ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Prodejna - strojní svěráky, upínací nástroje do dílen, magnetické upínače
Společnost VABEX dodává vybavení do kovoobráběcích dílen. Nyní je otevřena prodejna Vizovice nedaleko Zlína, kde pořídíte upínací nástroje, magnetické upínače, strojní svěráky a další vybavení.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Fóliové izolace bazénů - PVC bazénové fólie Alkorplan, Fatrafol
Společnost IZOLACE M Uherské Hradiště provádí v regionu Zlínský kraj fóliové izolace bazénů. Pro povrchovou izolaci bazénů používá PVC bazénové fólie Alkorplan či Fatrafol.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Výstavba občanských staveb, průmyslových objektů i celých komplexů včetně přípravných prací i vybavení inženýrskými sítěmi
Společnost PaPP Uherské Hradiště se zabývá výstavbou občanských staveb i průmyslových objektů včetně přípravných prací i vybavení inženýrskými sítěmi. Působí po celé ČR, převážně ve Zlínském kraji.
PaPP, spol. s r.o. Stavební společnost Uherské Hradiště
Pokládka podlahových krytin-lina, pvc, vinylu, plovoucí podlahy
Položení lina, pvc, vinylu, plovoucí podlahy v regionu Uherské Hradiště provádí Podlahové studio Jegla. Precizní pokládka podlahových krytin je důležitá, nechejte ji odborníkům.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Zemní a výkopové práce i pokládka zámkové dlažby, chodníků
Výkopové a zemní práce všeho druhu provádí v okolí Kroměříže a na Zlínsku firma Robicont. Mezi referenční zakázky patří i pokládka zámkové dlažby a chodníků.
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Dřevovýroba, výroba řeziva-pořez kulatiny, impregnace, řezání dřeva
Dřevařská pila v Lubné u Kroměříže provádí pořez kulatiny, řezání, impregnace dřeva. Dřevovýroba je zaměřena na výrobu stavebního řeziva.
Pila LUBNÁ - Zdeněk Vavřík www.pila-lubna.cz
Stropní topení a chlazení - energeticky úsporné a tiché řešení pro rodinné domy i kanceláře
Společnost PAVELKA - VTP s.r.o. zajišťuje montáže stropního topení a chlazení pro rodinné domy i kanceláře v lokalitě Uherské Hradiště, Uherský Brod, Zlínský kraj. Jde o úsporné a tiché řešení.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Pronájem autojeřábů pro stavební, montážní práce-manipulace s břemeny
Pro stavební, montážní práce a manipulace s břemeny je možné si sjednat pronájem autojeřábů u firmy Autojeřáby Blaha - Zlínský kraj. Přistavíme autojeřáb kdekoliv v ČR.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Čištění střech, okapů, nátěry podbití, opravy fasád a střech po ptactvu - i další rizikové práce ve výškách
Rizikové práce ve výškách provádí v regionu Uherské Hradiště, Hodonín pan Jan Bruckner. Jde především o čištění střech, okapů, opravy střech po ptactvu na bytových domech i rodinných domech.
Stavební práce, rekonstrukce domů, bytů a koupelen, stavba rodinných domů, bourací práce
Společnost MAJK-VM s.r.o. je stavební firma s odborností a zkušenostmi. Provádí stavební práce od stavby domů, přes rekonstrukce, bourací práce až po instalatérské práce.
Hydroizolace, izolace zahradního jezírka pomocí PVC fólie
Firma IZOLACE M provádí hydroizolace jezírka pomocí PVC fólie. Pro izolace využívá mechanicky kotvené fóliové systémy. Působí v regionu Zlín, Uherské Hradiště, Brno.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Konstrukční prvky pro uložení potrubí - objímky, třmeny, úchyty, pružiny, nosníky, stojany
Potrubní prvky dodává společnost MACROFLEX z regionu Zlín. Mimo kompenzátorů jde také o konstrukční prvky pro uložení potrubí s předizolací - standardní typy uložení i atypické dle potřeb zákazníka.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Realizace, opravy místní, účelové komunikace, příjezdové, přístupové cesty
Společnost Správa a údržba silnic Zlínska, s.r.o. provádí realizace, opravy místní, účelové komunikace, příjezdové, přístupové cesty především v regionu Zlínský kraj.
Práce autojeřábem s obsluhou-autojeřáby Tatra, Liaz
Veškeré práce autojeřábem zajistí firma Autojeřáby Blaha Staré Město. Pronájem jeřábů Tatra, Liaz poskytujeme převážně v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Nářezové centrum velkoplošného materiálu - velkoplošná pila HOMAG
Ve společnosti TECH-VOLT, s.r.o. jsme rozšířili výrobní činnost o velkokapacitní řezání materiálů, k dispozici je velkoplošná pila HOMAG - nové nářezové centrum velkoplošného materiálu v Kroměříži.
Topné konvektory, přímotopy, sálavé panely, akumulační kamna-prodej
Ve firmě Ventilátory Zlín Vám poradí s volbou elektrického vytápění. Na prodej máme topné konvektory, přímotopy, sálavé panely, akumulační kamna i topné rohože, kabely.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Garážová vrata co splní Vaše vysoké nároky
Od firmy ČERNÍK z regionu Zlínský kraj pořídíte kvalitní garážová vrata zn. Kružík, která splní Vaše vysoké nároky. Výběr z mnoha typů, velikostí i povrchových úprav.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Zapojení, servis plynových kotlů, ohřívačů včetně odzkoušení
Firma PAVELKA - VTP Vlčnov provádí zapojení i servis plynových kotlů a plynových ohřívačů v regionu Uherské Hradiště, Uherský Brod. Provedeme i nastavení, odzkoušení kotle.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Kovové, vlnovcové kompenzátory-axiální, kloubové, univerzální, laterální
Firma Macroflex z okresu Zlín dodává kovové, vlnovcové kompenzátory Macoga pro vyrovnání smrštění, posuvů v potrubí. V provedení axiální, kloubové, univerzální, laterální.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Vsakovací systémy, zasakovací trativody-levné řešení odvádění vody z pozemků
Vsakovací systémy jsou levné řešení, jak odvést vodu ze zpevněných ploch. Budování zasakovacích, vsakovacích trativodů, krechtů provádí firma Robicont Chropyně - působnost Zlínský kraj.
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Izolace zdiva, základů domu proti zemní vlhkosti, tlakové vodě
Izolace proti zemní vlhkosti, tlakové vodě je klíčová u novostaveb i starších domů. Společnost IZOLACE M se zabývá hydroizolacemi v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Manipulační práce jeřábové, autojeřábem AD 14, AD 20, AD 28
Veškeré manipulační jeřábové práce v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj zajistí firma Autojeřáby Blaha. Práce autojeřábem Tatra AD 28, AD 20, Liaz AD 14.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Stolařská výroba - atyp nábytek na míru z lamina
Mezi hlavní aktivity firmy TECH-VOLT, s.r.o. patří stolařská výroba, vyrábíme především nábytek na míru i atyp - z lamina. Působíme převážně v regionu Kroměříž, Zlínský kraj, Přerov.
Frézování vozovky frézou Wirtgen, pokládka asfaltu finišery Vogele
Společnost Správa a údržba silnic Zlínska, s.r.o. provádí frézování vozovky a pokládku asfaltu vlastními stroji - frézou Wirtgen a finišery Vogele. Působí v regionu Zlínský kraj.
Na prodej teleskopický nakladač Manitou MT 733 Comfort s příslušenstvím
Společnost AGRIOLA z okresu Uherské Hradiště prodá teleskopický nakladač Manitou MT 733 Comfort, jde o stroj z roku 2021. Možnost přihlášení na SPZ.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje