ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Montáž, demontáž strojů, potrubí a stěhování strojů, strojních zařízení
Montáž i demontáž strojů a potrubí provádí firma MONTEMA Otrokovice z regionu Zlín. Zajistíme také stěhování strojů, strojních zařízení po celé ČR.
Pilařská výroba s tradicí, dřevovýroba-jehličnaté řezivo pro různé účely
Malenovická pila Zlín má osobní přístup ke svým klientům, díky tomu zde má pilařská výroba dlouhou tradici. Dřevovýroba je zaměřena na jehličnaté řezivo pro různé účely.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Geodetické práce, geodeti Zlín, Inženýrská geodézie, vytyčování hranic pozemků, geometrické plány
Geodetické práce, geodeti Zlín, Inženýrská geodézie, vytyčování hranic pozemků, geometrické plány, plány pro projektování, práce v bodových polích, zeměměřičské práce.
Systém TOPSTEP zábradlí a obklady schodů, schodišť - laminátové, vinylové schody v mnoha dekorech
Společnost TOPSCHODY s.r.o. dodává v regionu Zlínský, Olomoucký kraj schodišťový systém TOPSTEP - jde o obklady schodů, lze vhodně zvolit i zábradlí. Vhodný pro novostavby i při rekonstrukci.
Plastová okna s teplým rámečkem Swisspacer
Společnost Slovaktual Perymont Zlín nabízí prodej, montáž a dodávku plastových oken prvotřídní kvality s teplým rámečkem Swisspacer ve Zlíně a okolí.
Renovace dveří, zárubní do 24 hodin - nový vzhled pro starší dveře a zárubně
Společnost TOPSCHODY s.r.o. provádí renovace dveří a zárubní. Odborný závod PORTAS Zlín zakázky realizuje do 24 hodin. Starší dveře a zárubně snadno dostanou nový vzhled.
Stavebnicový potrubní systém - ideální pro tekutý i sypký materiál, vzduchotechnika
Společnost JELÍNEK - TRADING s.r.o. dodává stavebnicové potrubní systémy od firmy Jacob, které jsou ideální volbou při řešení problematiky přepravy tekutých i sypkých materiálů a vzduchotechniky.
Nové vstupní, interiérové dveře a zárubně Porta Doors v nejvyšší kvalitě
Společnost TOPSCHODY s.r.o. Zlín dodává nové vstupní i interiérové dveře a zárubně Porta Doors. Jde o produkty nejvyšší kvality. Zakázky přijímáme především v lokalitě Zlínský, Olomoucký kraj.
Impregnace stavebního řeziva - proti plísním, dřevokazným houbám a hmyzu
Pokud sháníte stavební řezivo, zakupte ho na Malenovické pile ve Zlíně, kde vám ho dodáme již profesionálně naimpregnované proti plísním, dřevokazným houbám a hmyzu.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Vodou ředitelná barva na radiátory Slovakryl Radiátor- prodej
Slovakryl Radiátor je speciální vodou ředitelná barva na radiátory. Dodavatelem je firma Slovlak CZ - dopravu zajistíme po celé ČR. Pro klienty z lokality Zlínský kraj funguje prodejna ve Zlíně.
Hydroban EKO nátěrová barva-na bazény, do vlhkého prostředí, na beton
Firma Slovlak CZ Zlín prodává nátěrové barvy. Speciální barva Hydroban EKO má využití na bazény, pro nátěry betonu do vlhkého prostředí. Zajistíme dodávky po celé ČR.
Strojní pásové a kotoučové pily na ocel, dřevo i neželezné kovy, prodej, servis, poradenství
Precizní výrobu a prodej pilových pásů EVERISING zajišťuje společnost FENOZA s.r.o. ze Zlína. Poskytujeme veškeré dělící kotoučové i pásové pily včetně návrhu záručního servisu.
Potrubní systémy JACOB - eshop, spony, navařovací koncovky, konusy, příslušenství
Zlínská společnost JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. je výhradní a jediný zástupce kvalitních potrubních systému od společnosti JACOB pro Česko a Slovensko.
Interiérová malířská barva Premio Thermo - bílá, otěruvzdorná
U firmy Slovlak CZ Zlín zakoupíte nátěrové hmoty pro různé účely. Široké využití má bílá interiérová malířská barva Premio Thermo - je vodou ředitelná, otěruvzdorná, má vysokou bělost.
Stavební a technický dozor na pozemních i průmyslových stavbách, koordinátor BOZP, Zlín
Spolehlivý stavební dohled zajišťuje společnost Lubomír Kocfelda - koordinátor BOZP, stavební dozor z Lukova v okrese Zlín. Postaráme se, aby vše probíhalo hladce a podle plánu.
Instalatérské, topenářské a vodoinstalatérské práce, rozvody vody, vytápění, montáž
Vysoce spolehlivé instalatérské služby poskytuje společnost s bohatými zkušenostmi Karel Šebík z Fryštáku-Horní Ves. Provádíme spolehlivé vodotopenářské práce včetně rekonstrukcí.
Půjčovna stavební mechanizace - krátkodobý, dlouhodobý pronájem
Společnost ŠVEHLÁK Zlín, s.r.o. působí jako půjčovna stavební mechanizace pro potřeby zákazníků v regionu Zlínský kraj. Domluvíte si u nás krátkodobý i dlouhodobý pronájem.
Zatravňovací rohože, plastová ochrana trávníků, parkovací rohože pro parkování i chodníky
Zahradnický sortiment pro maloobchod i velkoobchod zajišťuje společnost GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o. z Vizovic. Poskytujeme zahradní nářadí, hadice i nůžky.
Volná místa pro truhláře, stoláře s praxí i bez - práce dobře finančně ohodnocena, včetně zaučení
Firma MG - INTERIER s.r.o. z Březové u Zlína má volná místa pro truhláře a stoláře, práce je vhodná pro pracovníky s praxí i bez, postaráme se o zaučení. Čeká Vás dobré finanční ohodnocení.
Parní, plynové průmyslové kotelny a tlakové nádrže - dodávka, montáž, servis
Společnost SEA Zlín s.r.o. dodává průmyslové kotelny, vyrábí parní a horkovodní kotle i tlakové nádrže. Řešíme jak dodávku a montáž, tak servis a rekonstrukce parní či plynové kotelny.
Specializovaná prodejna brusiva Smirdex, brusných, lamelových i řezacích kotoučů
Specializovaná prodejna Obchod Zimmermann - spojovací materiál ve Slušovicích u Zlína prodává široký sortiment brusiva Smirdex, lamelové, řezací kotouče a další brusný materiál.
Spojovací materiály - Obchod Zimmermann Eva Vyvlečková
Odvětrávané fasády - bezkontaktní zateplení fasád
Společnost ZKZ stavební s.r.o. Zlín realizuje odvětrávané fasády. Jde o bezkontaktní zateplení fasád, systém je velice vyriabilní. Působíme po celé ČR, nejen v regionu Zlínský kraj.
Prodej spojovacího materiálu, kotevní techniky - pro stavební firmy i domácí kutily
Specializovaná prodejna ve Slušovicích u Zlína, obchod Zimmermann prodává spojovací materiál a kotevní techniku pro stavební firmy i domácí kutily. Máme spojovací materiál od A do Z.
Spojovací materiály - Obchod Zimmermann Eva Vyvlečková
Pravidelné kontroly, revize plynu, plynových zařízení, spotřebičů
Společnost GASEDO - Martin Dolanský Zlín zajistí v regionu Zlínský kraj pravidelné kontroly, revize plynu, plynových zařízení a spotřebičů. Provedeme i montáž nových domovních plynovodů.
Speciální syntetické barvy na beton, dřevo, kov - antikorozní barva, bazénová barva
Společnost Slovlak CZ s.r.o. Zlín je prodejce syntetických barev, laků. Jde o speciální barvy na beton, dřevo, kov - antikorozní barva, bazénová barva. Distribuce zajištěna po celé ČR.