ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Kompletní dodávka dřevostavby, montáže dřevostaveb-pracujeme s kvalitními materiály
V oblasti montáže dřevostaveb je spolehlivým partnerem firma Machala UB s.r.o. Působí převážně v regionu Zlín, Zlínský kraj. Pro kompletní dodávky dřevostavby používáme pouze kvalitní materiály.
Kastlová, špaletová okna do památkových, historických objektů, budov
Firma TVT EURO-okna Babice dodává kastlová, špaletová okna do historických a památkových objektů a budov v regionu Uherské Hradiště, Zlín i Praha.
Výroba nerezové, hliníkové, ocelové konstrukce
Zakázková výroba firmy SEADD je zaměřena na nerezové, hliníkové a ocelové konstrukce včetně povrchových úprav. Klientelu máme v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Kruhové konektory pro vojenské a náročné aplikace ITT Canon-dodávka
Společnost Ray Service z okresu Uherské Hradiště představuje část svého sortimentu - kruhové konektory pro vojenské a náročné aplikace ITT Canon.
Venkovní, interiérová dřevěná špalíková dlažba-funkční i ekologická podlaha
Dřevěná špalíková dlažba je funkční i ekologická podlaha, jejíž oblíbenost stoupá. Prodejce této venkovní i interiérové dlažby je firma WOODCMTE s.r.o. ze Zlínska.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Stavby, rekonstrukce střech od návrhu po položení střešní krytiny
Nechejte návrhy stavby, rekonstrukce střech i položení střešní krytiny na odbornou firmu Machala UB s.r.o. Uherský Brod, která působí v regionu Zlínský kraj.
Výroba, renovace pomníků - pomníky, náhrobky dle finančního limitu
Sériové i originální pomníky vyrobí Kamenictví GAMAR Uherský Ostroh. Výroba je zaměřena na jednohroby i dvouhroby. Provádíme i renovace starých pomníků. Působíme v lokalitě Uherské Hradiště, Hodonín.
Vchodové a interiérové dveře i atypické rozměry
Vchodové a interiérové dveře od firmy TVT EURO-okna z okresu Uherské Hradiště. U nás velký výběr, dodáme i atypické rozměry bez příplatku.
Vybavení do koupelny, kuchyně z kamene - kamenná dvířka, umyvadla, dlažba, sanitární keramika
Na prodejně firmy LEVEL 02 Uherské Hradiště můžete vybírat vybavení do koupelny, kuchyně, specielně i výrobky z kamene - kamenná dvířka, umyvadla, dlažba, kamenné obklady a sanitární keramika.
Dveře interiérové prosklené i posuvné, bezpečnostní vchodové dveře
V Podlahovém studiu Jegla můžete pořídit interiérové posuvné, prosklené i plné dveře a bezpečnostní vchodové dveře. Prodejna je v Babicích poblíž Uherského Hradiště i Zlína.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Výroba a montáž posuvné stěny Patio Life, vchodové, interiérové dveře
Posuvné stěny Patio Life pro bezbariérový vstup a vchodové i interiérové dveře od firmy TVT EURO-okna. Výroba, montáž v regionu Zlín, Uherské Hradiště, Kroměříž.
Spolehlivá stavební firma co má volné kapacity pro výstavbu domu
Hlavní činností Stavební společnosti MiSta z regionu Zlínský kraj jsou novostavby i rekonstrukce rodinných domů. Jsme spolehlivá stavební firma, která má volné kapacity pro výstavbu domu.
Přírodní kámen v interiéru, v kuchyni, v koupelně - vzorkovna výrobků z kamene, poradenství, realizace
Firma LEVEL 02 má vzorkovnu výrobků z kamene v Uherském Hradišti, můžete se inspirovat jak použít přírodní kámen v interiéru domu, v kuchyni i koupelně. Poskytneme Vám poradenství, zařídíme realizace.
Eurookna, dřevohliníková okna pro novostavby, pasivní domy-výroba a montáž
Společnost TVT EURO-okna s.r.o. je výrobce eurooken z regionu Zlínský kraj. Dodává včetně montáže eurookna, dřevohliníková i špaletová okna. Výroba v obci Babice.
Samolepící, plovoucí zámkové vinylové podlahy Sacasa - prodej, eshop, jednoduchá montáž
Firma MARELL s.r.o. z regionu Uherské Hradiště je specialista na vinylové podlahy Sacasa Italy, u nichž oceníte jednoduchou montáž. V eshopu na prodej - plovoucí zámkové a samolepící vinylové podlahy.
Velkoformátové, kamenné obklady, dlažby - prodej a výroba na zakázku
Firma LEVEL 02, a.s. Zlín před časem otevřela prodejnu Uherské Hradiště pro zákazníky z okolí, kde se specializují na kamenné obklady, dlažby i velkoformátové. Možná je i výroba na zakázku.
Výroba železničních pražců - pražce pro železnici, díly, prvky pro nástupiště
Nosným programem společnosti ŽPSV a.s. je výroba železničních pražců. Dodává nejen pražce pro železnici, ale i díly, prvky pro nástupiště, betonové obrubníky, svodidla a další prefabrikáty.
Atypická zakázková kovovýroba - výrobky pro stavebnictví z oceli, nerezu, plechu
Zakázkovou kovovýrobu nejvyšší kvality nabízí ve Zlínském kraji firma VIKOSTEEL s.r.o. Vyrábí veškeré atypické výrobky a konstrukce pro stavebnictví z oceli, nerezu, plechu.
Novostavby i rekonstrukce rodinných domů, bytových domů
Na novostavby i rekonstrukce rodinných a bytových domů v regionu Zlínský kraj a Brno se zaměřuje Stavební společnost MiSta. Naše stavební firma má pojištění podnikatelských rizik v objemu 20 mil. Kč.
Největší výběr podlah s garancí nejnižší ceny - PVC, laminátové, vinylové, dřevěné podlahy se slevou
Na portálu i-podlahy, který provozuje firma Deokork Uherské Hradiště, máte největší výběr podlah. Vybrané PVC, laminátové, vinylové, dřevěné podlahy pořídíte se slevou. Přinášíme garanci nejnižší ceny
Spolehlivé, vchodové bezpečnostní dveře Bariera - výroba bezpečnostních dveří
Firma TOPDOORS z regionu Zlínský kraj doporučuje spolehlivé bezpečnostní dveře vlastní výroby - jde o vchodové dveře Bariera. Výroba bezpečnostních dveří v bezpečnostní třídě RC2 a RC3.
Rychlá kalkulace, výpočet ceny střechy, střešní krytiny
Je snadné získat výpočet ceny střešní krytiny před realizací střechy u firmy KLEMPOS-STŘECHY. Rychlá a přesná kalkulace střechy Vám přijde po vyplnění formuláře na webu. Působíme na Zlínsku.
Stavební firma, výstavba rodinných domů na klíč, stavební rekonstrukce, zateplování budov
Výstavba rodinných domů na klíč, stavební rekonstrukce domů, bytů, koupelen, zateplování budov realizuje stavební firma STAVBY KOVAŘÍK s.r.o., sídlící ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
Ploché střechy-zateplení, izolace pomocí střešní PVC folie a polystyrenu
Společnost ROGAT Uherské Hradiště se postará o zateplení ploché střechy ve Zlínském kraji. Izolace provádíme pomocí polystyrenu a PVC střešní folie.
Tesařské, pokrývačské, klempířské práce na všech typech střech
Firma ROGAT Uherské Hradiště provádí tesařské, pokrývačské, klempířské práce na všech typech střech u novostaveb i rekonstrukcí.