ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Stavby občanské vybavenosti a průmyslové objekty
Chcete se pustit do výstavby či rekonstrukce a sháníte generálního dodavatele celé stavby? Nevíte si rady s revitalizací Vašeho objektu? Máte zájem o kompletní projekt s dodávkou na klíč,
Výroba kamenné dlažby, obklady z přírodního kamene - z balkánské ruly
Společnost ANZUVA - Michal Rybnikář je dovozcem balkánské ruly do ČR, přírodní kámen také zpracovává a vyrábí kamenné dlažby, obklady, které mají široké využití.
Barevné skleněné obklady za kuchyňskou linku ze sklenářství
Sklenářství Skloservis-Brod ze Zlíského kraje připraví návrh řešení obkladů za kuchyňskou linku, které osloví i náročnější klientelu. Vyrábí barevné skleněné obklady z tvrzeného skla.
Čištění vodních nádrží, zřízení nových rybníků - přípravné práce pro vodohospodářské stavby
Přípravné práce pro vodohospodářské stavby zajistí společnost Stavební mechanizace CZ, s.r.o. Uherské Hradiště. Také provádíme čištění a zřízení nových rybníků. Působíme po celé ČR.
Podlahy, podlahářství, podlahářské práce Uherský Brod, Kroměříž
Podlahářské práce v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště i Kroměříž provádí Podlahářství Jegla. Na naší vzorkové prodejně zakoupíte podlahy, podlahoviny všeho druhu.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Čištění, kontrola, revize komínů - vše vyřeší kominík z Kominictví Koníček
Kominictví Koníček provádí pro zájemce z regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště čištění, kontrolu, revize komínů a další služby kominíka.
Elektroinstalace v bytech a rodinných domech Praha - váš požadavek vyřešíme co nejdříve!
Potřebujete elektrikáře? Zajistíme služby v oblasti elektrikářských prací, zapojení spotřebičů a další.
Montáž, servis, kontrola kotle na biomasu, dřevní pelety
Společnost Re. Therm servis s.r.o. zajišťuje montáž, kontroly a následný servis kotlů na spalování kusového dříví, biomasu, dřevní štěpku. Poskytuje služby na území Olomouckého a Zlínského kraje.
Materiál pro fóliové izolace-prodej od firmy co hydroizolace dělá a umí
Firma IZOLACE M Uherské Hradiště má zkušenosti s materiály pro hydroizolace - umí a kvalitně položí fóliové izolace. Dodáme práci i materiál. Působíme i v regionu Zlín, Brno.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Výroba, renovace, opravy náhrobků, pomníků - Kamenictví
Mezi hlavní činnosti Kamenosochařství Lysoněk Uherský Brod patří výroba, renovace a opravy náhrobků a pomníků. Jde o rodinnou firmu, v oboru kamenictví působíme od roku 1970.
Vodo topo plyn materiál - prodej instalačního materiálu
Firma VTP Pelka se zabývá prodejem instalačního materiálu. Na prodejně ve Starém Městě u Uherského Hradiště nakoupíte vodo topo plyn materiál i hutní materiál a železářské zboží.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Podlahové studio - prodej podlahovin, vinylu, PVC, koberců přes eshop i na prodejně
Kvalitní podlahoviny, vinyl, PVC, koberce z podlahového studia Pavel Bradáč - EFEKT. Objednávky přes eshop a pro zákazníky z regionu Zlínský kraj, Hodonín osobně - na prodejně v Kunovicích.
Výroba kvalitních plastových, hliníkových oken dveří Uherský Brod
Kvalitní plastová okna a plastové dveře Vám sníží náklady na vytápění. Pořiďte si je od českého výrobce oken a dveří firmy MONTPLAST Uherský Brod. Výroba plastových a hliníkových oken i dveří v naší firmě probíhá již téměř dvacet let! Naše výrobky mají dlouhou životnost a vysokou kvalitu. Výroba z kvalitního německého profilu firmy GEALAN ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. PVC a AL okenní systémy Zlínský kraj
Záchytný systém plochých střech Uherské Hradiště, systémy proti pádu osob, bezpečnostní prvky
Naší hlavní činností jsou hydroizolace z měkčeného PVC pro ploché střechy, bazény, jezírka a montáž rozvodů PVC potrubí a dále záchytný systém plochých střech.
HYDROFOL s.r.o. Hydroizolace a záchytné systémy
Levné dřevěné palubky obkladové, podlahové, srubové, fasádní
Kvalitní ale levné dřevěné palubky zakoupíte u firmy WOODCMTE s.r.o. z okresu Uherské Hradiště-Zlínský kraj. V nabídce obkladové, podlahové, srubové, fasádní palubky.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Zemní, výkopové, bourací práce i odvoz suti, dovoz materiálu
Společnost Výkopové práce-Škrabal s.r.o. zajistí v lokalitě Uherské Hradiště zemní práce, bourací práce i odvozu suti a dovoz materiálu.
Servis pro vjezdové brány, vrata privátní i průmyslová - 7 dnů v týdnu, do 24 hodin
Společnost AutoDOOR Uherský Brod - Ing. Michal Kašný zajistí 7 dnů v týdnu servis pro vjezdové brány a privátní i průmyslová vrata - opravy v okruhu 100km řešíme do 24 hodin.
Vjezdové brány, garážová vrata a domovní dveře pro privátní sektor - sleva až 30%
Firma AutoDOOR Uherský Brod vyrábí pro privátní sektor vjezdové brány a dodává odolná garážová vrata a vstupní domovní dveře - jsme partnerem firmy Hörmann v regionu Zlínský kraj.
Stavební firma zaměřena na výstavbu rodinných domů na klíč
Společnost DAKA INVESTING s.r.o. je stavební firma působící v regionu Zlínský kraj, Hodonín. Zaměřena je na výstavbu rodinných domů na klíč.
Opravy vozovky - asfaltování, frézování, vysprávky silnic, sezónní údržba cest
Společnost Správa a údržba silnic Slovácka s.r.o. zajišťuje v lokalitě Uherské Hradiště, Uherský Brod opravy vozovky - frézování, vysprávky, asfaltování silnic, místních komunikací i údržbu cest.
Výkopové práce Uherské Hradiště, úpravy terénů, výkopy bazénů, čističek, jímek, sklepů a plotů
Výkopové práce Uherské Hradiště, úpravy terénů, výkopy bazénů, čističek, jímek, sklepů a plotů, základy, přípravné práce, obkopání pro dodatečné izolace, výkopy přípojek.
Půjčovna Josef Brucháček-montáž, půjčování lešení, stavebního nářadí
Výhodné ceny za půjčování lešení a pronájem stavebního nářadí má Půjčovna Josef Brucháček Staré Město. Je možné si dohodnout i samostatnou montáž lešení.
Josef Brucháček Pronájem lešeňových systémů
Půjčovna lešení a elektrického stavebního nářadí v regionu Uherské Hradiště
Firma Lešeníčko - Josef Brucháček je půjčovna lešení a elektrického stavebního nářadí pro potřeby zákazníků z regionu Uherské Hradiště. Provozovnu najdete ve Starém Městě.
Josef Brucháček Pronájem lešeňových systémů