ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

PVC a vinylové podlahy, odolné a snadno udržovatelné - prodej i odborná pokládka
Vzorkovna společnosti NOKO Podlahy, kterou můžete navštívit na Praze 5, nabízí nejen prodej praktických a odolných PVC a vinylových podlah, ale také jejich odbornou pokládku.
Zateplování budov Kolín – zateplování fasád na klíč kvalitními materiály
Zateplování budov provádíme kvalitními materiály od renomovaných výrobců jako je WEBER, BAUMIT, TYTAN, AUSWAHL a další. - ARNOŠT s.r.o. Kolín
Nákup a servis stavebních strojů a hutní techniky
Společnost DYWI servis CZ s.r.o. se sídlem v Říčanech zprostředkuje nákup a servis stavebních strojů pro hutní techniku a strojů určených pro zpracování betonu nebo bourání.
DYWI servis CZ s.r.o. Stroje značky DYNAPAC v ČR
Okna a dveře VEKRA – více než 25 let na trhu
Přijďte se na vlastní oči přesvědčit o kvalitě oken a dveří VEKRA do jednoho z našich velkých showroomů, které naleznete ve velkých městech po celé České republice.
Výhodný nákup kombinovaných a elektrických ohřívačů vody Tatramat přes Eshop
Tradiční dodavatel koupelnového vybavení a vodoinstalačního materiálu - kombinované a elektrické ohřívače vody Tatramat - M&K, stavební servis spol. s r.o. Městec Králové
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Výhodná kotlíková dotace pro snížení znečištění ovzduší 2014 – 2020
Podpořte zdravé životní prostředí s kotlíkovou dotací 2014 – 2020 – výměna stávajících kotlů za nové a účinné kotle - Instal-Renč s.r.o. Nymburk
Okna a dveře prodej Kladno – základní i pokročilé produktové řady
Okna a dveře jsou investicí na mnoho let. Nabídka kvalitních oken a dveří, které prodává firma Rajniš stavebniny z Kladna, jistě uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky.
Pronájem a servis mobilních toalet a sanitárních systémů Poděbrady – vše bez starostí
Potřebujete zajistit hygienické podmínky na místě, kde není napojení na kanalizaci? Pak žádejte služby pronájmu a servisu mobilních toalet a sanitárních systémů od společnosti TOI TOI z Poděbrad.
Kovovýroba Beroun - výroba malé dopravní a přepravní techniky, práškování, lisování
Kovovýrobou, práškováním, lisováním, tvarováním a ohýbáním plechů či trubek se zabývá berounské Kovodružstvo. Společnost se specializuje na výrobu malých přepravních vozíků.
Stavební firma, půdní vestavby, bytová a nebytová výstavba
Půdní vestavby, rekonstrukce koupelen, bytová a nebytová výstavba, zednické práce, realizace obkladů, střech a podlah zajišťuje stavební firma DANEKER, spol. s r.o., Rakovník.
Instalatér Dvůr Králové – kompletní služby
Firma Pavel Dubský ze Dvora Králové nabízí kompletní služby instalatéra od pokládky inženýrských sítí po drobné stavební úpravy klientům ve Středočeském, Plzeňském kraji a v Praze.
Mrazírenská, lamelová, rolovací vrata na míru  Beroun - extrémní rozměry s masivní konstrukcí
Výroba a prodej rychloběžných rolovacích, mrazírenských, lamelových a zakázkových vrat na míru od společnosti Forte Beroun spol. s r.o.
Diamantový jádrový vrtací stroj REMS Picus SR - vrtání do železobetonu
Představujeme Vám univerzální, do ruky padnoucí diamantový jádrový vrtací stroj REMS Picus SR k vrtání na sucho nebo na mokro, ručně vedený nebo s vrtacím stojanem.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Amadet – duhové byty v Jesenici u Prahy - exkluzivní byty již k prodeji!
Splňte si sen o luxusním bydlení v klidné lokalitě Jesenice u Prahy. Již nyní jsou v prodeji exklusivní duhové byty projektu Amadet, který realizuje firma Service Financial s.r.o.
Service Financial s.r.o. Bydlení v Jesenici
Čistota a pohodlí zaručeno  - Mobilní toaleta TOPLINE s mytím rukou
Mobilní toaleta TOPLINE s mytím rukou k dlouhodobému pronájmu jako hygienické zařízení ke stánku s občerstvením či na staveniště - WC Servis s.r.o. Nymburk
Zateplovací systémy Kladno – úspora za vytápění
Rozčilují Vás vysoké náklady za vytápění? Zvolte efektivní způsob úspory s kvalitním zateplovacím systémem od společnosti Rajniš stavebniny se sídlem v Kladně.
Lešení Praha - půjčovna a pronájem lešení na míru včetně dopravy a montáže
Opravujete nebo přestavujete dům a sháníte půjčovnu lešení? Společnost pana Františka Nováka LEŠENÍ PRAHA nabízí pronájem lešení na míru všem objektům od rodinných domů po průmyslové celky.
Specifická výroba vrat na zakázku Beroun -  rychloběžná, rolovací a mrazírenská vrata
Naše společnost FORTE Beroun spol. s r.o. je významným dodavatelem a výrobcem vratových a dveřních systémů. Na vaše přání zpracujeme a vyrobíme jakákoliv rychloběžná, rolovací a mrazírenská vrata.
Kvalitní okna, dveře, zimní zahrady z hliníkových profilů
Kvalitní okna, dveře, stěny, příčky, zimní zahrady z hliníkových a dřevohliníkových profilů, sklohliníkové fasády vyrábí a montuje společnosti ALUWIN s.r.o.
Automatické změkčovače vody Chrášťany – odstraní potíže spojené s tvrdou vodou
Trápí Vás starosti spojené s vysokou tvrdostí vody? Společnost GORO, spol. s r.o. z Chrášťan přináší řešení v podobě automatických změkčovačů vody s nízkými náklady na provoz.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Diamantová drážková a dělící bruska - REMS Krokodil 180
Další novinkou v sortimentu společnosti REMS Česká republika s.r.o. je diamantová drážková a dělící bruska - REMS Krokodil 180.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Urnové hroby a pomníky rozličných tvarů a druhů kamene skladem
Jste náhle nuceni postarat se o ostatky zesnulých členů rodiny? Široký výběr skladových urnových hrobů a pomníků rozličných tvarů vyrobených z mnoha druhů kamene nabízí firma HV-GRANIT s.r.o., Praha.
HV-GRANIT s.r.o. Kamenictví Jirny
Stavební chemie Illbruck Příbram
Během žádné stavby nebo rekonstrukce se jistě neobejdete bez lepidel, tmelů nebo silikonů. Firma pana Radka Kubery nabízí v prodejně Vespos v Příbrami kompletní sortiment stavební chemie Illbruck.
Prodej náhradních dílů na garážová vrata a brány pro celý evropský trh
Prodejem a montáží náhradních dílů na garážová vrata a brány včetně dílů na jejich pohony se zabývá na celém evropském trhu společnosti Hanoka z Kladna.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno