ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Prodej, dovoz písku a kameniva Kostelec nad Černými Lesy
Na místo určení zajistíme dovoz písku a kameniva v libovolném množství, dopravu zajišťujeme vlastními kontejnery.
Vodohospodářské stavby, výstavba komunikací, terénní úpravy
Vodohospodářské stavby, výstavba a rekonstrukce inženýrských sítí, vodovodů, kanalizací, komunikací, výkopové a bezvýkopové terénní úpravy realizuje KSK Praha-inženýrské stavby s.r.o.
Sportovní povrchy - venkovní i vnitřní podlahy Praha -  zajistíme Vám profesionální pokládku
Sportovní povrchy a podlahy, které se využívají pro sport musí splňovat řadu požadavků, a to jak při vnitřním, tak při venkovním použití.
Břidlicová střecha barevná Praha dodá domu jedinečný vzhled
Opravujete chalupu či dům a vybíráte střešní krytinu? Nechte se uchvátit jedinečným vzhledem a vlastnostmi břidlicových střech v černém nebo barevném provedení od firmy Střechy VRŇATA & ŽÁČIK z Prahy.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Řezání asfaltu a pěchování zeminy Mníšek pod Brdy -  s vlastní kontejnerovou dopravou!
Širokou škálu služeb v oblasti zemních a výkopových prací včetně řezání asfaltu a pěchování zeminy zajišťuje firma Zemní práce Miroslav Slabihoudek v Mníšku pod Brdy.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Umělý sportovní povrch Bergo pro dětská a školní hřiště a jiná sportoviště
Na dětská, školní, víceúčelová hřiště a další venkovní i vnitřní sportoviště je vhodný umělý kazetový sportovní povrch Bergo od společnosti Forward tenis.
Projekční činnost a projektová dokumentace Kladno
Jednou z mnoha hlavních činností Středočeských vodáren Kladno je i projekční činnost a projektová dokumentace. Středočeské vodárny jsou provozovatelem vodovodů a kanalizací v oblasti Kladno, Mělník, části Prahy, Rakovník a Mladá Boleslav. Zabývají se projekční činností a poradenstvím v oblasti vodohospodářství. Zpracovávají projektovou ...
Břidlicová střecha na klíč Praha
Břidlicová střecha je velmi oblíbená a populární střešní krytina, kterou si můžete u pražské firmy Střechy Vrňata & Žáčik s.r.o. nechat zhotovit i na klíč.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Laminátové plovoucí podlahy Egger 2018-2020 Beroun – nejvíce populární dekory
Vybíráte vhodnou podlahovou krytinu do interiéru? Široký výběr nejvíce populárních dekorů kvalitních laminátových plovoucích podlah Egger 2018-2020 nabízí firma Zdeněk Lenčéš z Hořovic.
Sklo pro interiéry i exteriéry, skleněné dveře, stěny, schodiště, sklenářské práce Praha
Kompletní sklenářské práce pro Váš byt i dům Vám zajistí společnost SAŠ GLASS s.r.o. SKLO INTERIÉRY INTERIÉRY z Prahy 5 Košíře. Vyrobíme skleněné dveře, zasklíme okno i sprchový kout.
SAŠ GLASS s.r.o. Sklo, Interiéry, Exteriéry
Demoliční a zemní práce, výkopy pro inženýrské sítě a bazény, terénní úpravy, rovnání terénu
Zemní a výkopové práce v celém Středočeském kraji Vám zajistí společnost Jiří Šimon - Zemní a výkopové práce z Mnichovic u Prahy. Vykopeme základy pro Váš dům a přepravíme materiál z místa na místo.
Lodní kabely včetně délek na přání
Široký výběr lodních kabelů s potřebnými certifikáty včetně délek na míru nabízí společnost Helukabel CZ s.r.o. z Kladna.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Protištěpné spony do nejen do pražců, značkovací hřeby
Protištěpné spony do pražců nebo značkovací hřeby vyrábí společnost BOVA Březnice spol. s r.o. sídlící v okrese Příbram.
Rekonstrukce koupelny, bytové jádro Kutná Hora - výstavba a rekonstrukce na klíč
Naše firma provádí kompletní stavební práce včetně výstavby a rekonstrukce koupelen a bytových jader - MITOL, s.r.o. Kutná Hora
Kabely pro fotovoltaiku – solární kabely
Různé typy kabelů splňujících normy a požadavky na aplikace pro fotovoltaiku dodává společnost Helukabel CZ s.r.o. se sídlem v Kladně.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Stavební pouzdra Eclisse pro posuvné dveře Beroun – vhodné do novostaveb i při rekonstrukcích
Počítáte ve Vašem bytě doslova každý centimetr? Vše vyřeší stavební pouzdra Eclisse pro posuvné dveře, které uspoří mnoho místa a které prodává nejen v okolí Berouna společnost ZL interiér s.r.o.
Automatické závlahy Poděbrady, čerpadla Mladá Boleslav, Nymburk
Specializujeme se na velkoobchodní a maloobchodní prodej instalačního materiálu, pro koupelny, automatické závlahy - Instal-Renč s.r.o. Nymburk
Pokládka parketových podlah včetně úpravy podkladu a povrchu
Parketové podlahy Vám položí včetně úpravy podkladu a povrchu profesionálové z firmy Jiří Horák –podlahářství se sídlem na Praze - Východ.
Truhlářská výroba, nábytek na zakázku z masivu i lamina, pergoly, zahradní domky, terasy
Kvalitní nábytek dle Vašich představ Vám vyrobí zkušená firma Jaroslav Tůma z obce Mukařov u Říčan. Navrhneme a vyrobíme nábytek do celého bytu, precizně a v domluveném termínu.
Dodávky aplikačních technologií, aplikační kabiny, vzduchotechnika
Komplexní dodávka aplikačních technologií, aplikační kabiny včetně vzduchotechniky a zásobování provozními médi realizuje společnost SPS servis a programování strojů, s.r.o.
Závěsní zařízení pro ponorná čerpadla do vrtů a studní – zdravotně nezávadné
Zdravotně nezávadná a funkční závěsná zařízení do vrtů a studní pro ponorná čerpadla nabízí společnost REGAPLAST s.r.o. z Prahy.
Instalatérské práce Mladá Boleslav, voda, plyn, topení, rekonstrukce stoupaček i rozvodů
Kompletní instalatérské, topenářské a plynoinstalatérské práce Vám poskytne společnost Miloš Vágner – instalatérství z Mladé Boleslavi. Zajistíme dostatek tepla i vody celé Vaší domácnosti.
Podlahové krytiny Beroun, Hořovice – široký výběr moderních dekorů
Vybíráte novou podlahu? V prodejně firmy Zdeněk Lenčéš z Hořovic naleznete široký výběr moderních dekorů kvalitních podlahových krytin v různých rozměrových variantách.
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce, realizace střech
Kompletní realizace a rekonstrukce střech, výpočty, tesařské, klempířské a pokrývačské práce, montáž střešních oken realizuje společnost Střechy Pavel Provazník.
Stavební firma, výstavba rodinných domů, kompletní rekonstrukce bytů, domů, Praha a okolí
Dodávku a montáž plastových oken, či kompletní rodinný dům Vám postaví perspektivní společnost Stavby Hubáček & Himl, s.r.o. z obce Ptice sídlící v okrese Praha-Západ.