ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Fotovoltaické elektrárny pro firmy a průmyslové objekty - kompletní řešení od návrhu, montáže i servis
Fotovoltaika Zlín se postará o kompletní fotovoltaická řešení pro firmy a průmyslové objekty na Moravě. Získejte díky solární elektrárně energetickou nezávislost, úspory a odborný servis.
Fotovoltaika Zlín s.r.o. Fotovoltaické elektrárny Zlín
Izolace plochých střech, zemní hydroizolace budov
Společnost Izolinvest s.r.o. Zlín přijímá zakázky na izolace plochých střech či zemní hydroizolace budov - především lokalita Zlín, Olomouc, Brno a Praha. Realizujeme práce včetně dodávky materiálu.
Izolinvest s.r.o. Stavební izolace Zlín
Dodavatel stavebního materiálu na Zlínsku - výhodný nákup stavebnin, levně rozvoz až na místo
Stavebniny Doubravy jsou spolehlivým dodavatelem stavebního materiálu na Zlínsku - především v lokalitě Luhačovice, Uherský Brod. Zajistíme levně rozvoz stavebnin na místo určení.
Stavebniny Doubravy - Jaroslav Mrázek www.stavebninydoubravy.cz
Kompletní rekonstrukce koupelen - luxusní provedení díky aplikaci dekorační stěrky, velkoformátových obkladů
Firma TOPSTR David Strnka z Hostišové u Zlína zajistí kompletní rekonstrukce koupelen. Dodáme vše na míru, díky zkušenostem s dekoračními stěrkami i velkoformátovými obklady v luxusní provedení.
David Strnka - TOPSTR Obkladačské práce, designové stěrky Zlín
Čištění vrtané studny - pravidelné čištění, regenerace vrtů jako prevence znečištění vody
Firma Pavel Páleníček z Martinic u Kroměříže provádí pravidelné čištění, regeneraci studničních vrtů kvůli prevenci znečištění vody. Čištění vrtané studny děláme šetrným způsobem. Působíme na Moravě.
Pavel Páleníček - Čištění studní
Kompletní instalatérské, elektrikářské práce  - instalace vodovodu, kanalizace, topení, plynovodu, osvětlení, zabezpečení
Firma RekoArt v regionu Uherské Hradiště provádí rekonstukce bytů a mimo to i elektrikářské, instalatérské práce - tedy instalace vodovodu, kanalizace, topení, plynovodu i osvětlení nebo zabezpečení.
Petr Maňásek - RekoArt Rekonstrukce bytů Uherské Hradiště, Zlín
Montáž PVC, plastových oken Gealan, Veka a hliníkových systémů Aluprof - fajn okna Morava
Společnost Fajn Okna Morava s.r.o. z Kroměříže je dodavatelem plastových oken Gealan, Veka a hliníkových systémů Aluprof. Montáže realizuje především ve Zlínském kraji, okolí Přerova, Vyškova.
Fajn Okna Morava s.r.o. Dodavatel oken, dveří Kroměříž
Žulové pomníky pro zvířata - náhrobek pro psa, kočku s fotkou
Kamenictví Trčka s.r.o. Zlín vytvoří žulové náhrobky pro vašeho psa nebo kočku, abyste si zachovali na ně památku. Pomníky pro zvířata vyrábíme ze žuly v mnoha odstínech.
Kamenictví Trčka s.r.o. Urnové hroby, jednohroby, dvojhroby Zlín
Výroba postelí včetně roštů a matrací a dřevěných schodišť – práce prováděná odborníky
Výrobu a prodej postelí z masivu s rošty a matracemi a dřevěné schodiště na míru zajišťují specialisté společnosti TOM stolařství ze Zlína dodávající své produkty do Kroměříže a dalších měst.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Plechová střešní krytina je levnější - vhodná pro starší domy
Firma TOM střechy Dolní Němčí se zaměřuje na opravy a rekonstrukce střech v lokalitě Uherský Brod, Zlínský kraj. Pro starší domy je vhodná lehčí plechová střešní krytina, která je i levnější.
TOM střechy Tomáš Zimčík
Úsporné sanitární WC příčky pro nové a rekonstruované objekty - školy, úřady, nemocnice
Jsme společnost Böhme CZ spol. s.r.o. a vyrábíme úsporné sanitární WC příčky pro nově postavené i rekonstruované objekty. Příčky dodáváme do škol, úřadů, nemocnic a restaurací v České republice.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Krepové, saténové ložní povlečení-výběr i pro děti a do postýlky
Firma FRANCZ Zlín má velký výběr povlečení pro dospělé a pro děti, i do postýlky. Vybírat můžete z různých materiálů - krepové, bavlněné, saténové i damaškové ložní povlečení.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Návrh řešení, instalace fotovoltaické elektrárny pro rodinný dům, bytové domy
Fotovoltaika Zlín s.r.o. – Váš ideální partner pro dodání návrhu a instalaci fotovoltaické elektrárny pro rodinný dům i bytové domy. Solární elektrárny na klíč - návrh, instalace, dotace i provoz.
Fotovoltaika Zlín s.r.o. Fotovoltaické elektrárny Zlín
Dodávka, instalace kotlů na biomasu - kotel na dřevo, pelety představuje úsporné vytápění
Buďte nezávislí na dodávkách plynu nebo elektřiny, zvolte jako formu úsporného vytápění kotel na biomasu, v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj se kvůli instalaci kotle obraťte na firmu DAEko s.r.o.
DAeko s.r.o. Tepelná čerpadla pro novostavby, průmysl
Práce autojeřábem-pronájem teleskopické, mobilní jeřáby Liebherr
Firma Miroslav Harsa - Autojeřáby nabízí pronájem teleskopického, mobilního jeřábu Liebherr s obsluhou. Práce autojeřábem provádí proškolený jeřábník.
Autojeřáby Zlín Miroslav Harsa
Prodej a pokládka koberců a podlahových krytin všeho druhu
Společnost Podlahy Haloda dodá veškeré podlahové krytiny. Na prodej velký výběr kusových koberců i v metráži. Pokládka podlah včetně úpravy povrchu, působnost na Zlínsku a v okolí Uherského Hradiště.
Podlahy HALODA Patrik Haloda
Moderní, odolná dřevostavba, roubenka - energeticky úsporné, ekologické bydlení
Moderní, odolná, energeticky úsporná a ekologická dřevostavba může být splněným snem o bydlení - kontaktujte WALFER, s.r.o. Halenkovice, odborníka na dřevostavby, roubenky, srubové domy.
WALFER spol. s r. o. Srubové domy Zlínský kraj
Přestavba bytových jader a rekonstrukce koupelen i bytů
Kvalitní přestavbu bytových jader ve Zlínském kraji realizuje společnost M+M SDRUŽENÍ se sídlem ve Zlíně, která se specializuje také na rekonstrukci koupelen.
M+M Rekonstrukce bytových jader www.rekonstrukce-bytovych-jader-zlin.cz
Štěrk, písek, drcené a přírodní kamenivo - prodej, doprava
Společnost Kamenivo Zlín Rybníky se specializuje na prodej a dopravu písku, štěrku, drceného či přírodního kameniva a zeminy v okolí Zlína a Otrokovic.
Kamenivo Zlín Rybníky Igor Čejka
Dodavatel elektrotechniky pro průmysl, komerční použití - rozvaděče, přístroje nízkého napětí, pohony, procesní instrumentace
Divize elektrotechniky ve společnosti ELEXIM a.s. Kroměříž se zaměřuje na zajištění dodávek širokého portfolia produktů pro průmysl i komerční použití - rozvaděčů, přístrojů nízkého napětí, pohonů aj.
ELEXIM a.s. Nabíjecí stanice pro elektromobily
Velkoobchod průmyslových kabelů - ÖLFLEX průmyslové kabely připojovací, ovládací, flexibilní, instalační, jednožilové
Firma LAPP Czech Republic s.r.o. Zlín je dodavatelem průmyslových kabelů a kabelového příslušenství. Mezi naše hlavní produkty patří ÖLFLEX průmyslové kabely připojovací, ovládací, instalační atd.
LAPP Czech Republic s.r.o. Výrobce kabelů, kabelové konfekce
Odstranění graffiti z fasády, plotu, auta - antigraffiti servis
Firma Čištění fasád Zlín vrátí do původního stavu majetek znehodnocený graffiti - řeší odstranění graffiti z fasády, plotu, auta i jiných ploch. Antigraffiti servis poskytuje i v regionu Praha, Brno.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Solární systémy pro vytápění a ohřev teplé vody včetně projektové dokumentace
Společnost PAVELKA - VTP dodává solární systémy pro vytápění a ohřev teplé vody v regionu Uherské Hradiště. Nabízíme zpracování projektové dokumentace.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Koupelna na klíč - rekonstrukce koupelny, přestavba bytového jádra od A do Z
Společnost Radek Kostrůnek Kroměříž se zaměřuje na realizace koupelny na klíč v regionu Zlínský kraj. V našem podání proběhne přestavba bytového jádra, rekonstrukce koupelny od A do Z.
Radek Kostrůnek Koupelny Kroměříž
Hydroizolace staveb - stavební izolace, která vyřeší problémy s vlhkostí
Hydroizolaci staveb provádí spolehlivá společnost Izolinvest s.r.o. ze Zlína, která se specializuje na stavební izolaci a vyřeší problémy s vlhkostí!
Izolinvest s.r.o. Stavební izolace Zlín