ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Topenářské práce Kladno – nové topné rozvody i rekonstrukce
Společnost Voplyntop, s.r.o. z Kladna nabízí kompletní topenářské služby, instalace nových topných rozvorů, rekonstrukce i opravy.
GORO - na trhu již 27 let! – na nás se můžete spolehnout
Již více než 27 let je na trhu společnost GORO, spol. s r.o. z Chrášťan, která nabízí zákazníkům kvalitní zařízení a služby spojené s úpravou kvality vody.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Střešní okna na střechy Praha – odborné poradenství a montáž
Pouze kvalitně a odborně instalovaná střešní okna a položená střecha Vám bude sloužit mnoho let. Za profesionalitu svých pracovníků ručí firma Střechy VRŇATA & ŽÁČIK z Prahy.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
GOLA sady ručního nářadí Kolín - sady nářadí a šroubováků
V našem Eshopu výhodně nakoupíte sady nářadí a šroubováků prověřené značky GOLA, rozmanitý sortiment ručního nářadí - GOLA nářadí, s.r.o. Kolín
Výroba rozvaděčů NN Příbram
Společnost AROVA SERVIS s.r.o. z Příbrami se zabývá výrobou rozvaděčů NN v souladu s platnou legislativou a příslušnými předpisy.
Bezpečnostní a vchodové dveře Beroun – certifikované a odpovídající nárokům pojišťoven
Nedejte šanci zlodějům nebo ničivému ohni a pořiďte si u společnost ZL interiér s.r.o. z Berouna certifikované bezpečnostní a vchodové dveře.
Rekonstrukce a zateplování Kladno – rodinné domy i komerční objekty
Firma STAVBY – REKONSTRUKCE PEJŠA s.r.o. z Kladna nabízí své služby rekonstrukce a zateplování rodinných domů, bytových jader i komerčních objektů.
Dřevostavby a montované nízkoenergetické domy na klíč pro Vaše pohodlí
Dřevostavby a montované nízkoenergetické domy na klíč podle Vašeho výběru postaví společnost HK - Dřestav s.r.o. se sídlem nedaleko Příbrami.
HK - Dřestav s.r.o. Úsporné a moderní dřevostavby
Technický dozor při stavbě domů i podnikatelských objektů
Technický dozor stavebníka nebo investora při stavbě nejen rodinných domů a podnikatelských objektů, ale i u staveb občanské vybavenosti zajistí tým společnosti ATELIER HESTIA s.r.o. z Dobříše.
ATELIER HESTIA s.r.o. Projektování a inženýring Praha
Exotermické krycí zásypy pro ošetření nálitků slitin kovů
Exotermické krycí zásypy Ferro a Luxotherm pro ošetření nálitků slitin železných i neželezných kovů, exotermická víka, exotablety vyrábí a dodává společnost H.A.KOVOCHEM spol. s r.o.
Posuvné dveře a okna z kvalitních německých profilů GEALAN
Posuvné dveře a posuvná okna z kvalitních německých plastových profilů GEALAN s celoobvodovým kováním a výztuží na zakázku vyrábí společnost H - TERM s.r.o., okres Praha – západ.
Sádrokartony Kladno – prodej desek, tmelů a nářadí jednotlivcům i stavebním firmám
Jste malá či velká firma nebo opravujete domek svépomocí a potřebujete k práci kvalitní sádrokartonové desky a příslušenství? Oslovte firmu Rajniš stavebniny z Kladna.
Kamera pro inspekci trubek, kanálů a komínů - REMS CamSys 2 – včetně audio a video záznamu
Vysoce profesionální citlivou, samonivelační kameru REMS CamSys 2 určenou pro odbornou inspekci trubek, kanálů, komínů a jiných úzkých prostor nabízí společnost REMS Česká republika s.r.o.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Elektroinstalační práce, revize a montáž elektra
Kompletní elektroinstalace slaboproudu i silnoproudu, kabelové rozvody, fotovoltaika, montáže a revize elektrických zařízení realizuje Jaroslav Koc – elektromontáže, okres Rakovník.
Sportovní povrchy pro haly i venkovní hřiště – dodání a servis
Dodáním, servisem a poradenstvím v oblasti povrchů pro vnitřní i venkovní sportovní hřiště se zabývá česká společnost PRECOL s.r.o. sídlící nedaleko Mladé Boleslavi.
Klempířské, pokrývačské a tesařské práce, realizace a renovace střech
Střechy nové, oprava a renovace střech stávajících, klempířské, pokrývačské a tesařské práce, montáž krovů, oplechování a pokládku střešních krytin zajišťuje Martin Kozák – Klempířství, Nymburk.
Omítky a zateplovací systémy – široký výběr kvalitních produktů
Široký výběr kvalitních omítek a zateplovacích systémů pro novostavby i rekonstrukce naleznete v nabídce společnosti Rajniš stavebniny z Kladna.
Obklady a dlažby prodej Kladno – široký sortiment, vysoká kvalita, dobrá cena
Vybíráte keramické obklady a dlažby a hledáte obchod s širokým výběrem a dobrými cenami? Firma Rajniš stavebniny z Kladna prodává kvalitní značky od renomovaných výrobců.
Vodohospodářské, inženýrské a dopravní stavby Kolín - Realizujeme kompletní infrastrukturu
Zajišťujeme kvalitní výstavbu vodohospodářských, inženýrských a dopravních staveb - VPK Suchý s.r.o. Kolín
VPK Suchý s.r.o. Výstavba a realizace inženýrských sítí
Zemní vruty - jednoduché řešení pro ukotvení a stavby bez betonových základů
Zemní vruty, které zakoupíte ve specializovaném maloobchodě Kromo Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, jsou skvělým pomocníkem pro ukotvení staveb bez betonových základů a kopání.
Obkladová skla jsou nejlepší kalená skla s vysokou odolností
Obkladová skla - moderní prvek který skvěle zapadne do interiéru kuchyně, praktické a velice odolné sklo - LEKY s.r.o Kolín
LEKY s.r.o Skleněné vitríny Kolín
Interiérové schodiště ze dřeva hevea brasiliensis Jílové u Prahy – nízká cena, luxusní vzhled, snadná údržba
ŠP-TRUHLÁŘSTVÍ z Jílové u Prahy nabízí luxusní variantu luxusního dřevěného interiérového schodiště ze dřeva hevea brasiliensis, které se dá pořídit za nízkou cenu a nemá zvláštní nároky na údržbu.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Pórobetonové tvárnice YTONG prodej Kladno – moderní stavební materiál
Stavíte nebo opravujete dům? Pak jistě stavební materiál s těmi nejlepšími izolačními a mechanickými vlastnostmi. Prodej pórobenových tvárnic YTONG zajišťuje firma Rajniš stavebniny z Kladna.
Lešenářské práce Nymburk – montáž, demontáž, odvoz
Stavíte nebo rekonstruujete dům a potřebujete lešení? Pak kontaktujte firmu Karel Tich nabízející zákazníkům z okresu Nymburk kompletní lešenářské práce.