ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Realizace obchodních jednotek na klíč - výstavba, modernizace, údržba prodejen
Firma TECH-VOLT, s.r.o. z regionu Zlínský kraj se specializuje na výstavbu a modernizaci, údržbu prodejen v obchodních centrech. Realizaci obchodních jednotek zajistíme na klíč.
Montáže, servisní práce v oboru vodo-topo-plyn
Zakázky v oboru vodo-topo-plyn přijímá společnost VTP Pelka z regionu Uherské Hradiště. Zajistíme montáže i servisní práce.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Kovové vlnovcové kompenzátory, hadice z nerez oceli
Předcházejte škodám na potrubí vlivem smršťování. Řešením jsou kovové vlnovcové kompenzátory, hadice z nerez oceli. Dodavatelem v regionu Zlín je firma Macroflex.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Jeřábnické práce s obsluhou - autojeřáby ČKD Tatra, Liaz
Veškeré jeřábnické práce s obsluhou zajistí společnost Autojeřáby Blaha Staré Město v regionu Zlínský kraj i Hodonín - Jihomoravský kraj. Pronajmeme autojeřáby ČKD Tatra, Liaz.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Vrata garážová rolovací, sekční, výklopná - prodej, montáž
Pořiďte garážová vrata od firmy ČERNÍK, která má více než 10 let zkušeností v oboru. Prodáváme garážová vrata rolovací, sekční, výklopná. Působíme v regionu Jihomoravský, Olomoucký, Zlínský kraj.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Hydroizolace bazénů, balkonů, terasy-fóliový systém Fatrafol
Hydroizolace bazénů, balkonů, terasy v okrese Uherské Hradiště, Zlín, Brno provádí firma IZOLACE M. Používá fóliový systém Fatrafol vhodný pro jakýkoli povrch.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Dřevěné podlahy Uherské Hradiště - podlahové krytiny s odbornou pokládkou
Kvalita, krása a trvanlivost dřevěných podlah je dostupná i za příznivou cenu. Podlahové studio Jegla Babice Uherské Hradiště se zabývá prodejem a odbornou pokládkou kvalitních dřevěných podlah.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Spárovky napojované, průběžné dub, buk, jasan, javor - výroba, prodej jednovrstvé lepené desky
Spárovky jsou produktem který umí ve firmě BRENUS Uherské Hradiště opravdu dobře! Výroba je zaměřena na jednovrstvé lepené desky napojované a průběžné - spárovky dub, buk, jasan, javor i jiných dřevin
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Rekonstrukce, remodeling obchodních center, stavby, realizace RD na klíč
Společnost TECH-VOLT se zabývá stavební činností se zaměřením na stavby, realizace RD na klíč i remodeling obchodních center. Zakázky realizujeme po celé ČR, nejen v regionu Zlínský kraj, Olomouc.
Venkovní dřevěná mozaika na fasádu, k obložení plotu - dřevěné exteriérové obklady
Společnost WOODCMTE s.r.o. dodává dřevěné mozaiky - exteriérové obklady. Venkovní dřevěná mozaika je použitelná na fasádu i k obložení plotu. Navštivte nás v Bílovicích u Uherského Hradiště.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Stavební společnost zaměřená na developerskou činnost
Na developerskou činnost se zaměřila společnost STAVYMA spol. s r.o. z Otrokovic - Zlínský kraj. Zaměřujeme se nejen na výstavbu bytových domů i projekty pro obce a města.
Výroba dílů z plechu, svarky, výlisky-zakázkové zámečnictví
Výroba firmy ZAKO Turčín Zlín-Březnice je zaměřena na zámečnické díly s možností následné montáže. Zakázkové zámečnictví - výlisky, díly z plechu a svarky velkých rozměrů.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Jeřábnické práce jeřáby Liebherr, LTM-s nosností od 35t do 70t
Pro manipulaci s břemeny si pronajměte jeřáby Liebherr 35t-70t od firmy Autojeřáby Harsa. Jeřábnické práce provádíme po celé ČR, převážně v regionu Zlín, Vsetín, Kroměříž, Uherské Hradiště.
Autojeřáby Zlín Miroslav Harsa
Izolace proti radonu, metanu, úniku chemických látek
Společnost IZOLACE M provádí i speciální fóliové izolace spodní stavby - proti radonu, metanu, úniku chemických látek, benzínu apod. Působí převážně v lokalitě Zlín, Uherské Hradiště.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Odborná pokládka koberců, montáž podlahovin, vyrovnání podlah
Zaměstnanci firmy Podlahové studo Jegla provádí odbornou montáž podlahovin včetně vyrovnání podlah, provádíme i pokládku koberců. Působíme v okrese Zlín, Uherské Hradiště.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Prodejna instalačního materiálu vodo topo plyn, hutní materiál, trubky, armatury
Prodejna VTP Pelka Staré Město funguje pro potřeby zákazníků z regionu Zlínský kraj. Má ucelený sortiment instalačního materiálu vodo topo plyn, hutní materiál, trubky, armatury a mnoho dalšího.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Výroba plastových a hliníkových oken a dveří Uherský Brod – kvalitní a odolné
Odolná plastová a hliníková okna a dveře s dlouhou životností vyrobí a dodá na míru Vašim požadavkům společnost MONTPLAST Uherský Brod s.r.o.
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. PVC a AL okenní systémy Zlínský kraj
Interiérová dřevěná mozaika na stěnu - obložení na zeď, strop
Společnost WOODCMTE s.r.o. je dodavatelem akátové mozaiky, interiérová dřevěná mozaika je vhodná jako obložení na stěnu i strop. Vybrat si můžete na naší provozovně v Bílovicích u Uherského Hradiště.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Autojeřáby, jeřábnické práce s obsluhou
Společnost Autojeřáby Blaha Staré Město-Uherské Hradiště provádí veškeré manipulační jeřábnické práce s obsluhou. Působíme i v regionu Zlínský kraj, Zlín.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Fotovoltaika pro dům, firmu - montáž, servis fotovoltaických systémů, FVE
Společnost UV servisní z Lípy působí v oboru fotovoltaika. Zajistí montáž i servis fotovoltaických systémů s dotací - FVE pro dům i firmu. Působíme v regionu Zlín Vsetín - Zlínský kraj.
UV servisní, spol. s r.o. Fotovoltaika Zlín, Vsetín
Zakázková výroba vlnovcových, tkaninových, gumových kompenzátorů
Výroba vlnovcových, tkaninových, gumových kompenzátorů pro elektrárny ve firmě Macroflex Otrokovice probíhá dle norem a předpisů, výroba i nestandardních typů na zakázku.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Vybavení do koupelny za rozumnou cenu - sanitární zboží, vany, sprchové vaničky, baterie i koupelnový nábytek
Společnost GIENGER spol. s r.o. z regionu Zlín je velkoobchod TZB včetně vybavení do koupelny - dodá sanitární zboží, vany, sprchové vaničky, baterie i koupelnový nábytek. Firma má studia po celé ČR.
GIENGER spol. s r.o. Velkoobchod TZB Zlínský kraj
Prodej dřevěných podlah - masivní, vícevrstvé dřevěné podlahy
Společnost FRANC Zlín je zastoupením výrobce dřevěných podlah, firmy ESCO pro Zlínský kraj. Jde o dubové masivní, vícevrstvé podlahy. Jsme prodejci a zajistíme i pokládku dřevěné podlahy.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Profesionální podlaháři, odborná pokládka a montáž všech podlah
Odbornou pokládku a montáž všech podlah vám udělají profesionální podlaháři z Podlahového studia Jegla, kteří působí v okrese Uherské Hradiště a Zlín.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Odborné topenářské, plynařské, vodoinstalační práce-drobné i velké zakázky
Společnost VTP Pelka z okresu Uherské Hradiště realizuje drobné i velké zakázky v oboru vodo topo plyn. Odborné topenářské, plynařské, vodoinstalační práce provádí po celé ČR.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH