ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Zakázková výroba, prodej, servis pilové pásy, nože na kov i na potraviny
Společnost METALIG, s.r.o. se sídlem ve Zlíně se zabývá zakázkovou výrobou, prodejem a servisem pilových pásů a nožů na kov a potraviny.
METALIG, s.r.o. Pilové pásy na kov, dřevo, potraviny
Montáž, demontáž, výroba ocelové konstrukce
Firma MONTEMA Otrokovice u Zlína provádí montáž, demontáž ocelových konstrukcí nejen v regionu Zlínský kraj. Zakázková výroba je zaměřena na ocelové konstrukce a zámečnické výrobky.
Montážní práce pro průmyslové firmy - montáže, demontáže ocelových konstrukcí, technologických celků
Firma MONTEMA spol. s r.o. z regionu Zlínský kraj se zaměřuje na montážní práce pro průmyslové firmy - montáže, demontáže ocelových konstrukcí, technologických celků. Působí po celé ČR.
Komfortní interiérové lité podlahy, měkké podlahové stěrky - jednolitá bezespará podlaha
Společnost Stavby PM Pavel Machů z regionu Zlínský kraj realizuje komfortní interiérové lité podlahy, jde o měkké podlahové stěrky. Jednolitá bezespará podlaha je k dispozici v mnoha barvách.
Výroba, kovovýroba pilových pásů, nožů, pilové pásy Zlín
Společnost METALIG, s.r.o. se specializuje na výrobu kovových pilových pásů a nožů. Zákazníci se na nás mohou obracet z celé České republiky.
METALIG, s.r.o. Pilové pásy na kov, dřevo, potraviny
Ohýbání plechů, dělení plechových svitků z různých typů kovů
Dělením a ohýbáním plechů a svitků se zabývá společnost STATO střechy s.r.o. z Napajedel na Zlínsku. Na moderních strojích dělíme svitky z různých typů kovů.
Stěnová ušlechtilá, podlahová stěrka Pandomo-stěrkové podlahy
Odolné stěrkové podlahy si získali velkou oblibu. Podlahová stěrka Pandomo, která se aplikuje také jako stěnová stěrka, má široké možnosti využití. V okrese Zlín se obracejte na firmu FRANC.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Pitná voda z vlastní vrtané studny-s hygienickým atestem
Firma EKODRIL Zlín kompletně dodá vrtané studny i s hygienickým atestem na pitnou vodu. Kvalitní pitná voda z vlastní vrtané studny není problém, dbáme na kvalitu vrtání i použité materiály.
Plastová okna Zlín -kvalitní výroba a profesionální montáž
Společnost Perymont Zlín je autorizovaným prodejcem plastových oken vyráběných na Slovensku společností SLOVAKTUAL, která patří mezi přední producenty plastových a hliníkových oken na evropském trhu.
Dopravní stavby - rekonstrukce, výstavba zpevněných ploch, chodníků, komunikací, cyklostezky
Jedním z oborů zaměření firmy Vlk - stavební jsou i dopravní stavby. Realizuje v rámci regionu Zlín, Zlínský kraj dopravní stavby - zpevněné plochy, chodníky, komunikace
Generální opravy, repase a prodej průmyslových armatur, čerpadel, domácích vodáren
Společnost GOA Jokl má dlouholeté zkušenosti v oblasti prodeje i servisu průmyslových armatur, čerpadel, dodává domácí vodárny. Provádí i generální opravy, repase pro zákazníky v regionu Zlínský kraj.
Strojně hlazené průmyslové betonové podlahy - vnitřní, venkovní, barevné
Firma Stavby PM Pavel Machů z regionu Zlínský kraj realizuje vnitřní a venkovní průmyslové podlahy i v lokalitě Olomoucký, Moravskoslezský a Jihomoravský kraj. Jde o strojně hlazené betonové podlahy.
