ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Střechy na klíč Plzeň - kvalitní střecha, spolehlivě a se zárukou, opravy střech
Plzeňská společnost Premium se zabývá realizací střech, pokrývačskými a klempířskými pracemi.
Železniční projekčně-stavební práce Plzeň - dopravní stavby, opravy a údržbu kolejí
Železniční projekčně-stavební kancelář s.r.o. z Plzně je stavební společnost zabývající se dopravními stavbami. Mezi její činnost patří provádění staveb, inženýring, projekce nebo provozování vleček.
Klempířské práce Plzeň - střechy na klíč, pokrývačské práce, zateplování střech
Společnost PRÉMIUM Plzeň se zabývá pokrývačskými a klempířskými pracemi, specializuje se na střechy na klíč, zateplování střech, montáž plochých i šikmých střech.
Kuchyně na zakázku Plzeň - kuchyňský nábytek z masivu nebo lamina, moderní či rustikální
Cherbourg s.r.o. vyrábí zakázkové kuchyně na míru v Plzni. Vyrábí kvalitní nábytek z masivu nebo lamina na zakázku v libovolném požadovaném stylu.
Truhlářství Plzeň - truhlářské práce, výroba, nábytek z lamina i masivu
Zakázkovému truhlářství se v Plzni věnuje společnost Cherbourg s.r.o. Vyrábíme dveře, nábytek z lamina a masivu, kuchyně na zakázku, podlahy, schody, zábradlí, okna.
Výškové práce za pomocí horolezecké techniky Plzeň - mytí oken, rekonstrukce komínů
Výškové práce zvládáme hravě a naučíme to i vás. Umývání oken, úprava fasády, rekonstrukce komínů - zkrátka výškové práce. To a mnoho dalších služeb nabízí společnost Výškové práce Ing. Jiří Žižka.
Renovace starých dřevěných parket, broušení a povrchové ošetření lakem
O kompletní renovaci starších dřevěných parket se postará společnost CJ Podlahy – Jan Cihlář z Dlouhého Újezdu. Parkety šetrně zbrousíme a natřeme kvalitním lakem.
Plovoucí podlahy – dodávka podlahových krytin a odborná montáž
Plovoucí podlahu Vám dodá a profesionálně položí společnost CJ Podlahy - Jan Cihlář, Dlouhý Újezd. Zajišťujeme dodávky plovoucích podlah včetně montáže a poradenství při výběru.
Pokládka všech druhů podlah, kompletní podlahářské práce
Podlahy všech druhů Vám dodá a profesionálně položí firma CJ Podlahy, Dlouhý Újezd. Nabízíme kompletní podlahářské práce, pokládku podlahových krytin a koberců, poradenství při výběru.
Pronájem závěsného lešení Plzeň - rychlá a jednoduchá manipulace ve výškách
Toto šikovné lešení vyřeší problém s údržbou střech, věží a při budování nástaveb na domy či při instalaci reklam v místech, kam se běžně nedostanete.
Protipožární prevence Plzeň - nátěry, ucpávky sloužící k utěsnění kabelových průstupů
Potřebujete pomoci s protipožárním opatřením, obraťte se na plzeňskou firmu pana Žižky. Protipožární ucpávky a protipožární nátěry - nezanedbejte prevenční opatření.
Malířské práce, profesionální malování pokojů, domů i komerčních prostor
Výmalbu interiérů, bytů, domů, komerčních prostor i historických objektů zajišťuje společnost DOMAŽLICKÁ MALBA s.r.o. Profesionální malířské práce a úvodní kalkulace zdarma.
Podlahy z litého betonu pro průmyslové objekty, garáže, administrativní budovy i rodinné domy
Kvalitní a odolné průmyslové podlahy z litého betonu zajišťuje společnost Jiří Piňos z Plzně. Podlahy pro garáže, výrobní a skladové haly, administrativní budovy, obchodní centra i rodinné domy.
