ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

REMS Hydro-Swing - Olejová hydraulická ruční ohýbačka trubek německé kvality
Ohýbání trubek bez námahy zajistí olejová hydraulická ruční ohýbačka trubek REMS Hydro-Swing. Umožňuje ohýbat mnoho druhů trubek vč. uhlíkové a nerezavějící oceli přímo na místě.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Výstavba a revize veřejného osvětlení Kladno – nabídka městům, obcím, soukromým investorům
Obcím, městům i soukromým investorům nabízí společnost Uniservis Hašek s.r.o. z Kladna služby výstavby, revize a údržby veřejného osvětlení.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Zámečnické práce Kolín – výrobky pro firemní prezentaci zboží
Zabýváme se především zámečnickou výrobou a obráběním, provádíme zámečnické práce Kolín – výrobky pro firemní prezentaci zboží - V.Radoň a spol. Strojírna Velim v.o.s.
Betonárna Kolín  - rozvoz malty a betonu až na místo určení
Rychlá a spolehlivá doprava - rozvoz malty a betonu dostatečně velkým počtem multikár, Avií a autodomíchávačů – Slanařstav
Nové střechy, opravy, montáž střešní krytiny, instalace okapových systémů, Nymburk
Kompletní opravy střešních systémů zajišťuje společnost Martin Kozák – Klempířství z Nymburku. Postaráme se o správné fungování střechy i dalších klempířských a pokrývačských prvků.
Stoupačkové rozvaděče pro rekonstrukce v bytových domech Příbram
Elektroměrné stoupačkové rozvaděče pro výměnu při rekonstrukci v bytových domech, ocelevé skříně pro elektroměry vyrábí AROVA SERVIS s.r.o., Příbram.
Autorizovaný dealer strojů DYNAPAC v ČR
Prodej strojů značky DYNAPAC včetně zajištění náhradních dílů nabízí svým zákazníkům společnost DYWI servis CZ s.r.o. se sídlem v Modleticích 138 u Říčan v okrese Praha-východ.
DYWI servis CZ s.r.o. Stroje značky DYNAPAC v ČR
Truhláři Praha 9 -  realizuje všechny typy zakázek
Zakázkové truhlářství zaměřené na kompletní realizaci interiérů, včetně vytvoření 3D návrhu, poradenství a cenové kalkulace nabízí firma Truhlářství Mapefi – Martin Petr z Brandýsu nad Labem.
Truhlářství Mapefi - Martin Petr Interiéry na zakázku Praha 9 - Vinoř
Zásuvkové boxy TWIST v černé a bílé barvě pro moderní interiéry – nízká instalační hloubka
Nové zásuvkové boxy TWIST určené pro moderní interiéry od společnosti Schachermayer, spol. s r.o. vynikají velmi nízkou instalační hloubkou a jednoduchou montáží. Dostupné jsou v černé a bílé barvě.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Komplexní práce při opravě a údržbě budov, Praha
Opravy a údržbu bytových fondů, zdravotnických zařízení a mateřských školek a další stavební i malířské práce zajišťuje Stavební a malířská, s.r.o. se sídlem v Průhonicích a pobočkou v Praze 4.
Hlubinné ekovrty pro studny a tepelná čerpadla, profesionální servis a čištění studní
Odborné vrtání studní provádí energická společnost EKOVRTY - Daniel Molt z Loděnic u Berouna. Zajišťujeme kompletní projektovou dokumentaci s cílem legalizovat vrtanou studnu.
Gumové desky na podlahy - barevné melíry až do 70 %, pro posilovny, fitness i na ven
Gumové desky jsou ideální podlahou pro posilovny, fitness centra, ale také pro venkovní použití např. na dětská hřiště. Noko servis Praha je přináší za vynikající cenu!
Výrobce plastových bazénů s mnoha výhodami - Bazény Kostelec
Plastové bazény s kvalitní technologií, izolací celého bazénu, celoplastových schodištěm bez nutnosti betonáže a příslušenstvím v ceně bazénu Vám dodá tradiční společnost Bazény Kostelec.
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety
Kompletní projekční a geodetické služby Kladno - zaměřování domů, staveb a pozemků
Projekční a kompletní geodetické služby zajistí společnost Uniservis Hašek s.r.o., kterou najdete v Žilině v okresu Kladno.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Komplexní stavební služby Kolín
Specializujeme se na ucelené stavební služby od inženýrských sítí přes vodohospodářské stavby po dopravní stavby po celém Středočeském kraji včetně Prahy - VPK Suchý s.r.o. Kolín
VPK Suchý s.r.o. Výstavba a realizace inženýrských sítí
Brusky a stavební technika Kolín
Zabýváme se především zámečnickou výrobou a obráběním včetně předúpravy a broušení podlah, přírodních hornin a betonových konstrukcí - V.Radoň a spol. Strojírna Velim v.o.s. Kolín
Statika nosných konstrukcí, statistické posudky a projekce pro pozemní stavby, zpracování
Statikou stavebních konstrukcí i projektovou dokumentací se zabývá dynamická společnost Bohemia Creative s.r.o. sídlící v obci Kralupy nad Vltavou.
Akce, prodej bazénové chemie za výhodné ceny Kolín
Naše prodejna Vám nabízí rozšířený sortiment spojovacích materiálů, ale také sortiment bazénové chemie - Šrouby Klocová Kolín
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Eshop prodej nářadí, ráčny s přepínací páčkou Kolín
V našem Eshopu si nakoupíte zboží vysoké kvality za velice příznivé ceny, prodej ručního nářadí pro průmyslovou aplikaci tak i do dílen kutilů - GOLA nářadí, s.r.o. Kolín
Instalace topení, vody, plynu Kladno – rychle a spolehlivě
Hledáte spolehlivou firmu, která zajišťuje v Kladně a okolí instalace topení, vody a plynu do novostaveb, při rekonstrukcích i při pozdější údržbě? Spolehněte se na společnost Uniservis Hašek s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Domovní ČOV, doplněná zásobní nádrží na vyčištěnou vodu Čáslav
Nabízíme chytré řešení na další využití vody z domovní čističky, prodej zásobníků na vodu - TopolWater, s.r.o. Čáslav, Kutná Hora
Kvalitní plastové bazény - do konce ledna výhodně dle loňského ceníku
Kvalitní plastový bazén můžete do konce ledna pořídit ve first minute nabídce společnosti Bazény Kostelec, sídlící nedaleko od Prahy, za akční ceny loňského roku!
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety
Umývárny a zásobníky na vodu pronájem Slaný zajistí hygienické podmínky i v místech bez vody
Pořádáte hromadnou akci a potřebujete zajistit základní hygienické podmínky? Pronájem umýváren a zásobníků na vodu od společnosti TOI TOI, sanitární systémy, s r.o. Slaný Váš problém jednoduše vyřeší.
Výroba kamenných hřbitovních pomníků a hrobů Praha
Společnost Daha Nehvizdy, s.r.o. nabízí ušlechtilou kamenickou výrobu.
Stavební a výkopové práce, kontejnerová doprava, odvoz sutě, komplikované terénní úpravy
Profesionální terénní úpravy pro stavební účely poskytuje společnost Miroslav Durek ze Svojetic u Prahy. Provádíme kompletní zemní práce a zajišťujeme spolehlivou dodávku materiálů i odvoz suti.