ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Zdící materiály prodej Kladno – odolný, vhodné i pro nízkoenergetické stavby
Stavíte? Sháníte kvalitní zdící materiál, který je vhodný i pro nízkoenergetické stavby? Pak se spolehněte na nabídku společnosti Rajniš stavebniny z Kladna.
Mobilní WC - prodej i pronájem celá ČR - pro společenské akce, na stavby a pod.
TOI TOI, sanitární systémy, s.r.o. je jedničkou na trhu společností nabízejících pronájem mobilních WC. Mobilní WC nabízíme jak k pronájmu tak také k prodeji.
Konstrukční a potěrové betony, stmelené kamenivo – výroba a prodej
Betonové směsi do konstrukci budov, potěry podlah, kamenivo stmelené cementem vyrábí a dodává betonárna STAVA s r.o., okres Praha – západ.
Výstavba domů, rekonstrukce bytů, novostavby na klíč
Stavební práce, výstavba a rekonstrukce rodinných domů, bytů, bytových jader na klíč, zednická, obkladačská, instalatérská činnost – Jaroslav Tůma okres Praha – Východ.
Výkopy základů, zemní práce a srovnání terénu, Rakovnicko
Výkopové práce při zakládání budov, hloubení přípojek inženýrských sítí, bazénu, zemní práce na pozemcích minibagrem zhotoví David Kos z okresu Rakovník.
Odolné pryžové podlahy na stadiony, hokejové šatny, střídačky a chodby
O ochranu povrchu podlah zejména hokejových šaten, střídaček a chodeb stadionů proti ostří bruslí se postarají odolné pryžové podlahy vyrobené společností NOKO Servis s.r.o. z Prahy.
2000 čistíren TOPAS ve Švédsku
Nabízíme čistírny odpadních vod TOPAS, které patří mezi technologickou špičku v oblasti čištění odpadních vod.
Nízkoenergetické, pasivní rodinné domy, zděné roubenky Benešov, tepelné izolace, rekuperace
Nízkoenergetické, pasivní rodinné domy, zděné roubenky Benešov, tepelné izolace, strojní větrání s rekuperací tepla, úspora energií, vzduchotěsnost domu, špičkové zasklení, regulace vytápění.
Stavební práce,  domy na klíč, rekonstrukce Kutná Hora, fasády, zateplování, bytová jádra
Stavební práce, domy na klíč, rekonstrukce Kutná Hora, fasády, zateplování, výstavba a rekonstrukce koupelen a bytových jader, rekonstrukce budov a domů, půdní přestavby.
Specializovaná prodejna spojovacího materiálu, poradenství, Příbram
Šrouby, matice, nýty, podložky a závitové tyče různých druhů nakoupíte ve specializované prodejně spojovacího materiálu společnosti Vespos Radka Kubery, Příbram.
Stavebniny nejen pro Kladno a okolí – od střešní krytiny po obklady a dlažby
Stavíte nebo opravujete? Pak jistě oceníte široký sortiment střešních krytin, obkladů, oken, izolace a zdicích materiálů, které nejen pro Kladno a okolí nabízí společnost Rajniš stavebniny.
Interiérové dveře z kvalitních materiálů s nadstandardní zárukou 5 let
Výběru interiérových dveří se vyplatí věnovat velkou pozornost a rozhodovat se pečlivě. Ačkoliv dveřím spousta lidí nepřikládá příliš velký význam, jejich role v interiéru je klíčová.
Nerezové příslušenství k trubkám ve špičkové kvalitě
Široký výběr, přírub, kolen, redukcí a dalšího nerezového příslušenství k trubkám ve špičkové kvalitě nabízí společnost ITALINOX s.r.o.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Bagrování, zemní a výkopové práce Praha východ, zakládání staveb, demolice, autodoprava
Bagrování, zemní a výkopové práce Praha východ, zakládání staveb, strojní demolice, autodoprava, odvoz odpadu, terénní práce, výkopy pro bazény, inženýrské sítě, odvodnění ploch, hloubení jímek.
Dřevěné podlahy z domácích venkovních i exotických dřevin - podlahy Jiří Horák
Rozhodli jste se pořídit novou podlahu? Líbila by se Vám podlaha z exotických dřevin? Podlahářství pana Jiřího Horáka provádí pokládku dřevěných podlah z domácích venkovních i exotických dřevin.
Prodej lehká zacvakávací střešní krytina X PRESS Click Kolín
Nabízíme lehkou zacvakávací střešní krytinu X PRESS Click s volitelnou ochrannou fólií se zárukou 30 let - LEGOS s.r.o. Kolín
Výroba vazníkových střešních konstrukcí pro rodinné domy i průmyslové objekty Sedlčany
Výroba vazníkových střešních konstrukcí pro rodinné domy i průmyslové objekty, speciální sponkované vazníky, příhradové vazníky, zastřešení, dřevostavby - GEN - Střešní konstrukce s.r.o. Sedlčany
Střechy nyní i na splátky, klempířské, pokrývačské a tesařské práce Rakovník
Realizace střech i na splátky, klempířské, pokrývačské a tesařské práce, pokládka střešních krytin, rekonstrukce střech, oplechování střešních prvků a komínů - KAIP KOMPLETNÍ STŘECHY Rakovník
Výroba rozvaděčů Příbram - elektroměrové rozvaděče ES1 – ES21
Potřebujete pro svůj dům či stavbu elektroměrový rozvaděč, pak jste na správném místě. Jsme výrobci kvalitních elektroměrových rozvaděčů respektující veškeré podnikové normy.
Geologické práce, polní geotechnické zkoušky, statistické penetrační zkoušky Lázně Toušeň
Geologické práce, polní geotechnické zkoušky, statistické penetrační zkoušky, geologický průzkum, geotechnické profily penetračních sond, vyhodnocení penetračních zkoušek, TERRATEST Lázně Toušeň
TERRATEST s.r.o.
Vrata a brány z ocelových polotovarů s kvalitní povrchovou úpravou
Zabýváme se výrobou ocelových bran a vrat, sami si navrhnete vzhled a provedení - V.Radoň a spol. Strojírna Velim v.o.s. Kolín
Truhlářství Jílové u Prahy - plníme vaše sny ze dřeva
Jsme zakázkové truhlářství s dlouholetou tradicí, sídlem nedaleko Prahy v Jílovém u Prahy.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Elektroměrové rozvaděče Příbram
Pokud hledáte spolehlivého dodavatele elektroměrových rozvaděčů do domů, bytů, staveb, dílen, provozoven nebo do objektů občanské vybavenosti, kontaktujte firmu AROVA SERVIS s.r.o. Příbram.
Bezúdržbové multifunkční hřiště je praktickým a zároveň výhodným řešením
Bezúdržbová multifunkční hřiště skýtají celou řadu výhod. Jak už je patrné z názvu, vyžaduje takové hřiště minimální náklady na údržbu, a to jak finanční, tak časové.
Exotermické a izolační materiály pro slévárenské a hutní provozy, nástavce pro ocelárny
Prodej vysoce kvalitních exotermických nástavců, vík, podnálitkových podložek i zásypů zajišťuje společnost H.A.KOVOCHEM spol. s r.o. z obce Mníšek pod Brdy.