ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Dodavatel, developer občanských, bytových staveb - rekonstrukce budov pro obce, města, výstavba bytových domů
Spolehlivý dodavatel občanských budov, bytových a průmyslových staveb je stavební firma STAVYMA spol. s r.o. - Zlínský kraj. Jako developer řešíme projekty pro obce, města i výstavbu bytových domů.
Topenářské práce - dodávka ústředního topení, výměna otopných těles, tepelných izolací
Firma VTP Pelka provádí kompletní práce v oboru vodo-topo-plyn v lokalitě Uherské Hradiště. Zajistí dodávky ústředního topení, výměny otopných těles, tepelných izolací a další topenářské práce.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Služby v oblasti kovovýroby - kovoobrábění, CNC obrábění, soustružení, frézování, vyvrtávání
Společnost ZPS-MECHANIKA a.s. Zlín se zaměřuje na kovoobrábění a zámečnickou výrobu. Realizujeme zakázky v oblasti kovovýroby - CNC obrábění, soustružení, frézování, vyvrtávání.
Voda, topení, plyn Zlín, montáže vodovodního a kanalizačního potrubí, podlahové vytápění, plynovod
Naše firma se zabývá vodoinstalatérskými, topenářskými a plynařskými pracemi, kompletní montáže a servis s nejnovějšími technologiemi.
DKR-instal s.r.o. Komplexní servis vodo topo plyn Zlín
Sprchové, pisoárové zástěny, WC boxy pro školky, aquaparky, veřejné a průmyslové objekty
Výrobou a prodejem kvalitních sprchových příček, pisoárových zástěn, WC boxů pro školky, aquaparky, veřejné a průmyslové objekty se zabývá firma BÖHME CZ.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Moderní, bezúdržbové řešení pro hliníkové zábradlí, pergoly se střechou i bez, garážové stání
Firma Petry Pisklákové - Bezúdržbový plot pro Vás instaluje i hliníkové zábradlí, pergoly se střechou nebo bez i garážové stání u domu. Zakázky realizujeme v lokalitě Zlínský kraj, Uherské Hradiště.
Metrové, kusové, zátěžové, dětské koberce-prodej i pokládka, montáž
Velký výběr koberců se slevou 30% je u firmy FRANC Zlín. V prodeji metrové i kusové koberce, zátěžové, dětské, klasické i moderní vzory. Samozřejmostí je pokládka, montáž koberců.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Termo Moštěk, voda topení plyn Uherské Hradiště, rekonstrukce bytových jader, instalatérství
Provádíme kompletní dodávky a montáže ústředního topení hlavně pro stavební firmy, plynoinstalace, vodoinstalace, montáž kanalizace, dodávka a montáž koupelen, elektroinstalace.
Termo Moštěk Intalatérství Uherské Hradiště
Montáž, instalace, servis podlahového vytápění, ústředního topení
Montáže podlahového vytápění i instalace ústředního topení provádí firma VTP Pelka, která provádí topenářské práce v regionu Uherské Hradiště. Zajistí i servis v oboru.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Dřevěné fasády, obklady domu, balkonu, verandy ze dřeva-thermowood, smrkové
Thermowood, modřínové, smrkové obklady pro obložení verandy, balkonu, fasády dodá firma WOODCMTE s.r.o. z regionu Zlínský kraj. V dnešní době jsou dřevěné obklady velmi oblíbené.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Distribuce, prodej obráběcích nástrojů SaraTools Sartorius - dílenské potřeby, měřící, upínací, frézovací, vrtací nástroje
Firma ŽABKA tools s.r.o. se zabývá distribucí a prodejem nástrojů SaraTools Sartorius v regionu Zlín, Vsetín. Dodáme dílenské potřeby a měřící, upínací, soustružnické, frézovací, vrtací nástroje.
Bezúdržbový, hliníkový plot na zakázku - moderní tyčkový, okenicový, plaňkový systém
Petra Piskláková působí v regionu Zlínský kraj jako dodavatel hliníkových plotů, jde o bezúdržbové ploty s dlouhou životností, na výběr tyčkový systém, neprůhledný okenicový i plaňkový systém.
Bourací, demoliční práce-demolice domů, průmyslových budov, drobných objektů
Firma Martin Zelina se postará v regionu Zlínský kraj, Vsetín o demolice domů, průmyslových budov i drobných objektů, včetně odstranění suti. Provedeme bourací, demoliční práce vlastní technikou.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Zámečnická výroba na zakázku - ocelové pergoly, nerezové schody, zábradlí
Zámečnictví Vít Hél přijímá zakázky pro rok 2023 v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj, Hodonín. Vyrábíme ocelové pergoly, nerezové schody, zábradlí, ploty, brány aj. zámečnické výrobky na zakázku.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Hluboké studniční vrty-zdroj kvalitní pitné vody
Firma EKODRILL Zlín staví vrtané studny. Hluboké studniční vrty jsou zárukou, že získáte zdroj kvalitní pitné vody. Provádíme hydrogeologický průzkum pro nalezení podzemní vody.
Akátové, dřevěné kůly, palubky, odpadové dřevo, odkory za nízké ceny
Za nízké ceny můžete odebrat akátové dřevěné kůly i palubky od firmy WOODCMTE s.r.o. z regionu Zlínsko. Na prodej máme i odpadové dřevo - odkory a odřezky dřeva.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Rychlé řešení pro sociální zázemí budov - výroba a prodej sanitárních, WC příček BL 13-3 HPL, BL28
Sanitární a WC příčky BL 13-3 HPL a BL 28 jsou rychlým řešením pro sociální zázemí budov. Příčky z kvalitních německých materiálů vyrábí a prodává firma BÖHME CZ spol. s. r.o.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Fotovoltaika, solární elektrárny Zlín, fotovoltaické systémy pro stavby a rodinné domy
Naše firma z okresu Zlín provádí realizace fotovoltaických staveb, fotovoltaických systémů, solárních elektráren a solárních panelů pro rodinné domy.
Fotovoltaika Zlín s.r.o. Fotovoltaické elektrárny Zlín
Dřevěná dlažba, podlahové čtverce, dlaždice-několik provedení
Firma WOODCMTE s.r.o. přichází z novinkou, kterou je dřevěná dlažba, podlahové čtverce, dlaždice. Dodáváme je v několika provedeních. Výroba je v Pašovicích poblíž Zlína i Uherského Hradiště.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Recyklační dvůr na zpracování stavebního odpadu Zlín, Kroměříž
V obci Míškovice nedaleko Zlína i Kroměříže můžete využít Recyklační dvůr na zpracování stavebního odpadu a suti ze stavby.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Vrtané studny-kopání, vrtání, výstavba studní, rozbory vody
Specializaci na vrtané studny v regionu Zlín má firma EKODRILL s.r.o. Provádí výstavbu, kopání, vrtání studní a zajistí i rozbory a úpravu studniční vody.
Jezírka na koupání, okrasný zahradní přírodní bazén - stavba a realizace na klíč
Pokud jste se rozhodli místo umělého bazénu realizovat okrasný, zahradní, přírodní bazén, pak firma GARD&N z regionu Uherské Hradiště je ta pravá. Zajistí Vám stavbu jezírka na koupání na klíč.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Nátěry, čištění konstrukcí, fasád a střech ve výškách
Profesionální čištění fasád, sřech a různých typů konstrukcí po celé ČR provádí firma Čištění fasád Zlín. Pro práce ve výškách využíváme horolezeckou techniku.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Dřevěné, laminátové podlahy, koberce, pvc-podlahové krytiny
Prodejna FRANC spol. s r.o. Zlín se zaměřuje na podlahové krytiny a bytový textil. Na prodej máme koberce, dřevěné, laminátové podlahy, PVC, linoleum i marmoleum.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Megawood terasové kompozitové profily - materiál vhodný na terasu, balkon i k bazénu
Společnost WOODCMTE s.r.o. z Bílovic u Uherského Hradiště dodává také Megawood terasové kompozitní profily, tento materiál je vhodný na terasu a balkon, ale díky protiskluzovému povrchu i k bazénu.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků