ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Stavební práce, průmyslové stavby, výstavba i rekonstrukce nových rodinných domů a chat
Průmyslovou halu i rodinný dům na klíč Vám zrealizuje společnost Miroslav Vrhel - Stavební firma z Kašperských hor. Postavíme a zrekonstruujeme skladovací objekt, dům i chatu dle Vašich požadavků.
Projektové práce v oboru energetiky, silnoproudých elektroinstalací
Projektové práce v oboru energetiky, silnoproudých elektroinstalací, zařízení nízkého napětí, bleskosvodů realizuje společnost Miroslav Pech, Plzeň.
Výškové práce Petr Huňatý, mytí budov, kácení stromů, Plzeň
Výškové práce, mytí oken a budov ve výškách, zateplení atik, opravy a nátěry vysílačů, rizikové kácení stromů realizuje společnost Petr Huňatý, Plzeň.
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy na Plzeňsku, stavební základy i domovní přípojky
Terénní úpravy pozemků, výkopy základů pro Váš dům a další zemní práce Vám poskytne společnosti Vilém Síbal z Rochlova. Provádíme kompletní zemní práce pomocí nejmodernějších strojů.
Výroba DC/DC měničů
Společnost ALLTRONIC se sídlem nedaleko Plzně se specializuje na výrobu součástek a DC/DC měničů ve standardních i zákaznicky modifikovaných variantách.
Výroba potrubní techniky z nerezu i titanu
Výrobou potrubní techniky jako jsou šroubení, armatury, trubky a hadice i další příslušenství z nerezavějící oceli nebo titanu se zabývá společnost Schwer Fittings s.r.o.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Zámečnické služby a kovovýroba Plzeň – výroba na zakázku
Hledáte šikovného dodavatele pro plnění Vašich zakázek v oblasti kovovýroba a zámečnictví? Pak se neváhejte obrátit na firmu Petr Molcar z Plzně.
Kusová výroba kabelových svazků
Společnost DURANGO electronic s.r.o. z Plzně nabízí své služby kusové výroby kabelů různých rozměrů a kabelových svazků podle zadání zákazníky.
DURANGO electronic s.r.o.
Lité anhydritové podlahy
Lité anhydridové podlahy vhodné jako podklad pod dlažbu, koberec i palubky Vám zajistí firma Jiří Piňos se sídlem v Plzni.
Jiří Piňos
Servis vzduchotechniky, topení, chlazení a měření regulace Domažlice
Společnost PROKAT invest s.r.o. z Domažlic nabízí odborný servis vzduchotechniky, topení, chlazení i měření regulace včetně hlídání pravidelných servisních prohlídek.
Výroba rozvaděčů na zakázku Rokycany
Máte specifické požadavky na rozvaděč? Kontaktujte společnost Elplast – KPZ Rokycany, spol. s r.o., která nabízí výrobu rozvaděčů na zakázku podle požadavků.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Skříně pro plynoměry Rokycany
Bezúdržbové skříně pro plynoměry robustní konstrukce se zárukou 3 roky vyrábí společnost Elplast – KPZ Rokycany, spol. s r.o.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Foukaná izolace TEMPELAN – ekologická, nehořlavá a bez tepelných mostů
I tepelnou a akustickou izolaci novostaveb i rekonstruovaných objektů pomocí ekologické foukané izolace TEMPELAN vyrobené z celulózy se postará firma Petr Tyml z Rokycan.
Mobilní WC pronájem a servis Plzeň -  vhodné na stavby a jakékoliv veřejné akce!
Společnost TOI TOI se sídlem v Plzni nabízí pronájem a servis mobilních wc toalet, mobilního oplocení, kontejnerů a dalšího sanitárního vybavení na stavby i venkovní akce.
Elektroměrové rozvaděče Rokycany
Elektroměrové rozvaděče pro přímé i nepřímé měření v provedení vestavném nebo v provedení samostatného pilíře či skříňky k uchycení na stožár nebo stěnu nabízí Elplast – KPZ Rokycany, spol. s r.o.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Geodézie, kartografie, vytyčení staveb, vyhotovení geometrických plánů
Geodetické práce, kartografické služby, vytyčování staveb, pozemků, parcel, inženýrských sítí, vyhotovení geometrických plánů realizuje Radek Petrášek - GEODETICKÁ KANCELÁŘ.
Radek Petrášek - GEODETICKÁ KANCELÁŘ
Zateplování budov, revitalizace bytových a panelových domů
Tepelná izolace budov, zateplování objektů, opravy fasád, revitalizace bytových, panelových a rodinných domů realizuje firma Zelenka stavby - Antonín Zelenka, Plzeňský kraj.
Výroba rozváděčů Rokycany
Výrobou rozváděčů z moderních materiálů dle harmonizovaných evropských norem se zabývá společnost Elplast – KPZ Rokycany, spol. s r.o.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Rodinné a bytové domy, průmyslové objekty, výstavba, rekonstrukce
Stavby, rodinné a bytové domy, průmyslové, zemědělské, komerční a nekomerční objekty, novostavby, rekonstrukce na klíč realizuje stavební společnost WH STAWO Přeštice s.r.o.
Sanační a rychle tuhnoucí hmoty Plzeň – vývoj, inovace, výroba
Společnost IZOLSAN s.r.o. z Plzně se zabývá vývojem, inovací a výrobou prvotřídních sanačních a rychle tuhnoucích hmot s mnohostranným využitím nejen ve stavebnictví.
Podlahářské práce, pokládka podlah, PVC, koberců, renovace parket
Podlahářské práce, pokládku plovoucích, vinylových, dřevěných, korkových podlah, PVC, koberců, renovaci parket, broušení zajišťuje podlahářství Stanislav Šafránek.
Zateplování mezipanelových spár Plzeň
Zlepšete izolační vlastnosti Vašeho panelového domu a zamezte únikům tepla nebo tvoření vlhkosti v bytech pomocí zateplování mezipanelových spár s firmou Výškové práce Petr Huňatý z Plzně.
Rozvaděče pro veřejné osvětlení Rokycany
Široký výběr rozvaděčů pro veřejné osvětlení z kvalitních materiálů zaručujících dlouhou životnost a nutnost minimální údržby nabízí společnosti Elplast – KPZ Rokycany, spol. s r.o.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Schwer Fittings - specialista na spojovací potrubní techniku z nerezavějící oceli
Hledáte dodavatele kvalitní spojovací potrubní techniky vyrobené z nerezavějící oceli? Společnost Schwer Fittings s.r.o. je specialista ve svém oboru a splní nároky i těch nejnáročnějších klientů.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Přípojkové skříně Rokycany
Velký výběr přípojkových skříní pro smyčkové připojení zemním kabelem nebo koncové připojení kabelem nabízí společnost Elplast – KPZ Rokycany, spol. s r.o.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany