ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Hydraulické svěráky - eshop, prodej přesné strojní svěráky s hydraulických posilovačem
V eshopu firmy VABEX jsou na prodej hydraulické svěráky - přesné strojní svěráky s hydraulických posilovačem. Firma se specializuje na dodávky vybavení kovoobráběcích dílen. Sídlo Hvozná u Zlína.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Fotovoltaické elektrárny s dotací Zelená úsporám - dodávka, montáž, revize i servis solárních systémů
Společnost UV servisní z Lípy u Zlína zajišťuje montáž, revize i servis solárních systémů. Dodáme fotovoltaické elektrárny s dotací zelená úsporám. Působíme v regionu Zlínský kraj.
UV servisní, spol. s r.o. Fotovoltaika Zlín, Vsetín
Servis plynových kondenzačních kotlů, solárních systémů
Ve společnosti PAVELKA - VTP s.r.o. Vlčnov zajistíme servis plynových kotlů i solárních systémů a tepelných čerpadel. Působíme v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Izolace plochých střech, hydroizolace základů, spodní stavby
Prosakování vody do domu má řešení-izolace plochých střech, hydroizolace základů, spodní stavby provede společnost IZOLACE M Uherské Hradiště. Působnost Zlínský kraj, Brno.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Dveře interiérové, rámové, Porta Doors, Erkado, Invado, Ador, Hörmann
Zajímavá akce na interiérové rámové dveře Porta Doors, Invado, Erkado, Ador, Hörmann probíhá u firmy Podlahové studio Jegla Babice z okresu Uherské Hradiště.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Autojeřáb ČKD - práce mobilním jeřábem s obsluhou
Společnost Autojeřáby Blaha Staré Město Vám pronajme autojeřáb ČKD s obsluhou pro manipulační práce. Práce mobilním jeřábem poskytujeme převážně v lokalitě Zlín, Uherské Hradiště.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Provětrávané fasády, cihlové fasádní obklady - bezúdržbový systém zateplení
Společnost TECH-VOLT, s.r.o. se zaměřuje na provětrávané fasády a cihlové fasádní obklady. Působí převážně v lokalitě Zlínský kraj - Kroměříž, Olomoucký kraj - Přerov.
Čištění a odstraňování starých nátěrů fasád, omítky, čištění obkladů
Údržbu staveb ve výškách provádí firma Čištění fasád Zlín. Provádí hlavně čištění fasády, obkladů, odstraňování starých nátěrů fasád, omítky. Působí po celé ČR.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Kámen do gabionů - drátokamenné prvky ve stavebnictví se zachováním přírodního vzhledu
Společnost Kamenivo Zlín Rybníky Vám zajistí kámen do gabionů, a Vy se pak můžete se spolehnout na dlouhou životnost a stoprocentní funkčnost Vašeho plotu, zábrany nebo opevnění kolem cesty.
Kamenivo Zlín Rybníky Igor Čejka
Servis a opravy pilových pásů, pilnic pro truhlárny, stolárny, nábytkáře
Pro pily, truhlárny, stolárny, nábytkáře i průmyslové a stavební firmy zajistíme servis a opravy pilových pásů a pilnic - jsme firma Zdeněk Kuchař nástrojářství se sídlem v Holešově u Kroměříže.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Elektromagnety, magnety pro upínání, frézování, manipulaci a demagnetizéry - eshop, prodej
Firma VABEX Vizovice-Zlín dodává do kovoobráběcích dílen magnetické upínače - elektromagnety, magnety pro upínání, frézování, manipulaci s břemeny i demagnetizéry. Provozujeme eshop.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Fóliové izolace plochých střech, spodní stavby-bezúdržbová fólie Fatrafol
Izolace plochých střech za použití bezúdržbové fólie Fatrafol a hydroizolace spodní stavby provádí firma IZOLACE M, s působností v regionu Zlínský kraj a Brno.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Instalace plynových spotřebičů, ohřívačů vody
Společnost VTP Pelka s.r.o. zajistí v regionu Uherské Hradiště instalatérské práce. Můžete se na nás obrátit ohledně instalace plynových spotřebičů, ohřívačů vody.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Plastová okna a dveře s novým profilem Gealan Linear - trojsklo, 5-ti komorový okenní systém do nových budov i při rekonstrukcích
Společnost MONTPLAST Uherský Brod - Zlínský kraj přichází s novým plastovým profilem Gealan Linear, nový okenní systém vhodný do nových budov i při rekonstrukcích, řešení pro okna i dveře.
