ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Zámečnická výroba na zakázku - ocelové pergoly, nerezové schody, zábradlí
Zámečnictví Vít Hél přijímá zakázky pro rok 2023 v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj, Hodonín. Vyrábíme ocelové pergoly, nerezové schody, zábradlí, ploty, brány aj. zámečnické výrobky na zakázku.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Akátové, dřevěné kůly, palubky, odpadové dřevo, odkory za nízké ceny
Za nízké ceny můžete odebrat akátové dřevěné kůly i palubky od firmy WOODCMTE s.r.o. z regionu Zlínsko. Na prodej máme i odpadové dřevo - odkory a odřezky dřeva.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Dřevěná dlažba, podlahové čtverce, dlaždice-několik provedení
Firma WOODCMTE s.r.o. přichází z novinkou, kterou je dřevěná dlažba, podlahové čtverce, dlaždice. Dodáváme je v několika provedeních. Výroba je v Pašovicích poblíž Zlína i Uherského Hradiště.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Jezírka na koupání, okrasný zahradní přírodní bazén - stavba a realizace na klíč
Pokud jste se rozhodli místo umělého bazénu realizovat okrasný, zahradní, přírodní bazén, pak firma GARD&N z regionu Uherské Hradiště je ta pravá. Zajistí Vám stavbu jezírka na koupání na klíč.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Megawood terasové kompozitové profily - materiál vhodný na terasu, balkon i k bazénu
Společnost WOODCMTE s.r.o. z Bílovic u Uherského Hradiště dodává také Megawood terasové kompozitní profily, tento materiál je vhodný na terasu a balkon, ale díky protiskluzovému povrchu i k bazénu.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Geodetická kancelář - geodetické práce, zaměření hranic pozemku
Společnost PAVELKA - VTP s.r.o. se mimo práce v oboru vodo, topo, plyn zaměřuje na geodetické práce v lokalitě Uherský Brod, Zlínský kraj. Geodetická kancelář je v obci Vlčnov.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Hliníkové ploty, vstupní branky, brány dvoukřídlé, samonosné - s pohonem i bez
Společnost Bezúdržbový plot Petry Pisklákové instaluje především hliníkové ploty a k nim i vstupní branky, brány samonosné, dvoukřídlé s inteligentním pohonem i bez. Působí v lokalitě Zlínský kraj.
Dřevěné a ocelové pergoly, přístřešky na zahradu či terasu - výroba na zakázku
V Zámečnictví Vít Hél se zaměřujeme na výrobu z oceli a nerezu, na zakázku vyrobíme ocelové i dřevěné pergoly a kryté posezení na zahradu či terasu. Působíme v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Podlahy Marmorette-nejprodávanější, stálobarevné přírodní linoleum, marmoleum
V dnešní době patří mezi nejprodávanější podlahy přírodní linoleum - marmoleum Marmorette je stálobarevné, dostupné ve spoustě vzorů u firmy Podlahové studio Jegla Uherské Hradiště.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Prodej podlahových krytin za nízké ceny - podlahové studio zajistí i pokládku
Podlahové studio Jegla Babice se zabývá prodejem podlahových krytin všeho druhu. Překvapí Vás naše nízké ceny. Naše podlahářství zajistí i pokládku, působíme v regionu Zlínský kraj.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Výroba z oceli, nerezu - schodiště, zábradlí, madla, brány, nerezové molo
Zámečnictví Uherský Ostroh - Vít Hél se zaměřuje na výrobu schodiště včetně zábradlí, brány, nerezová mola a další výrobky z oceli či nerezu. Působíme v lokalitě Uherské Hradiště, Veselí i Bzenec.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Strojní čištění kanalizace - efektivní čištění odpadů, odpadních stoupaček, kanalizačního potrubí
Servisní práce v oblasti kanalizací poskytuje v regionu Uherské Hradiště, Uherský Brod firma PAVELKA - VTP s.r.o., zajistíme strojní čištění kanalizace, kanalizačního potrubí, stoupaček, odpadů.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Dodávky, montáže ústředního topení, kanalizace, vodovodu, plynu i kompletní výměna bytového jádra
Společnost Termo Moštěk z Kněžpole u Uherského Hradiště řeší pro firmy i soukromé osoby dodávky a montáže ústředního topení, kanalizace, vodovodu, plynu v lokalitě Zlínský kraj.
Termo Moštěk Intalatérství Uherské Hradiště
Pronájem, půjčovna lešení pro stavební firmy-HAKI, trubkové, rámové
Pronájem lešení pro stavební firmy i řemeslníky v okrese Uherské Hradiště poskytuje firma Josef Brucháček. Půjčovna pronajme HAKI, trubkové, rámové, systémové lešení.
Josef Brucháček Pronájem lešeňových systémů
Kvalitní servis vrat - oprava garážových, průmyslových vrat
Kvalitní servis garážových, průmyslových vrat zajistí v regionu Zlínský kraj společnost Černík s.r.o. Uherský Brod. Oprava vrat od profesionálů v oboru.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Půjčovna stavebního nářadí, stavebních strojů-na den, víkend, dlouhodobý pronájem
Firma TUFÍR je půjčovna stavebních strojů a stavebního nářadí pro region Uherské Hradiště a Zlín. Techniku lze zapůjčit na den, víkend i domluvit dlouhodobý pronájem.
Půjčovna systémového rámového bednění Peri Domino
Pro betonování základů v regionu Uherské Hradiště je možné zapůjčit si systémové rámové bednění Peri Domino u firmy TUFÍR. Půjčovna je v Kunovicích.
Čerpadlo na beton - čerpání betonu pískovým čerpadlem P 718 TD
Společnost TUFÍR Kunovice u Uherského Hradiště má k dispozici pískové čerpadlo P 718 TD na jemný beton. Čerpání betonu nabízí v lokalitě Zlín, Uherské Hradiště, Uherský Brod, Veselí nad Moravou.
Sanitární keramika, radiátory, plynové kotle - prodej živnostníkům i kutilům
Pestrý sortiment vodo-topo-plyn materiálu najdete na prodejně VTP Pelka Staré Město. Živnostníkům i kutilům prodáváme sanitární keramiku, armatury, plynové kotle, radiátory a mnoho dalšího.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Křídlové a posuvné automatické vjezdové brány - dodávka a montáž
Vjezdové brány pro rodinné domy i firmy dodává společnost ČERNÍK s.r.o. ve Zlínském kraji montuje křídlové a posuvné automatické vjezdové brány.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Vnější strojní omítky - fasádní omítky na rodinných, bytových domech
Na strojní fasádní omítky na RD i bytových domech se specializuje pan Alfréd Popek. Pro vnější omítky používá materiál ProfiBaustoffe. Působí především v regionu Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj.
Lešeňové věže, fasádní, systémové stavební lešení - pronájem
Půjčovna Josef Brucháček nabízí lešeňové věže pro montážní práce i fasádní systémové stavební lešení - pronájem pro stavaře v okrese Uherské Hradiště.
Josef Brucháček Pronájem lešeňových systémů
Pojízdné, mobilní lešení na kolečkách-využití v exteriéru i interiéru
U firmy Josef Brucháček si můžete zapůjčit pojízdné, mobilní lešení na kolečkách. Vužijete ho v exteriéru i v interiéru. Lze objednat lešení hliníkové, z lehkých slitin kovu.
Josef Brucháček Pronájem lešeňových systémů
Sádrové, štukové vnitřní strojní omítky - omítání stěn, stropů v rodinných, bytových domech
Alfréd Popek se zaměřuje na strojní omítání stěn a stropů v rodinných a bytových domech. Pro vnitřní strojní omítky používá kvalitní hmoty ProfiBaustoffe. Působí v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Elektrotechnik, revize elektro - revizní technik elektrických zařízení, hromosvodů, rozváděčů v objektech třídy A
Revizní technik elektro - Bc. Vladimír Pavelka má oprávnění pro revize elektrických zařízení, hrovosvodů, strojů, rozváděčů v objektech třídy A. Působí v lokalitě Zlínský kraj.