Výroba a prodej velkoformátových plechových střešních krytin - kvalitní krytina, která vydrží
Výrobou a prodejem velkoformátových plechových střešních krytin se zabývá na Zlínsku firma STATO střechy s.r.o. Dodáváme kvalitní krytinu, která vydrží.
Betonové podhrabové desky pod plot, plastové podplotové profily
Společnost Oplocení Tlumačov s.r.o. jako prodejce plotů a pletiva ve Zlínském kraji - dodává i betonové podhrabové desky a plastové podplotové profily. Máme tedy nejobsáhlejší sortiment.
Vodohospodářské stavby - vodovodní, kanalizační přípojky k rodinným domům včetně ČOV
Společnost Vlk - stavební působí ve stavebnictví, především v oblasti vodohospodářské stavby. Realizuje vodovodní, kanalizační přípojky k rodinným domům včetně ČOV v rámci regionu Zlínský kraj, Zlín
Stříkaná izolace PUR pěnou - zateplení, hydroizolace, zvukové izolace všech povrchů
PURPANDA s.r.o. Zlín provádí zateplení, hydroizolace, zvukové izolace všech povrchů PUR pěnou. Stříkaná pěnová izolace je nejrychlejším způsobem izolace. Působíme na Moravě, ve Slezsku i na Slovensku.
Zateplení střechy, podkroví PUR pěnou - efektivní tepelná izolace domu
Společnost PURPANDA s.r.o. Zlín je specializovaná firma na izolatérské práce, izolace domu PUR pěnami. Působí na Moravě. Nejčastěji realizuje zateplení střechy, podkroví, podlahy PUR pěnou.
Plastová okna pro novostavby, pasivní a nízkoenergetické domy - kvalita za dobrou cenu
Plastová okna, která jsou vhodná především pro novostavby, pasivní a nízkoenergetické domy zajišťuje společnost Slovaktual Perymont Zlín, která je zárukou kvality za dobrou cenu.
Stavební, technický dozor na stavbách, kontrola financování stavby, koordinátor BOZP - služby pro firmy, úřady, bytová družstva
Stavební dozor a technický dozor na stavbách i kontrolu financování stavby a služby BOZP pro firmy, družstva, úřady zajistí Lubomír Kocfelda. Služby poskytuje v regionu Zlín, Zlínském kraji.
Izolatérské práce - izolace PUR pěnami v ČR i na Slovensku
Společnost PURPANDA s.r.o. Zlín provádí izolatérské práce v ČR na Moravě i na Slovensku. Specializujeme se na izolace PUR pěnami.
Akční ceny na plastová okna Slovaktual
Společnost Perymont repro s.r.o. Zlín je autorizovaným distributorem produktů Slovaktual - využijte akční ceny na plastová okna a dveře.
Zemní a výkopové práce - základové desky a inženýrské sítě k rodinným domům
Firma Vlk - stavební realizuje zemní a výkopové práce pro vytvoření základové desky a vedení inženýrských sítí. Obraťte se na nás ohledně přípojky vody, kanalizace či plynu v regionu Zlínský kraj.
Výroba plechových střešních krytin PROFI z kvalitní pozinkované oceli
Výrobou a prodejem plechových střešních krytin PROFI z kvalitní pozinkované oceli se zabývá česká společnost STATO střechy s.r.o. z Napajedel ve Zlínském kraji.
Elektro prodejna - elektroinstalační materiál, svítidla, LED osvětlení a další elektrozboží
Maloobchodní prodejna elekro Zlín - firma Elektro Klesný, má široký sortiment elektroinstalačního materiálu, svítidel, LED osvětlení, žárovek, měřících přístrojů a další elektrozboží.
Bezbariérové zdvižně posuvné dveře - HS portál, pro propojení interiéru s exteriérem
Pro moderní propojení interiéru s exteriérem můžete zvolit bezbariérové zdvižně posuvné dveře (HS portál) díky společnosti Slovaktual Zlín, která zajišťuje jejich prodej a montáž ve Zlínském kraji.