ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Dodavatel, developer občanských, bytových staveb - rekonstrukce budov pro obce, města, výstavba bytových domů
Spolehlivý dodavatel občanských budov, bytových a průmyslových staveb je stavební firma STAVYMA spol. s r.o. - Zlínský kraj. Jako developer řešíme projekty pro obce, města i výstavbu bytových domů.
Služby v oblasti kovovýroby - kovoobrábění, CNC obrábění, soustružení, frézování, vyvrtávání
Společnost ZPS-MECHANIKA a.s. Zlín se zaměřuje na kovoobrábění a zámečnickou výrobu. Realizujeme zakázky v oblasti kovovýroby - CNC obrábění, soustružení, frézování, vyvrtávání.
Voda, topení, plyn Zlín, montáže vodovodního a kanalizačního potrubí, podlahové vytápění, plynovod
Naše firma se zabývá vodoinstalatérskými, topenářskými a plynařskými pracemi, kompletní montáže a servis s nejnovějšími technologiemi.
DKR-instal s.r.o. Komplexní servis vodo topo plyn Zlín
Sprchové, pisoárové zástěny, WC boxy pro školky, aquaparky, veřejné a průmyslové objekty
Výrobou a prodejem kvalitních sprchových příček, pisoárových zástěn, WC boxů pro školky, aquaparky, veřejné a průmyslové objekty se zabývá firma BÖHME CZ.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Metrové, kusové, zátěžové, dětské koberce-prodej i pokládka, montáž
Velký výběr koberců se slevou 30% je u firmy FRANC Zlín. V prodeji metrové i kusové koberce, zátěžové, dětské, klasické i moderní vzory. Samozřejmostí je pokládka, montáž koberců.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Distribuce, prodej obráběcích nástrojů SaraTools Sartorius - dílenské potřeby, měřící, upínací, frézovací, vrtací nástroje
Firma ŽABKA tools s.r.o. se zabývá distribucí a prodejem nástrojů SaraTools Sartorius v regionu Zlín, Vsetín. Dodáme dílenské potřeby a měřící, upínací, soustružnické, frézovací, vrtací nástroje.
Hluboké studniční vrty-zdroj kvalitní pitné vody
Firma EKODRILL Zlín staví vrtané studny. Hluboké studniční vrty jsou zárukou, že získáte zdroj kvalitní pitné vody. Provádíme hydrogeologický průzkum pro nalezení podzemní vody.
Rychlé řešení pro sociální zázemí budov - výroba a prodej sanitárních, WC příček BL 13-3 HPL, BL28
Sanitární a WC příčky BL 13-3 HPL a BL 28 jsou rychlým řešením pro sociální zázemí budov. Příčky z kvalitních německých materiálů vyrábí a prodává firma BÖHME CZ spol. s. r.o.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Fotovoltaika, solární elektrárny Zlín, fotovoltaické systémy pro stavby a rodinné domy
Naše firma z okresu Zlín provádí realizace fotovoltaických staveb, fotovoltaických systémů, solárních elektráren a solárních panelů pro rodinné domy.
Fotovoltaika Zlín s.r.o. Fotovoltaické elektrárny Zlín
Vrtané studny-kopání, vrtání, výstavba studní, rozbory vody
Specializaci na vrtané studny v regionu Zlín má firma EKODRILL s.r.o. Provádí výstavbu, kopání, vrtání studní a zajistí i rozbory a úpravu studniční vody.
Dřevěné, laminátové podlahy, koberce, pvc-podlahové krytiny
Prodejna FRANC spol. s r.o. Zlín se zaměřuje na podlahové krytiny a bytový textil. Na prodej máme koberce, dřevěné, laminátové podlahy, PVC, linoleum i marmoleum.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Výstavba, vrtání studní ve všech druzích hornin-vrtané studny od Ekodrill
Společnost EKODRILL dodává vrtané studny na klíč. Vrtání studní jsme schopni provést ve všech druzích hornin. Zakázky převážně Morava, region Zlín, Uherské Hradiště.
Přípojky kanalizace, rozvody vody, topení, plynu pro RD, průmyslové objekty
Společnost PK INSTALACE s.r.o. zajišťuje kompletní instalatérské práce v oboru voda, topení, plyn po celé ČR. Řešíme přípojky kanalizace, rozvody pro RD i průmyslové objekty. Provoz Zlín, Slavičín.
Zkušení elektrikáři s dlouholetou praxí - elektroinstalace slaboproud, silnoproud
Zkušení elekrikáři ze společnosti JML-Elektro s.r.o. jsou Vám k dispozici v okolí Zlína i vzdálenějších lokalitách. Provádíme elekroinstalace - slaboproud i silnoproud.
Stavební dozor, technický dozor investora, služby koordinátora BOZP na staveništi
Lubomír Kocfelda poskytuje pro zájemce z regionu Zlín, Morava stavební dozor, technický dozor investora na stavbách a služby koordinátora BOZP na staveništi.
Topenářské práce - montáž podlahového topení, otopných těles, krbů, kamen, tepelných čerpadel
Společnost PK INSTALACE s.r.o. v oblasti topenářských prací zajistí montáž podlahového topení, solárního topení, otopných těles, krbů, kamen i tepelných čerpadel.
Prodej, montáže kotlů - veškeré instalatérské, topenářské práce
Firma DKR-instal s.r.o. Zlín provádí veškeré instalatérské, topenářské a plynařské práce. Zabývá se prodejem a montáží kotlů zn. WOLF, VIESSMANN, IMMERGAS, BUDERUS, JUNKERS.
DKR-instal s.r.o. Komplexní servis vodo topo plyn Zlín
Realizace, rekonstrukce kotelen - montáže, servis, revize všech typů kotlů
Společnost PK INSTALACE s.r.o. se specializuje na realizace, rekonstrukce kotelen v rámci celé ČR. Zajistíme montáže kotlů a následný servis a revize. Provozovny máme ve Zlíně a Slavičíně.
Zasakovací systémy, krechty - pro zasakování dešťových vod, srážkové vody
U každé stavby rodinného domu je povinné zajistit zasakování dešťových, srážkových vod. Společnost EKODRILL Zlín dodává zasakovací systémy, krechty pro likvidaci či odvedení srážkové vody.
Vrtané studny - vlastní zdroj podzemní vody, pro zásobování pitnou vodou
Pokud máte vlastní zdroj podzemní vody, firma EKODRILL Zlín Vám pomůže vybudovat vlastní studnu pro zásobování pitnou vodou. Realizujeme vrtané studny převážně na Moravě, v lokalitě Zlínský kraj.
Barvy a značkovací spreje na dřevo i kov – kvalitní značky Colorlak, Cosmoslak a Macota
Nátěrové hmoty, barvy na dřevo i kov Colorlak, barevné a značkovací spreje značek Cosmoslak a Macota má ve svém bohatém sortimentu společnost Spojovací materiály - Obchod Zimmermann nejen ve Zlíně.
Spojovací materiály - Obchod Zimmermann Eva Vyvlečková
Hloubkové zakládání staveb - piloty, mikropiloty, štětovnicové stěny, štětovnice
Společnost GEOSTAV spol. s r.o. se zabývá hloubkovým zakládáním staveb. Provádí piloty, mikropiloty a štětovnicové stěny - štětovnice. Zakázky realizuje po celé ČR i na Slovensku.
Systémy pro zasakování srážkových, dešťových vod
Dle legislativy je povinné zajistit zasakování srážkových, dešťových vod. Firma EKODRILL Zlín dodává systémy, zasakovací zařízení pro akumulaci srážkové vody.
Zakázková výroba nábytku na míru - dveře, skříně, schodiště a vybavení do dětských pokojů
Na míru vyrobené interiérové dveře, zárubně, skříně, nábytek do dětských pokojů, ale i schodiště a další vybavení do domácností zajišťuje společnost TOM stolařství ve Zlíně a Vsetíně.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Kuchyňské linky, vestavěné skříně, nábytek do ložnic a dalších pokojů - zakázková výroba na míru
Kuchyňské linky, vestavěné skříně, postele a další nábytek nejen do ložnic vyrobený na míru realizují specialisté společnosti TOM stolařství ve Zlíně a Vsetíně.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja