ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

DC/DC měniče napětí VITEC
Společnost Vienna Components Trading, s.r.o. nabízí zákazníkům sortiment kvalitních DC/DC měničů napětí ve standardních průmyslových pouzdrech od spolehlivého dodavatele VINTEC.
VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. Elektromechanické a elektronické díly
Koberce J+V Prusíkovi Plzeň, prodej koberců, plovoucí podlahy, linolea, vinylové podlahy, metráž
Naše společnost Vám nabízí kompletní služby v oboru prodeje koberců, linoleí, plovoucích podlah, stavební chemie, matrací a dalších bytových doplňků.
Zemní práce, výkopové práce a demolice Plzeň, základy na dům, přípojky, úpravy terénů, bazény
Provádíme veškeré zemní práce, výkopové práce a demolice, pracujeme v celé České republice, nejvíce v Plzeňském kraji.
Elektro Zajíček Rokycany, kabelové rozvody, úpravy rozvaděčů, montáž elektrického topení
Nabízí kompletní provedení veškerých elektroinstalačních, elektromontážních a projekčních prací včetně rozsáhlejších zakázek pro podniky, organizace a stavební firmy.
Výstavba, rekonstrukce a opravy komunikací Horšovský Týn
Silnice i veškeré další podobné komunikace by se měli udržovat v naprostém pořádku. Výstavbou, rekonstrukcemi a opravami komunikací se zabývá významná společnost Silnice Horšovský Týn, a.s., jejíž služby jsou na profesionální úrovni. Provádíme výstavby, rekonstrukce a opravy těchto objektů a komunikací: - Mosty - ...
Nábytek do domácnosti i kanceláře na míru, truhlářské práce
Vyrobíme špičkový nábytek dle Vašeho přání. AŠ STYL TRUHLÁŘSTVÍ Vám vyrobí nábytek na míru. Kuchyně, dveře, atypické prvky a ostatní nábytek dle Vašeho přání.
Kompletní zemní a výkopové práce Klatovy, základové desky, jímky, septiky, nádrže, bazény
Naše firma se sídlem v Sušici v okrese Klatovy se zabývá kompletními zemními a výkopovými pracemi.
Truhlářské výrobky na zakázku Plzeň, vyrábíme postele, nábytek, sauny, altány, pergoly, zábradlí
Truhlářství Kavan Plzeň-Kyšice se zabývá výrobou truhlářských výrobků na zakázku, kuchyně, nábytek, postele, pergoly, altány, zábradlí, sauny.
Zemní a výkopové práce Plzeň, terénní úpravy, odvoz suti, doprava stavebního materiálu
Veškeré terénní úpravy pro zahájení stavby Vám zajistí firma Jan Hajžman - zemní, výkopové práce z Plzně. Za pomocí moderní techniky se postaráme o odvoz suti i dopravu stavebního materiálu.
Vzduchotechnika Plzeň
Hledáte spolehlivého dodavatele v oblasti vzduchotechniky se zárukou kvalitně provedené práce? Neváhejte kontaktovat prověřenou společnost SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o.
Klimatizační a vzduchová technika
Kompletní realizace vzduchové techniky a klimatizačních jednotek Plzeňský kraj a okolí, vzduchotechnika od prvotního projektu až po finální servis od jednoho dodavatele, a to IPC Klima s.r.o.
Dodavatel stavebních a rekonstrukčních prací pro průmyslové a bytové prostory
Stavby a realizace menších i komerčních projektů, stavební práce všeho druhu, rekonstrukce průmyslových i rodinných jednotek, vše od jedné společnosti - SILBA-Elstav s.r.o. z Plzeňského kraje.
SILBA-Elstav s.r.o. stavby a rekonstrukce
Kuchyně přímo od výrobce na míru Plzeň, výroba a montáž kuchyňských linek
Kuchyně přímo od výrobce na míru Plzeň, výroba a montáž kuchyňských linek
Instalatérské práce Plzeň, služby v oboru voda, topení, plyn,  montáž ústředního topení, revize
Instalatérské práce Plzeň, služby v oboru voda, topení, plyn, montáž ústředního topení, montáže plynových zařízení včetně revizí, rozvody vody a kanalizace, výměny stoupaček, montáže radiátorů.
Jeřábové práce Klatovy, práce autojeřábem, autojeřábnické práce nosnost do 35t
V okrese Klatovy naše firma Vacek Zdeněk zajišťujeme jeřábové práce pomocí autojeřábu PPM ATT 400, který je schopen přemístit těžká břemena do nosnosti 35t.
Foukaná izolace - eshop - pohodlné nakupování na Foukance.cz
Tepelná a akustická foukaná izolace pro vyplnění rovných, šikmých a kolmých ploch i těžko dostupných míst v obytných i průmyslových budovách realizuje Petr Tyml - Foukanka.cz.
Zateplení, revitalizace domů a budov Vysočany, výměna oken a dveří, rekonstrukce balkónů
Provádíme zateplení, opravy mezipanelových spár, provádíme kompletní revitalizace domů i veřejných budov, výměna oken a dveří, rekonstrukce balkónů.
eSVe Stav s.r.o.
Betony, cementové potěry a suroviny na stavbu
Stavební beton, podkladové vrstvy, cementové potěry a sypký stavební materiál Vám prodá a na stavbu dopraví společnost Beton Lorenc z okresu Domažlice.
Rozvody potrubí plynu, vody, par pro průmyslová odvětví
Montáž a opravy potrubí pro potravinářský a chemický průmysl, plynové přípojky, instalace plynových zařízení a jiné potrubářské práce zajišťuje společnost SWE Technologies a.s.
Poskytovatel rozvaděčů, skříní a doplňkového příslušenství
Výroba plastových rozvaděčů, skříní a přípojek, komponenty na míru i prázdné skříňky, zboží pro prodejce elektroinstalace, distributory elektřiny, dodavatele osvětlení, fotovoltaické elektrárny.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Montáž tepelných čerpadel Plzeň, kvalitní švédská tepelná čerpadla značek NIBE a Regulus
Montáž tepelných čerpadel Plzeň, kvalitní švédská tepelná čerpadla značek NIBE a Regulus, zdroj tepla pro vytápění a ohřev vody, úspora energie, velmi tichý chod, rozumná cena.
Sériová i kusová kovovýroba, svařování hliníku a nerezu, ocelové konstrukce
Zámečnické práce v Plzni, výroba kusových i sériových komponentů a ocelových konstrukcí, kovoobráběné výrobky pro zemědělskou a automobilovou výrobu od Petra Molcara.
Tlumivky
Vinuté díly pro elektronická zařízení z měděného drátu a lanka, tlumivky a jiné součástky pro automotive zhotovuje ALLTRONIC, spol. s r.o.
Geodetické práce Bor
Geodetické služby za bezkonkurenční ceny. Kvalitní provedení a rychlé dodací lhůty. Vytyčování hranic pozemků, vyhotovování geometrických plánů, zaměřování a další geodetické práce v Plzeňském kraji.
Radek Petrášek - GEODETICKÁ KANCELÁŘ
Výkopové a zemní práce, autodoprava Plzeň, bagrování, přípravné práce, kanalizace, drenáže
Výkopové a zemní práce, autodoprava Plzeň, bagrování, přípravné práce pro stavby, kanalizace, pokládka drenáže, pokládka zámkové dlažby, parkoviště, komunikace.