ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Rekonstrukce koupelen, přestavba bytového jádra do týdne - včetně 3D vizualizace
Společnost HABERL-spol. s r.o. přijímá zakázky na rekonstrukce koupelen a přestavby bytového jádra v regionu Zlínský kraj, Uherské Hradiště. Na Vaši žádost připravíme i 3D vizualizaci.
Demolice, bourání, výškových staveb, mostů-bourací práce včetně recyklace a odvozu suti
Firma RYBÁRIK s.r.o. provádí bourací práce včetně recyklace, odvozu suti v regionu Uherské Hradiště, Hodonín, Břeclav. Bourání zajistíme u běžných i výškových staveb, mostů i demolice konstrukcí.
Kompletní servis montážních plošin - revize, opravy, repase, přestavby nástaveb na nový podvozek
Firma PLOŠINY CZ s.r.o. z regionu Zlínský kraj poskytuje kompletní servis montážních plošin včetně revize i školení. Provádí opravy montážních plošin i repase, přestavby nástaveb na nový podvozek.
Kompletní realizace dřevostaveb za 3-5 měsíců-nový dům v opravdu krátkém čase
Firma BJ dřevostavby je schopna postavit nový dům ve velmi krátkém čase. Kompletní realizace dřevostaveb zabere jen 3-5 měsíců, navíc mají levný provoz - díky tomu mají velkou oblibu.
Dřevěné stavby, domy na klíč-bydlení za pár měsíců
Od firmy BJ dřevostavby Nivnice můžete mít bydlení za pár měsíců. Dřevěné stavby, domy na klíč stavíme často v regionu Zlínský kraj, Uherské Hradiště.
Prodej pracovních plošin po repasi a náhradní díly na montážní plošiny
Výhodně pořídit montážní plošinu můžete u firmy PLOŠINY CZ z Nivnice. Zabýváme se prodejem pracovních plošin po repasi a dodáme náhradní díly na plošiny. Zajišťujeme i servis v regionu Zlínský kraj.
Okapové systémy KTJ, Evromat, Prefa, žlaby střešní, s návalkou dovnitř-výroba, prodej
Klempířské prvky lze pořídit v eshopu firmy KLEMPOS-Střechy, která vyrábí moravské okapové žlaby s návalkou dovnitř. Okapové systémy, střešní žlaby lze objednat v eshopu.
Dřevostavby na klíč - rychlá výstavba domu, nízké provozní náklady
Stavební firma BJ dřevostavby staví na klíč dřevostavby v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj. Výhodou dřevostaveb je rychlá výstavba domu a nízké provozní náklady.
Zastřešené pergoly, dřevené altány-montáže, výroba na zakázku
Zastřešené pergoly i dřevené altány jsou místem pro relax po práci. Rychlá výroba venkovního posezení jen u TVT EURO-okna s.r.o. Uherské Hradiště, dodávka včetně montáže.
Nízkoenergetický dům má levný provoz, poskytne vysoký komfort
Firma BJ dřevostavby se zabývá výstavbou nízkoenergetických domů v lokalitě Zlínský kraj. Investujte do bydlení, které zaručí levný provoz i vysoký komfort, nízkoenergetický dům je skvělou volbou.
Vhodný výběr střechy-nákup střešní krytiny nejen podle ceny
Nákup střešní krytiny bude pro Vás snadnější díky poradenství od firmy Klempos - střechy, která působí v regionu Zlín. Výběr střešní krytiny je nutné provést dle záruky, nejen podle ceny.
Kryté venkovní stání, dřevěný parkovací přístřešek-ochrana pro auto
Dostatečná ochrana pro Vaše auto, to je kryté venkovní stání. Firma TVT EURO-okna z regionu Zlínský kraj smontuje dřevěný parkovací přístřešek během několika dnů.
Sekční garážová vrata otvíravá - zateplená, nezateplená
Pokud jste se rozhodli pro sekční garážová vrata, neslevujte ze svých nároků na kvalitu. Firma TVT EURO-okna z regionu Uherské Hradiště dodá kvalitní garážová vrata otvíravá - zateplená i nezateplená.
Dřevostavby, dřevěné domy nabízí možnost jak bydlet rychle i levně
Pokud hledáte způsob, jak rychle bydlet, firma BJ dřevostavby je schopna postavit již za 3-5 měsíce dřevěné domy, ve kterých se bydlí levně. Stavíme nejčastěji v regionu Zlín, Uherský Brod.
Tichá, úsporná klimatizace Toshiba pro byty, domy, komerční prostory
Pořiďte si klimatizaci u firmy Fresh Air. Pro byty, domy, komerční prostory je vhodná klimatizace Toshiba, je tichá a úsporná. Montáže v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Podstropní, nástěnné klimatizace Acond, LG, Sinclair, Toshiba
Pro chlazení interiéru v létě jsou ideální nástěnné či podstropní klimatizace - Acond, LG, Sinclair, Toshiba. Montáže v regionu Zlín, Hodonín, Kyjov nabízí firma Fresh Air.
Eurookna, dřevěná okna, dveře pro pasivní domy, dřevostavby - výroba
Mezi hlavní aktivity firmy TVT EURO-okna s.r.o. patří výroba dveří a oken. Eurookna, dřevěná okna, dveře jsou vhodná pro pasivní domy, dřevostavby. Působíme převážně v lokalitě Zlínský kraj a Praha.
Dřevostavby, nízkoenergetické domy-bydlení s nízkými provozními náklady
Investujte do bydlení s nízkými provozními náklady. Nízkoenergetické domy dodá v regionu Uherské Hradiště, Uherský Brod firma BJ dřevostavby.
Nástěnné klimatizace, průmyslové chlazení-montáže, opravy
Průmyslové chlazení, nástěnné klimatizace v regionu Zlínský kraj, Hodonín, Kyjov, Veselí nad Moravou dodá firma FRESH AIR. Provádíme montáže i opravy chladící techniky.
Prodej, montáž - interiérové, exteriérové dřevěné dveře na míru od profesionálů
Interiérové i exteriérové dřevěné dveře na míru seženete od profesionálů z firmy TVT EURO-okna z okresu Uherské Hradiště, která se zabývá výrobou, prodejem a montáží eurooken a dveří.
Pochůzné lávky, stupně, střešní schůdky, nášlapy na střechy - prodej, montáž
Společnost KLEMPOS - STŘECHY z regionu Uherské Hradiště dodá pochůzné lávky, stupně a střešní schůdky, nášlapy pro bezpečný pohyb po střeše. Zajistíme dodání i montáž, působíme po celé ČR.
Záruční, pozáruční servis bytové klimatizace - kontrola chladiva, dezinfekce
Firma FRESH AIR zajišťuje v regionu Uherské Hradiště, Hodonín, Zlín záruční i pozáruční servis pro bytové klimatizace. Pravidelná údržba, dezinfekce, kontrola chladiva prodlouží životnost klimatizace.
Interiérové schody, schodiště s dřevěným obložením-samonosné, kovové, betonové
Společnost TVT EURO-okna Uherské Hradiště dodá interiérové schody, schodiště s dřevěným obložením lze zrealizovat jako samonosné, betonové či kovové.
Montované stavby z PUR panelů - levná montovaná garáž, zahradní chatka
Společnost ALTAMOS s.r.o. vyrábí lehké montované stavby z PUR panelů. Využití mají jako montovaná garáž či zahradní chatka - snadné sestavení jako stavebnice. Dodávky realizujeme po celé ČR i SR.
Posuvné, šoupací, bezbariérové stěny na zakázku-i atypické rozměry
Ideální řešení oddělení místností umožňují posuvné, šoupací dveře - posuvné bezbariérové stěny Patio Live na zakázku dodá v regionu Zlín, Uherské Hradiště firma TVT EURO-okna.