ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Protisněhové zábrany, mříže, sněhové háky, zachytávače sněhu
Majitelé nemovitostí dle platných norem musí instalovat sněhové zábrany na střechu. Firma KLEMPOS-STŘECHY z regionu Uherské Hradiště prodává v eshopu protisněhové mříže, sněhové háky, zachytávače.
Strojní omítky, lité potěry cementové, anhydritové
Společnost Omítky - potěry s.r.o. z Uherského Hradiště se zaměřuje na strojní omítky a lité potěry cementové, anhydritové. K dispozici má moderní stroje. Působí i v lokalitě Brno, Hodonín, Vsetín.
PUR Pěna - stříkaná tepelná izolace má mnohé výhody
Společnost Omítky - potěry s.r.o. se specializuje na stříkané tepelné izolace, působí v regionu Uherské Hradiště, Hodonín, Brno. PUR pěna se aplikuje nástřikem, metoda má mnoho výhod a široké použití.
Prodejna nářadí – široký sortiment za výhodné ceny
Prodejna OSTROH, spol. s r.o., kterou naleznete v Uherském Ostrohu, připravuje pravidelně pro své zákazníky cenově výhodné akční nabídky na vrtačky, kombinovaná kladiva a další elektrické nářadí.
Protisněhové prvky,  zachytávače-mříže, mřížové sněholamy
Nechejte si instalovat protisněhové prvky, zachytávače sněhu na střechu od firmy KLEMPOS-STŘECHY - dodáme mřížové sněholamy, protisněhové mříže. Kontaktujte nás v okrese Uherské Hradiště, Zlín.
Výroba vybavení interiérů, speciální, atypické prvky z nerezu do exteriéru
Zakázky na speciální, atypické prvky z nerezu do exteriéru i vybavení interiérů z kombinace různých materiálů přijímá firma SEADD Uherské Hradiště.
Nářadí pro kutily, profíky - eshop, prodej závitníky, vrtáky do kovu, dřeva, betonu
V prodejně Nářadí Kučera Uherské Hradiště pořídíte vše pro kutily i profíky - závitníky, vrtáky do kovu, dřeva, betonu a další nářadí pro stavbu, dílnu, domácnost, zahradu.
Ohebné, neohebné, celokovové hrotové systémy-ochrana proti ptákům, holubům
Velice efektivní ochrana proti ptákům jsou celokovové hrotové systémy - ohebné i neohebné. Firma KLEMPOS - STŘECHY je prodejce hrotových systémů v regionu Zlínský kraj.
Izolace střechy - hydroizolační střešní fólie EPDM, izolační pásy, parozábrany
Materiál pro izolace střechy najdete v eshopu firmy KLEMPOS-STŘECHY. V sortimentu jsou hydroizolační střešní fólie EPDM, parozábrany, izolační pásy. Působíme v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Půjčovna stavebního nářadí, drobné stavební mechanizace - výhodné zapůjčení na den, víkend
Stavební firma RYBÁRIK je také půjčovnou stavebního nářadí a drobné stavební mechanizace pro potřeby zákazníků z okolí Uherského Hradiště. Zapůjčení je možné na den i výhodně na víkend.
Výsuvná, posuvná sekční garážová vrata Trido - montáž, servis vrat
Kvalitní garážová vrata od české firmy Trido dodá firma M-VRATA Juříčková. Zvolit můžete výsuvná i posuvná sekční vrata. Montáž a servis vrat provádíme v regionu Zlínský a Jihomoravský kraj.
Kvalitní nadkrokevní izolace - moderní souvislé zateplení střechy
Společnost Machala UB s.r.o. provádí realizace a rekonstrukce střech v lokalitě Zlínský kraj. V oblasti izolací doporučujeme nadkrokevní izolace - moderní způsob zateplení střechy.
Teplovzdušné rozvody pro akumulační krby a kamna
Využije možnosti krbů pro vytápění celého domu či bytu. Firma Krby Polách realizuje teplovzdušné rozvody pro akumulační krby a kamna v okrese Zlín, Olomouc, Hodonín.
Oprava střechy - poškození vyřeší výměna střešní krytiny, oprava krovu
Se společností Machala UB je oprava střechy bezproblémová, poškození střechy je však nutné řešit co nejdříve. Vyřešíme výměnu střešní krytiny i opravu krovu. Obraťte se na nás v lokalitě Zlínský kraj.
Výroba kabeláže a kabelových svazků
Společnost Ray Service ze Starého Města u Uherského Hradiště se zabývá výrobou kabeláže a kabelových svazků, dodává kabelové komponenty od světových výrobců.
Vnitřní ocelové, nerezové zábradlí, zastřešení dveří-výroba
Výroba firmy SEADD je mimo jiné zaměřena na vnitřní ocelové, nerezové zábradlí i zastřešení dveří. Klientelu máme hlavně v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Kabelové svazky, kabeláž pro leteckou techniku - zakázková výroba
Společnost Ray Service dodává kabeláž, kabelové svazky a konektory pro leteckou techniku. Ke každému projektu přistupujeme individuálně, zakázková výroba probíhá dle standardů pro leteckou techniku.
Výstavba podkroví, půdních vestaveb, zahradních domků
Společnost Machala UB Uherský Brod působí v lokalitě Zlínský kraj - kromě kompletní dodávky střech provádí i realizace podkroví, půdních vestaveb a výstavbu zahradních domků.
Repliky historických oken, dveří - rustikální okna a dveře
Společnost TVT EURO-okna s.r.o. z regionu Zlínský kraj vyrobí repliky historických oken a dveří. Jde o rustikální okna v provedení špaletová, kastlová a protipožární historické dveře.
Kabelové svazky a komponenty pro speciální stroje, zdravotní, dopravní techniku
Společnost Ray Service dodá návrhy na kabelové svazky a komponenty pro speciální stroje, dopravní i zdravotní techniku. Výroba probíhá na provozovně Staré Město-region Zlín.
Dřevěné krovy, kompletní dodávka střechy pro rodinné domy i průmyslové stavby
Společnost Machala UB s.r.o. může být Vašim partnerem pro dřevěné krovy a kompletní dodávku střechy pro rodinné domy i průmyslové stavby. Působí v regionu Zlínský kraj, Zlín, Uherský Brod.
Kompletní dodávky střešních plášťů, střechy na klíč
Hlavní činností společnosti Machala UB s.r.o. Uherský Brod jsou nové střechy na klíč a kompletní dodávky střešních plášťů. Realizuje šikmé i ploché střechy.
Originální zimní zahrada s posuvnými dveřmi-montáže na zakázku
Zimní zahrada s posuvnými dveřmi jako součást domu, nebo originální, vytvořena z lodžie, balkónu - realizaci a montáže zajistí firma TVT EURO-okna Uherské Hradiště.
Rekonstrukce bytových jader, bytů, koupelen ve velmi krátkém čase
Rekonstrukce bytů, bytových jader, koupelen v lokalitě Uherské Hradiště provádí firma Tomáš Pochylý. Jsme schopni realizace provést ve velmi krátkém čase.
Kabeláž, kabelové svazky, konektory pro motorsport-výroba na míru
Na dodávky kabeláže a konektorů pro motorsport se zaměřuje firma Ray Service. Kabelové svazky a konektory vytváříme na míru. Výroba je ve Starém Městě-region Uherské Hradiště.