ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Hliníkové vchodové dveře různých typů – vysoká tepelná izolace a jednoduchý systém obsluhy
Slovaktual Perymont Zlín představuje hliníkové vstupní dveře různých typů pro ideální řešení každého stavebního prostoru. Kvalitní dveře s optimální tepelnou izolací a s jednoduchým systémem obsluhy.
Výkopové práce minibagrem Bobcat 316 - výkopy pro základy domu, plot, venkovní přípojky, bazén, jezírko
Veškeré výkopové práce v lokalitě Zlínský kraj, Zlín, Vsetín zajišťuje minibagrem Bobcat 316 Jiří Maliňák z Lutoniny. Zrealizujeme výkopy pro základy domu, plot, venkovní přípojky nebo bazén, jezírko.
Stavební práce všeho druhu, výstavba budov na klíč
Výstavba rodinných domů na klíč. Rekonstrukce bytů a bytových jader, sádrokartony, monolitické konstrukce a další stavební práce zajišťuje firma Stavby RS-mont, s.r.o.
Nová okna a dveře z plastových profilů a hliníku Zlín
Okna a dveře z plastových profilů a hliníku i doplňky k tomuto sortimentu nabízí společnost Slovaktual Perymont Zlín, která je autorizovaným obchodním distributorem produktů firmy Slovaktual s.r.o.
Stavební firma KOBRA Zlín, výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce staveb, odvoz zeminy
Nabízíme stavební práce, zateplování fasád, rekonstrukce bytových jader, výstavby rodinných domů na klíč, zemní a výkopové práce, odvoz zeminy a kontejnerovou dopravu.
Sleva na vchodové dveře - vstupní hliníkové dveře v akci, mimořádné ceny za vysokou kvalitu
Vstupní hliníkové dveře v akci nabízí společnost Slovaktual Perymont Zlín, která zaručuje mimořádné ceny za vysokou kvalitu. Nepropásněte tuto slevu!
Rekonstrukce bytů, domů, interiérů, zateplení fasády
Společnost Sanitsystem s.r.o. Otrokovice se zaměřuje nejen na koupelny, ale i na kompletní stavební práce, konkrétně rekonstrukce domů, bytů, interiérů i zateplení fasády.
Zateplení stavby - izolace podkroví, střechy, fasády PUR pěnou
Společnost EB - stav s.r.o. provádí zateplení stavby metodou stříkané izolace PUR pěnou. Využívá se jako izolace střechy, podkroví i fasády. Působíme v okolí Zlína, Kroměříže.
Eshop, elektromateriál pro průmysl Schneider Electric - elektropohony, stykače, relé, jističe
Společnost EMS Elektro s.r.o. je dodavatel elektromateriálu pro průmysl z regionu Zlín. Od značky Schneider Electric v eshopu vybírejte elektropohony, relé, stykače, jističe.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Půjčovna lešení Zlín, pronájem trubkového lešení, rámového lešení, pojízdné věže
Nabízíme k pronájmu trubkové lešení, rámové lešení a pojízdné věže. Vše je v perfektním stavu, certifikované.
Realizace, montáže, výměny potrubí, potrubní průmyslové rozvody po celé ČR
Zakázky pro realizace, montáže i výměny potrubí přijímá firma MONTEMA z okresu Zlín. Potrubní průmyslové rozvody realizujeme po celé ČR.
Stříkaná pěnová izolace - zateplování izolační PUR pěnou
Firma EB - stav s.r.o. působí v regionu Zlínský kraj a zaměřuje se na stříkané pěnové izolace - zateplování izolační PUR pěnou. Tato chytrá pěna se užívá pro zateplení střechy, podkroví i stěn budov.
Široký výběr ručního nářadí pro zedníky, stavebníky, zahradníky i domácí kutily
Kvalitní spojovací materiál zakoupíte v prodejně Spojovací materiály - Obchod Zimmermann ze Slušovic. Prodáváme ruční nářadí pro zedníky, stavebníky, zahradníky a kutily ze Zlína a Vizovic.
Spojovací materiály - Obchod Zimmermann Eva Vyvlečková
Čištění, desinfekce kanalizace a potrubí Zlín, čištění potrubí v bytových i nebytových prostorech
Provádíme čištění a desinfekci potrubních i kanalizačních systémů v bytových i nebytových prostorech.
Velkoobchod upevňovací, kotevní technika - kotvy, hmoždinky, systémy pro zateplení
Firma SEMIGRO s.r.o. ze Slušovic ve Zlínském kraji je velkoobchodní prodejce upevňovací, kotevní techniky. V sortimentu máme kotvy, hmoždinky, systémy pro zateplení, kování i spojovací materiál.
SEMIGRO s.r.o. kotevní a upevňovací technika Zlín
Stavebniny-doprava, rozvoz, odvoz stavebního materiálu
Spolehlivý partner pro dodávku stavebního materiálu jsou Stavebniny Bobál Zlín. Doprava na místo určení je samozřejmostí, pro odvoz, rozvoz stavebních materiálů máme k dispozici vlastní vozidla.
Stavebniny Bobál Kamil Bobál
Stavební řezivo deskové, hraněné, polohraněné - výroba, prodej
Malenovická pila Zlín se zabývá výrobou a prodejem různých druhů řeziva. Výroba je zaměřena na stavební řezivo deskové, hraněné, polohraněné. Prodej za velmi příznivé ceny.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Izolace chytrou pěnou - izolační stříkaná PUR pěna
Na izolace chytrou pěnou se zaměřuje společnost EB - stav s.r.o. Zlín - Malenovice. Izolační stříkaná PUR pěna má široké využití v interiéru i exteriéru.
Průmyslové betonové podlahy interiérové, venkovní - realizace, opravy
Společnost Stavby PM Pavel Machů z regionu Zlínský kraj se specializuje na průmyslové betonové podlahy interiérové i venkovní. Realizace i opravy podlah provádí po celé ČR.
Stavební řezivo z Malenovické pily-střešní latě, dřevěné hranoly, fošny
Kvalitní stavební řezivo zakupte v Malenovické pile Zlín. V nabídce střešní latě, dřevěné hranoly, fošny, prkna různé tloušťky.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Tesařské kování, hřebíky, zemní vruty, úhelníky, kotvící patky
U firmy SEMIGRO s.r.o. ze Slušovic u Zlína seženete veškeré tesařské kování, široké spektrum hřebíků, zemních vrutů, úhelníků a kotvících patek.
SEMIGRO s.r.o. kotevní a upevňovací technika Zlín
Stone kamenný koberec do interiéru, exteriéru-pro zimní zahrady, vjezdy, terasy
Kamenný koberec Stone vhodný do exteriéru i interiéru dodá firma Stavebniny Bobál Zlín. Doporučujeme pro terasy, vjezdy, chodníky, do garáže, zimní zahrady.
Stavebniny Bobál Kamil Bobál
Instalatérské práce vodo topo plyn - rozvody vody, topení, plynu
Odborné instalatérské práce vodo-topo-plyn v okrese Zlín zajistí firma Petr Jurásek. Realizujeme rozvody vody, topení a plynu.
Kvalitní řezivo a kulatina na stavbu přímo z pily Zlín-Malenovice
Řezivo a kulatinu na stavbu či výrobu nábytku můžete odebrat přímo z pily - Malenovická pila Zlín dodává pouze kvalitní produkty.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Malířské práce-dekorační, interiérové malby a nátěry, sádrové stěrky
Interiérové dekorační malby a nátěry, hladké i strukturované sádrové stěrky a běžné malířské práce provádí v regionu Zlín firma Lutonský - Vizovice.