Zaměřuje se na protipožární dveře a zárubně - protipožární uzávěry. Zázemí firmy je v Sazovicích nedaleko Zlína.
Výroba kvalitní plechové střešní krytiny - snadná a rychlá montáž
Výrobou i prodejem kvalitní plechové střešní krytiny se snadnou a rychlou montáží se zabývá společnost Trapézy Soukup s.r.o. Zlín. Klientelu máme nejen v lokalitě Zlínský kraj, ale po celé ČR.
Betonový recyklát na zhotovení chodníků, cest a zpevněných ploch - náhrada přírodního kameniva
Betonové recykláty, které jsou vhodnou náhradou přírodního kameniva nakoupíte u firmy Kamenivo Zlín Rybníky. Recyklát využijete zejména při zhotovení chodníku, cest a dalších zpevněných ploch.
Kamenivo Zlín Rybníky Igor Čejka
Výroba vnitřních ocelových dveří a zárubní - plechové dveře
Společnost MRB Sazovice z regionu Zlín se zaměřuje na výrobu vnitřních ocelových dveří a zárubní. Dodává běžné plechové dveře i bezpečnostní, protipožární dveře. Mají široké možnosti využití.
Plotové centrum dodá pozinkované, PVC, lesnické, svařované pletivo na ploty
Plotové centrum Dobeš Zlín dodá pletivo na ploty. Pořídíte u nás plotové pletivo z PVC, pozinkované, lesnické, svařované. Provádíme oplocení pozemků - působíme v regionu Zlínský kraj.
Trapézová střešní krytina, trapézové plechy pro interiéry, bednění i ploty
Trapézové plechy vyrábí a prodává firma Trapézy Soukup s.r.o. Dodáváme trapézové plechy vhodné jako podhledy interiérů, ztracené bednění, ploty, fasádní profily, střešní krytiny.
Nářadí, zahradní technika Stihl, Stiga, Dolmar-půjčovna Zlín
Nářadí, zahradní i lesní technika značky Stihl, Stiga, Dolmar je na prodej u firmy PATRICK Zlín. K dispozici je Vám i půjčovna strojů a nářadí.
Víceúčelová hřiště, haly, školní tělocvičny - kvalitní umělé povrchy pro sportoviště
Kvalitní umělé povrchy pro sportoviště jako víceúčelová hřiště, haly či školní tělocvičny zajišťuje společnost StavoSport s.r.o., působící ve Zlínském kraji, specializující se na sportovní povrchy.
Sleva ve stavebninách na betonové výrobky - dlažby, zdící tvarovky, obrubníky
Stavebniny Bobál Zlín zvou k nákupu - na betonové výrobky, dlažby, zdící tvarovky, obrubníky a další vybraný stavební materiál je sleva až 45%.
Stavebniny Bobál Kamil Bobál
Instalace ústředního, podlahového topení, solární systémy-topenářské práce
Topenářské práce pro klientelu z regionu Zlín zajistí firma Břetislav Přecechtěl - provádí instalace ústředního, podlahového topení, dodá solární systémy.
Výstavba venkovních hřišť a sportovních areálů, vybavení sportovišť
Vybavením sportovišť a výstavbou venkovních hřišť a sportovních areálů se zabývá společnost StavoSport, s.r.o., která se specializuje na sportovní stavby ve Zlíně a okolí.
Výhodná výměna, montáž ekologického kotle v rámci Kotlíková dotace
V rámci akce Kotlíková dotace se můžete obrátit při montáži ekologického kotle na firmu Břetislav Přecechtěl. Výměna kotle je díky dotaci výhodná.
Zpracování projektové dokumentace pro rekonstrukci kotelen, kompletní realizace projektů
Firma SEA Zlín Vám zpracuje projektovou dokumentaci pro rekonstrukci kotelen a nových staveb. Kompletní realizace projektů i s zajištěním stavebního povolení včetně vlastní výroby, montáže i servisu.
Rekonstrukce starých plynových rozvodů-instalace, montáž nových v nerez oceli, mosazi
Ohledně rekonstrukce starých plynových rozvodů se v regionu Zlín, Uherské Hradiště, Kroměříž obraťte na firmu Břetislav Přecechtěl. Provádíme instalace, montáž rozvodů plynu v nerez oceli, mosazi.
Prodej plastových plotovek - levná náhrada dřevěných plotových latí
Společnost CEMA MORAVIA, spol. s r.o. ve Zlíně se zabývá dodávkou a prodejem levných plastových plotovek, které dokonale nahradí dřevěné plotové latě.
Vodoinstalace, montáže, opravy kanalizace, rozvody vody včetně projektů
Kompletní vodoinstalace, rozvody vody a montáže i opravy kanalizace provádí v regionu Zlínský kraj firma Břetislav Přecechtěl. Zajistíme dodávky projektů.
Generální dodávky kotelen - výroba, rekonstrukce, servis kotelny, opravy kotlů
Společnost SEA Zlín s.r.o. zajišťuje výrobu, generální dodávky kotelen, zabývá se i rekonstrukcemi. Obstará i pravidelný servis kotelny a generální opravy kotlů, který řeší střediska Zlín a Kolín.
Rychloběžná fóliová vrata pro interiér i exteriér - maximální bezpečnost, nízké náklady
Vrata vhodné do interiéru i exteriéru, které budou splňovat maximální bezpečnost a navíc mají nízké náklady zajišťuje společnost Cema Moravia s.r.o. ve Zlíně. Rychloběžná fóliová vrata si oblíbíte.