ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Kompletní okapový systém pro vaši střechu – včetně žlabů a svodů
Pestré barevné provedení okapového systému Legos, okapy jsou vyrobeny z ocelového pozinkovaného plechu s oboustranným potahem - LEGOS s.r.o. Kolín
Tlakové komplety Chrášťany - zajištění vstupního tlaku vody při provozu reverzní osmózy
Tlakové komplety nejen pro zajištění odpovídajícího tlaku vstupní surové vody při provozu reverzní osmózy nabízí společnost GORO, spol. s r.o. sídlící v Chrášťanech.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Kalkulace staveb a poradenské služby Nymburk – kompletní informace u nás na prodejně
Naše firma Vám zajistí veškeré informace ohledně kalkulace staveb a poradenských služeb - STAVEXA - stavebniny, spol. s r.o. Sadská, Nymburk
Podlahy vinylové, laminátové, dřevěné i PVC dodá SUMI SERVIS s.r.o.
Podlahy všeho druhu včetně pokládky Vám zajistí společnost SUMI SERVIS s.r.o., jejíž pobočky najdete v Mladé Boleslavi a Liberci.
Havarijní servis, opravy plynových kotlů světových značek, Říčany
Havarijní servis, opravy, revize, vyčištění, technické prohlídky plynových kotlů a zařízení, dodávku náhradních dílů zajišťuje společnost GASTERM SERVIS s.r.o., Říčany.
Datová, síťová a sběrnicová technika, optické kabely, měřící technika Slaný
Datová, síťová a sběrnicová technika, optické, měděné, průmyslové kabely, přípojky, systémové skříně a měřící techniku vyrábí a dodává Helukabel CZ s.r.o., Slaný.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Rychloběžná lamelová vrata výroba a prodej Beroun – bezporuchová a s kvalitním pohonem
Sháníte bezporuchová vrata s možností výběru ovládání? Kvalitní rychloběžná lamelová vrata vyrábí a prodává společnost Forte Beroun spol. s r.o.
Kamenictví Praha, zakázková výroba pro kameníky, zpracování kamene
Zpracování kamene, řezání, broušení a leštění deskovin pro kameníky, zakázková výroba obkladů, dlažeb, parapetů a hřbitovních pomníků realizuje Daha Nehvizdy, s.r.o.
Vrata pro chladírny a mrazírny výroba Beroun - pro nejnáročnější zákazníky
Chladírnám, mrazírnám a nejnáročnějším zákazníkům je určena nabídka rychloběžných mrazírenských vrat od společnost Forte Beroun spol. s r.o.
On-line katalog - spojovací technika, šrouby, vruty, hmoždinky
Společnost Schachermayer, spol. s.r.o.,tradiční velkoobchod se železářským zbožím vystavila na svých www stránkách on-line katalogy, v nichž si můžete pohodlně vybírat a zjistit ceny produktů.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Probarvené štuky, omítky a malty - výroba odstínu na zakázku
Probarvené štuky, omítky a malty vyrobené na zakázku podle požadovaného odstínu nabízí společnost PREMIX servis, spol. s r.o. Neratovic, nedaleko od Prahy.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva
Zemní a výkopové práce na Benešovsku, základy pro bazény, jezírka, terénní úpravy i odvoz suti
Spolehlivé zemní i stavební práce pro Váš nový dům či jinou stavbu Vám poskytne společnost Tomáš Trizna z Neveklova u Benešova. Zajistíme veškeré činností od hloubení základů po nákladní dopravu.
Čištění kanalizací a kanalizačních přípojek, okres Kladno
Čištění kanalizací a kanalizačních přípojek od usazenin, obnovení kapacity odtoku, kamerové zkoušky, zjišťování závad, údržbu a opravu potrubí realizuje FOBOS Kladno, spol. s r.o.
Okna, dveře a zimní zahrady z hliníkových profilů ALIPLAST a ALUPROF, dodávka a montáž
Hliníková okna a dveře Vám vyrobí a namontuje firma s dlouhodobými zkušenostmi ALUWIN s.r.o. sídlící v Kralupech nad Vltavou. Nejvyšší kvalita pro Váš dům i zimní zahradu.
Stavby na klíč, kompletní realizace rodinných a bytových domů, Úvaly
Kompletní realizace rodinných a bytových domů na klíč, stavební, řemeslnické a dokončovací práce, terénní úpravy zajišťuje STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o., Úvaly.
STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. Stavební práce Praha - východ
Sanace, kompletní vysoušení zdiva, omítek po živelných katastrofách, odstranění škod
Veškerý úklid a sanace po požárech i povodních Vám zajistí firma Oldřich Střeska - MAXIMA 2000 z Kladna. Pomůžeme s odstraněním zápachu, odsáním sazí i vysoušením zdí, podlah a stropů.
Ohřívače teplé vody, bojlery, zásobníky, výměníky, výroba, prodej
Ohřívače teplé vody elektrické, kombinované, stacionární a závěsné, bojlery, zásobníky, výměníky, vyrábí a prodává Družstevní závody Dražice - strojírna s.r.o.
Sanitární příčky a převlékací kabiny značky PALME a ELMAPLAN, rychlá a čistá montáž
Kompletní systém sanitárních kabin i sprchových koutů Vám dodá a namontuje společnost Ing. Vladimír Rosenbaum – RVR z Jílové u Prahy. Praktické řešení pro školy, nemocnice i sportovní areály.
Kopané a vrtané studny, prohloubení, vyčištění, sanace, okres Kladno
Kopání a vrtání nových studen, prohloubení, vyčištění a sanace starších studen, hydrogeologické průzkumy a vodoinstalace realizuje Martin Dvořák - kopané studny.
Elastická rychloběžná vrata pro vysokofrekvenční provoz - výroba
Elastická rychloběžná vrata vyrobená společností Forte Beroun spol. s r.o. jsou spolehlivá, bezpečná a představují ideální řešení do prostor s vysokou frekvencí pohybu.
Pokrývačské práce, realizace střech a přístřešků, okres Praha – západ
Realizace nových střech, pergol a altánů, rekonstrukce, pokrývačské, tesařské a klempířské práce zajišťuje společnost Drahoslav Kratina - pokrývačské práce, okres Praha – západ.
Střechy na klíč od návrhu po pokládku Průhonice u Prahy - bezplatná poradenská činnost
Společnost Vrňata a Žáčik se sídlem v Průhonicích u Prahy provádí a dodává střechy na klíč od prvotního návrhu až po konečnou pokládku.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Garážová vrata HÖRMANN  na ruční i elektrické ovládání od autorizovaného prodejce
Garážová vrata pro Váš dům i průmyslovou halu Vám zajistí společnost Josef Cigler - JC MONTÁŽE z Vlašimi. Dodáme a namontujeme Vám sekční i výklopná vrata z kvalitní oceli s následným servisem.
Elektrická vrata maximálních rozměrů a masivní konstrukce - výroba
Navíjecí interiérová i exteriérová vrata extrémních rozměrů nad 6x6 metrů pro Vás na zakázku vyrobí ve společnosti Forte Beroun spol. s r.o.
Moderní dřevostavby na Benešovsku, individuální domy od návrhu po realizaci stavby
Kompletní projekt Vaší dřevostavby Vám navrhne a zrealizuje společnost PENATUS, s.r.o. z Benešova. Přeměníme Vaši představu o bydlení ve skutečnost.