Jiří Piňos
Výkopové a zemní práce, výkopy pro inženýrské sítě, stavbu cest i domů
Kompletní zemní práce, úpravu a přípravu terénu, výkopy pro stavbu domů, cest i inženýrské sítě v Plzeňském kraji provádí Západočeská stavební společnost, s.r.o., Holýšov.
Kompletní projektování staveb od zajištění stavebního povolení až po kolaudaci
Projekční práce pro všechny stavby zajistí Západočeská stavební společnost, s.r.o., Holýšov. Projektování staveb od jednání s úřady a zajištění stavebního povolení až po závěrečnou kolaudaci.
Stavba průmyslových hal, betonových šachet, kanalizací a čističek vod
Betonové a průmyslové stavby, skladovací a výrobní haly, šachty, jímky i kanalizace a čističky odpadních vod postaví Západočeská stavební společnost s.r.o., Holýšov.
Zakázkové kamenictví, výroba žulových a mramorových pomníků a náhrobků
Pomníky, náhrobky, ornamenty i zákrytové desky z přírodního kamene, žuly a mramoru, Vám zhotoví v zakázkovém kamenictví při Pohřební službě Hana Vanišová.
Kotel VULKÁN – ekologické spalování uhlí i pelet
Hledáte kotel, který nebude nákladný na provoz i obsluhu a zároveň bez problému vytopí rodinný dům i firmu? Pak je pro vás nový ekologický kotel VULKÁN od společnosti ET – Euroteplo tou správnou volbou. Kotel VULKÁN umožní spalování pelet i hnědého uhlí, je úsporný, ekologický a nenáročný na komínový tah. Je tak ideálním řešením pro novostavby i ...
Nejen garážová vrata i brány přehledně na jednom místě – Plzeň
Hledáte vhodná vrata pro průmyslový podnik? Chcete vylepšit vzhled vaší garáže pomocí nových garážových vrat? Zcela jistě vám ve vašich požadavcích vyhoví společnost JH – VRATA Hlinovský. Právě tato firma nabízí široký sortiment vrat a brán různého typu, ať se jedná o garážová vrata, vjezdové brány či průmyslová vrata. Každý z těchto typů vrat ...
Stříkaná pěnová izolace z polyuretanu s otevřenou a uzavřenou strukturou buněk, Plzeň
Stříkaná polyuretanová pěnová izolace s otevřenou i uzavřenou strukturou buněk je jedinečný izolační materiál z nabídky společnosti Izolace PUR, František Syrovátka.
Nerezové jehlové ventily
Schwer Ventiltechnik vyrábí jehlové ventily z nerezavějících ocelí pro nejrozličnější použití a průmyslová odvětví.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Garážová vrata Hörmann Plzeň
Úsporná a elegantní garážová sekční vrata Hörmann vyrábí firma JH-VRTA Hlinovský. Vrata vyrábíme tak, aby se otevírala pod střechu. Díky tomu jsou maximálně úsporná a poskytují největší možný prostor v samotné garáži. Díky tomu můžete pohodlněji vjet i vyjet jak s osobním tak s terénním i dodávkovým automobilem. Jsou ochráněny proti ...
Nerezové měřící přípojky
Tam, kde se vyskytují agresivní média a korozivní prostředí, nabývají potrubní systémy a armatury z nerezových ocelí silně na významu.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Nerezové zpětné ventily
Zpětné ventily od Schwer Ventiltechnik zhotovené z nerezavějící oceli DIN 1.4571 (ČSN 17348) garantují nejvyšší spolehlivost a funkčnost.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Nerezové navařovací kužele - kompatibilní s vrtáním a šroubením | Schwer Fittings
Pro stroje a zařízení jsou navařovací kužele ideální z důvodu kombinace s různými dalšími typy šroubení (kužel 24°). Kombinace je možná s kuželovým nebo nerezovým šroubením.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň