ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Střešní krytiny ocelové, sendvičové panely, okapové systémy, prodej
Střešní ocelové krytiny, sendvičové panely, trapézové plechy, falzetové krytiny, střešní doplňky, okapové systémy prodej a servis Vám zajistí společnost HILLE CZ s.r.o., Plzeň.
Středisko Doprava a mechanizace Plzeň – zapůjčení strojů a opravy aut
Potřebujete zapůjčit stroje pro mechanizaci nebo opravit nákladní automobily značek Tatra, Avia, Multicar? Kontaktujte středisko Doprava a mechanizace společnosti EKA-KOMPLET s.r.o. z Plzně.
Rekonstrukce bytu i domu bez starostí Plzeň - vy budete v klidu a pohodě
Chystáte se rekonstruovat dům nebo byt? Pak se připravte, že váš čeká spousta práce. Uvítali byste pomoc od někoho, kdo se v opravách vyzná?
Zakázková výroba rozvaděčů Rokycany
Nevyhovuje Vám žádný z nabídky katalogových rozvaděčů? Obraťte se na společnost Elplast – KPZ Rokycany, spol. s r.o., kde Vám na zakázku a bez příplatků vyrobí rozvaděč přesně podle požadavků.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Výroba pneumatického a hydraulického šroubení Plzeň -  další hydraulické a pneumatické prvky
Výrobou a prodejem hydraulického šroubení k hydraulickým a průmyslovým hadicím se zabývá česká společnost Karel Adrián – HADICEADRI v Plzni.
Prodej programovatelných DC/AC zdrojů Plzeň pro laboratorní a testovací použítí
Společnost VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. prodává DC/AC zdroje - INV 500 - 20000 VA (DC/AC sinus invertory, DC/AC invertory) a INV4000-20 000 VA.
VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. Elektromechanické a elektronické díly
Elektromontáže, elektroinstalace, revize hromosvodů a elektro
Elektromontáže, elektroinstalační práce, montáže, opravy, revize elektro a hromosvodů v bytových i nebytových prostorách provádí firma Tomáš Šour sídlící v okrese Plzeň - sever.
Průmyslové stavby, výstavba Plzeň – spolehlivě, rychle a kvalitně
Rozšiřujete výrobu a plánujete přistavět nebo rekonstruovat novou výrobní halu či sklad? S průmyslovou výstavbou a stavbou ocelových hal má zkušenosti spolehlivá firma EKA-KOMPLET s.r.o. z Plzně.
Průmyslové podlahy pro výrobní a skladové haly, komerční budovy, garáže
Průmyslové podlahy, lité betonové podlahy s výztuží pro výrobní haly, sklady, komerční prostory, administrativní budovy, garáže provádí firma Jiří Piňos se sídlem v Plzni.
Jiří Piňos
Montážní a kompletační práce Plzeň
Hledá Vaše společnost dodavatele montážních a kompletačních prací s vlastní strojní dílnou a prostory? S důvěrou se obraťte na Meta Plzeň s.r.o. z Plzně.
Stavbu, rekonstrukci, demolici a zemní práce v malém i větším rozsahu
Malé i větší stavby, rekonstrukce, zemní práce, demolice nebo realizace čističek odpadních vod provádí firma STAZAP Pavel Korda , sídlící v obci Velké Hydčice na Plzeňsku.
Klempířské, pokrývačské a tesařské práce, střechy na klíč se zárukou na pět let
Stavbu nové střechy nebo rekonstrukci krovů, pokládku nové střešní krytiny a montáž střešních oken či opravu komínů realizuje firma STŘECHA KOMPLET – Miroslav Verbič v Horní Bříze.
Výškové práce Plzeň
Petr Huňatý v Plzni zajišťuje výškové práce - mytí budov, instalace ochrany proti holubům, rizikové kácení stromů, fasády, opravy hydroizolačních pásů, klempířské práce, montážní práce apod.
Půjčovna ručního nářadí a zahradní techniky Plzeň - půjčte si cokoliv, rychle a levně!
Hledáte půjčovnu nářadí v Plzni a přilehlém okolí? Tak jste u nás na správném místě.
Kompletní výstavba a rekonstrukce rodinných domů od podsklepení po střechu, až k finálním úpravám
Veškeré stavební, betonářské, obkladačské, vnitřní i venkovní práce, rekonstrukce a práce dokončovací odborně provádí firma VK STAVBY Kočínec.
Plastové rozvaděče od českého výrobce - Rokycany
Jištění, měření a ovládání elektroinstalace, tak přesně to jsou funkce, které zastává rozvaděč. Je tedy jasné, že pokud chcete, aby vaše elektrická zařízení fungovala tak, jak mají, musíte se v první řadě obrátit právě na výběr kvalitního rozvaděče. Ve společnosti ELPLAST-KPZ Rokycany to víme, a nabízíme vám proto plastové rozvaděče různých druhů, ...
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Prodej elektroměrových rozvaděčů a přípojkových, rozpojovacích skříní Rokycany
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. se zabývá výrobou a prodejem elektroměrových rozvaděčů a přípojkových, rozpojovacích skříní. Společnost sídlí v Rokycanech, ale provozuje internetový obchod.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Elektroměrové rozvaděče pro přímé i nepřímé měření Rokycany | ELPLAST-KPZ
Elektroměrové rozvaděče pro přímé i nepřímé měření spotřeby elektrické energie. Rozvaděče jsou ideální pro distribuční společnosti E-ON i ČEZ.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Opravy výtluků
Opravujeme a vyměňujeme uliční kanalizační vpusti ve starší používané vozovce v Plzni i po celé České republice. Zařizujeme opravy výtluků.
Uložení kanalizačních poklopů do nových vozovek
Zabudování samonivelačních kanalizačních poklopů do nových i rekonstruovaných vozovek zajišťuje plzeňská firma POKLOPSYSTEM s.r.o.
Studené asfaltové směsi IZOLSAN ASFALT
Plzeňská společnost POKLOPSYSTEM s.r.o. prodává studené asfaltové směsi IZOLSAN ASFALT, které se používají při opravách výtluků nebo výměnách uličních vpustí a poklopů.
Zakázková výroba rozvaděčů Rokycany
Rozvaděčové skříňky jsou dnes již běžným standardem každého domu. Na výrobu rozvaděčů se specializuje společnost ELPLAST – KPZ, která se tímto odvětvím zabývá již dvacet let. Rozvaděče od naší společnosti jsou vysoce moderní, odpovídající standardům Evropské unie. Výroba rozvaděčů byla dříve postavena na materiálech, jakými jsou ocel, beton a ...
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Kotle na tuhá paliva Domažlice - Vulkán 22 kW a automat 33kW pro vytápění rodinných domků
ET - Euroteplo a.s. z Domažlic se zabývá výrobou a prodejem nových ekologických kotlů na tuhá paliva Vulkán 22 a Vulkán automat. Těmito kotly je možné vytápět rodinné domky nebo menší provozovny.
Odvíjecí strojky pro lepící pásky Plzeň - stolní do Vaší kanceláře nebo ruční balení
Odvíjecí strojky na lepící pásky nakoupíte pohodlně a rychle online v e-shopu nebo v plzeňské kamenné prodejně společnosti Obaly Greit s.r.o.
Výroba a prodej teplé asfaltové směsi pro opravy vozovek a chodníků Plzeň
Společnost OBALOVNA LETKOV, spol. s.r.o. vyrábí a prodává teplé asfaltové směsi pro výstavbu a opravy pozemních komunikací.