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. PVC a AL okenní systémy Zlínský kraj
Realizace průmyslových staveb - výstavba i rekonstrukce sídla firmy, logistického centra, výrobní haly, skladu
Společnost STAVYMA spol. s r.o. je dodavatel občanských i průmyslových staveb ve Zlínském kraji. Realizace se týkají jak výstavby nových, tak rekonstrukce - výrobní haly, skladu, sídla firmy apod.
Projekty pro revitalizaci malých vodních ploch - tůně, mokřady, rybníky a malé vodní toky
Firma ARVITA P Zlín zpracuje projekty pro revitalizaci malých vodních ploch, např. pro rybníky, tůně a mokřady. Připravíme projekty i pro žádost o dotace z OPŽP prioritní osa 4.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Kompenzátory vlnovcové, gumové, tkaninové-výroba, testování dle norem
Ve společnosti MACROFLEX z okresu Zlín je výroba zaměřena na kompenzační prvky pro potrubní systémy - vlnovcové, gumové, tkaninové kompenzátory pro elektrárny.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Prodej zeminy a hlíny pro úpravu terénu včetně dopravy
Společnost Kamenivo Zlín Rybníky se specializuje na prodej zeminy i hlíny pro úpravu terénu včetně dopravy v okolí Zlína a Otrokovic.
Kamenivo Zlín Rybníky Igor Čejka
Realizace, opravy parkovišť, chodníků, odstavných, manipulačních ploch
Společnost Správa a údržba silnic Zlínska, s.r.o. má působnost v regionu Zlínský kraj - provádí realizace, opravy parkovišť, chodníků, odstavných, manipulačních ploch.
Autojeřáby, vozový park Tatra, Liaz - jeřábnické práce s obsluhou
Moderní autojeřáby pro manipulační práce má ve vozovém parku firma Autojeřáby Blaha. Jeřábnické práce s obsluhou poskytujeme po celé ČR. Sídlo je ve Starém Městě u Uherského Hradiště-Zlínský kraj.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Kompletní pokrývačské, klempířské, tesařské práce a izolace střech, podkroví
Firma TOM střechy realizuje nové střechy a zajišťuje tedy kompletní pokrývačské, klempířské, tesařské práce i izolace střech a podkroví. Působí v lokalitě Zlínský kraj-Uherský Brod, Uherské Hradiště.
TOM střechy Tomáš Zimčík
Elektromontážní firma, elektrikáři - elektroinstalace, revize, fotovoltaické systémy
UV servisní, spol. s r.o. elektromontážní firma Zlín - Lípa provádí revize elektro, elektroinstalace i fotovoltaické systémy v lokalitě Zlínský kraj.
UV servisní, spol. s r.o. Fotovoltaika Zlín, Vsetín
Izolace střechy fólií Fatrafol, Alkorplan - dlouhodobá ochrana střešního pláště
Společnost IZOLACE M Uherské Hradiště provádí izolace střechy fólií Fatrafol, která zajistí dlouhodobou ochranu střešního pláště. Firma působí v regionu Zlínský kraj, Olomoucký kraj.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Kvalitní české spárovky za výhodnou cenu z Moravy - rychlý nákup přes eshop
Kvalitní spárovky napojované, průběžné pořídíte snadno přes eshop firmy BRENUS z Polešovic u Uherského Hradiště. Vybírejte spárovky dubové, bukové, jasanové, javorové i jiných dřevin za výhodnou cenu.
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Polotovary pro stolaře za dobré ceny - výroba schodiště a nábytku z masivu na míru
Firma PODHAJI s.r.o. ve Vizovicích u Zlína se jako významný producent dřevěných prvků v České republice zabývá výrobou schodiště a nábytku z masivu. Nabízíme kvalitní výrobky za dobré ceny.
PODHAJI s.r.o. Výroba spárovek, nášlapů na schody Zlín