ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Revitalizace bytových domů i průmyslových staveb Uherské Hradiště, zateplování staveb, rekonstrukce
Revitalizace bytových domů i průmyslových staveb Uherské Hradiště, zateplování staveb, rekonstrukce objektů a památek.
Půjčovna stavební, čistící, zahradní techniky - krátkodobý pronájem
Půjčovna VP Uherský Brod vyřeší Vaše starosti, pokud nemáte potřebné stavební stroje, čistící, zahradní techniku pro práce kolem domu a na zahradě. Klientelu máme převážně z okolí Uherského Hradiště.
Kompletní rekonstrukce bytových jader, přestavba koupelen
Společnost Petrastav - Petr Trachtulec zajišťuje přestavbu koupelen, rekonstrukce bytových jader i společných prostor bytových domů. Působí v regionu Uherské Hradiště, Strážnice, Veselí.
Výstavba inženýrské sítě - kanalizace, vodovody v oblasti Morava
Společnost RYBÁRIK s.r.o. z regionu Uherské Hradiště se mimo dopravní stavby zaměřuje na inženýrské sítě - vodovody, kanalizace a plynovody. Působí v oblasti Morava.
Vratové, bránové systémy - výroba, montáž průmyslových vrat, vjezdových bran, závor, nakládací techniky
Společnost AutoDOOR Uherský Brod dodává vratové a bránové systémy pro průmyslový i privátní sektor. Zaměřujeme se hlavně na průmyslová vrata, průmyslové vjezdové brány, závory i nakládací techniku.
Výroba zastřešení venkovních dveří, přístřešky nad vchodové dveře
Společnost SEADD s.r.o. Zlín zaměřuje výrobu na zastřešení venkovních dveří. Přístřešky nad vchodové dveře vyrábí v kombinaci nerez a desek z lexanu v různých barvách.
Sypané ploty široké, úzké - realizace gabionů, prodej gabionových sítí, konstrukcí
TRIDIF, obch. výr. společnost, s.r.o. Uherské Hradiště řeší realizace gabionů v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj. Dodáme sypané gabionové ploty široké i úzké. Zabýváme se prodejem gabionových sítí.
Revize, kontrola plynového zařízení, tlakových nádob
Společnost HASTEKO s.r.o. Uherský Brod zajistí revize, kontroly plynového zařízení a tlakových nádob. Působí převážně v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Revize a čištění plynových kotlů, příprava kotle na topnou sezónu
Vyčištění či zhotovení potřebné revize plynového kotle, uvedení kotle do provozu v rodinných domech či bytech v okolí Prahy od pana Martina Hučína.
Výroba, prodej hliníkových rozpěrných nýtů, trnů a podložek URP pro kotvení izolačních hydrofolií, plechů
Společnost Uherek z Bílovic u Uherského Hradiště jako výrobce kotvícího materiálu vyrábí hliníkové rozpěrné nýty a podložky URP pro kotvení izolačních hydrofolií, plechů. Pružně reagujeme na poptávky.
Výstavba, rekonstrukce komunikací, zpevněných ploch - dopravní stavby
Na obor dopravní stavby se specializuje firma RYBÁRIK. Provádí výstavbu i rekonstrukce komunikací, silnic a dalších zpevněných ploch. Přijímá zakázky v regionu Jihomoravský kraj, Hodonín.
Stavebnictví, zednické a obkladačské práce, demolice
Kompletní stavební práce a rekonstrukce rodinných a bytových domů, zhotovení omítek a obkladů, demolice při stavebních úpravách od pana Pavla Varadi z Pašovic.
Dopravní stavby včetně zemních prací-výstavba silnic, chodníků, parkoviště
Zakázky v oboru dopravní stavby, v regionu Zlínský a JM kraj přijímá firma RYBÁRIK - výstavbu silnic, chodníků, parkoviště realizujeme včetně bouracích a zemních prací.
Hrubé terénní úpravy, modelace terénu - odstranění terénní nerovnosti
Pokud Váš pozemek není ideální, oslovte firmu Rybárik, která provede hrubé terénní úpravy za účelem odstranění terénní nerovnosti a modelace terénu. Působí v regionu Jihomoravský kraj, Zlínský kraj.
Projektová činnost, pozemní stavby Uherské Hradiště, projekce obytných, průmyslových staveb
Projektová činnost, pozemní stavby Uherské Hradiště, projekce obytných, průmyslových a zemědělských staveb.
Demoliční, bourací práce - bourání rodinných domů, staveb, konstrukcí
Společnost RYBÁRIK s.r.o. zajistí demoliční a bourací práce v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj. Bourání provádíme u všech konstrukcí, rodinných domů, běžných staveb, skladů či komínů.
Stavba plotu z pletiva na klíč - kompletní realizace oplocení od návrhu po montáž
Společnost TRIDIF, obch. výr. společnost, s.r.o. se zabývá výrobou pletiva a montáží oplocení - zajistíme realizaci, stavbu plotu na klíč. Působíme nejen v regionu Zlínský kraj.
Hydroizolace proti vodě a radonu Uherské Hradiště, izolace střech, balkonů, teras, jezírek
Hydroizolace proti vodě a radonu Uherské Hradiště, izolace plochých střech, balkonů, teras, zahradních jezírek, bazénů.
HYDROFOL s.r.o. Hydroizolace a záchytné systémy
Výroba, realizace onyxové stěny - luxusní, přírodní kámen v interiéru
Interiérová stěna bude Vaší chloubou, pokud zvolíte přírodní kámen v interiéru - onyxové stěny. Realizace provádí firma Kámen DROZD s.r.o., působí po celé ČR, převážně v okolí Uherského Hradiště.
Dřevěné podlahy Befag, Magnum Parket - po pokládce lze ihned použít
V Podlahovém studiu Jegla můžete pořídit třívrstvé podlahy Befag a Magnum Parket. Tyto dřevěné podlahy lze ihned po pokládce používat. Působíme v okrese Uherské Hradiště.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Výroba plotového pletiva Alu Green - bezúdržbové, pevné pletivo odolné proti korozi
Společnost TRIDIF z regionu Uherské Hradiště je výrobcem plotového pletiva. Doporučujeme Alu Green pevné pletivo s ocelovým drátem uvnitř, odolné proti korozi.
Elektromontážní a elektroinstalační práce Hostivice
Martin Hučín z Hostivic v okrese Praha-západ Vám nabízí elektromontážní a elektroinstalační práce, servisní prohlídky, čištění, revize a opravy plynových spotřebičů.
Terasová prkna pro dřevěné terasy Massaranduba, Cumaru, Accoya, Ipe
Kvalitní terasová prkna z různých dřevin jsou na prodej u firmy WOODCMTE s.r.o. Uherské Hradiště. Pro dřevěné terasy doporučujeme dřevo Massaranduba, Cumaru, Accoya, Ipe.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Železářství - prodej, velkoobchod spojovacího materiálu, vruty, šrouby, matice
Železářství Fastek je velkoobchod zaměřený na distribuci spojovacího materiálu, vruty, šrouby. Maloobchodní prodejna pro zákazníky z lokality Zlínský kraj je ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
Výstavba nízkoenergetických a pasivních domů, stavební práce, rekonstrukce, Uh. Hradiště
Výstavbu pasivních domů zajišťuje stavební firma FAINSTAV, s.r.o. z Uherského Hradiště. Stavíme moderní a maximálně úsporné objekty, které jsou šetrné k životnímu prostředí.