ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Pronájem lešení Klatovy, lešenářské práce, doprava, montáže a demontáže lešení
Pronájem lešení Klatovy, lešenářské práce, doprava, externí montáže a demontáže lešení, trubkové lešení, montáže všech druhů lešení - firma SOOS.
Geodet Tachov - kompletní geodetické a zeměměřické práce
Potřebujete vytyčit pozemek a hledáte zkušeného geodeta? Neváhejte a oslovte geodetickou kancelář v Tachově, která nabízí kompletní geodetické a zeměměřické práce.
Radek Petrášek - GEODETICKÁ KANCELÁŘ
Stájové rošty z betonu Klatovy - dlouhá životnost materiálu.
Vlastníte prasata a sháníte betonové stájové rošty? U nás jste správně! Zabýváme se výrobou betonových stájových roštů pro prasata, skot a telata.
Geodetická kancelář Bor, geodézie, vytyčení hranic pozemku, zaměřování, geometrické plány, dokumentace
Geodetická kancelář Bor, geodézie, vytyčení hranic pozemku, zaměřování, geometrické plány, vyhotovení dokumentace, digitální mapy, zaměření inženýrských sítí,Radek Petrášek GEODETICKÁ KANCELÁŘ Tachov
Radek Petrášek - GEODETICKÁ KANCELÁŘ
Vzduchotechnika a klimatizace Plzeň - diagnostika, projekce, montáž či servis
Hledáte odborníky na svém místě pro oblast vzduchotechniky a klimatizace pro Váš objekt? Kompletní služby v oblasti vzduchotechniky a klimatizace provádí společnost IPC Klima s.r.o. v Nýřanech.
Pronájem lešení Plzeň
Stavíte, Přestavujete, Opravujete fasádu, střechu nebo malujete vnitřní prostory s vysokými stropy? Výškové práce Ing. Jiří Žižka z Plzně nabízí pronájem lešení včetně dopravy, montáže i demontáže.
Provzdušňovací přejezdné rošty do skladů a seníků, Klatovy
Provzdušňovací rošty pro optimální větrání ve skladech ovoce a zeleniny, seníků z kvalitního německého betonu s dlouhou životností realizuje ATRO - BETON, spol. s r. o., Klatovy.
Realizace dopravních staveb Plzeň
Česká stavební společnost Florian servis s.r.o. se sídlem v Plzni realizuje dopravní stavby nejen v Plzeňském kraji. Garantujeme kvalitně a profesionálně provedené zakázky v dohodnutých termínech.
Nerezavějící ocel s uplatněním ve všech odvětvích průmyslu
Široké portfolio výrobků z nerezavějící oceli od společnosti Schwer Fittings s.r.o. nachází své uplatnění napříč všemi odvětvími průmyslu od výroby po potravinářství.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Malířské, natěračské a tapetářské práce, výmalba bytů a domů, broušení stěn, Domažlice
Kvalitního malíře z oblasti Plzeňska naleznete u společnosti DOMAŽLICKÁ MALBA s.r.o. v obci Domažlice. Precizně vymalujeme pokoje, nalepíme tapety i obrousíme stěny.
Stavební společnost v silničním a pozemním stavitelství Plzeň
Projekty, BOZP, TDI, pozemní, dopravní stavby, výstavba a rekonstrukce silnic, mostů, budov, revize a školení poskytuje společnost Florian servis s.r.o., Jetelová 254/2, 326 00 Plzeň.
Kovovýroba Plzeň, svařování, lisování a povrchová úprava výrobků
Zámečnické výrobky dle přání a požadavků zákazníka od kovoobráběcí společnosti Meta Plzeň, s.r.o. se sídlem Hřbitovní 31, 312 00 Plzeň.
Projekční činnost, komplexní služby na projektech po celé republice
Firma AREA group s.r.o. z Plzně originálně navrhne a vyprojektuje Váš rodinný či bytový dům, administrativní celek, sportovní a relaxační areál nebo průmyslový komplex.
Výroba a prodej transportních dopravních řetězů
Společnost BRANDAU Czech Republic, s.r.o. se specializuje na výrobu a prodej transportních dopravních řetězů. Sídlo společnosti najdete v Srbicích č.p. 19 v okr. Domažlice v Plzeňském kraji.
Rozvaděče na zakázku, elektroměrné skříně Rokycany
Výrobu rozvaděčů přímo na zakázku dle přání zákazníka či investora nabízí společnost ELPLAST-KPZ Rokycany, spol. s r.o. se sídlem v Mlečicích č.p. 45 v okrese Rokycany v Plzeňském kraji.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Lité betonové vyztužené podlahy Plzeň
Lité betonové polohlazené podlahy do každé budovy, které jsou ideální pod dlažby, koberce a PVC realizuje společnost Jiřího Piňose – Podlahy snadno.
Jiří Piňos
Potrubářská činnost, montáže a opravy potrubních systémů
Potrubářská činnost, montáž plynového potrubí, potrubních systémů pro potravinářský a chemický průmysl, plynových přípojek a zařízení realizuje SWE Technologies a.s., Plzeň.
Developerská činnost, architektonická řešení, projekce staveb
Developerská činnost, výstavba a prodej rodinných a bytových domů, komerčních prostor jejich architektonické řešení a stavební projekci vykonává AREA group s.r.o., Plzeň.
STYROBALL - tepelná a akustická izolace Rokycany
Izolace obytných a průmyslových budov, vodních nádrží a saun tepelnou a akustickou polystyrénovou izolaci STYROBALL společností Petr Tyml, Rokycany.
Stavební firma se zaměřením na průmyslové stavby, stavební a zemní práce, okres Klatovy
Kompletní stavební práce zajišťuje společnost Stavby Šafanda, s.r.o. z Chanovic u Klatov. Provádíme veškeré zemní a přípravní práce, zakládáme stavby a zajišťujeme dopravu stavebního materiálu.
Stavby Šafanda, s.r.o.
Hydraulické šroubení a trubky, manometry Plzeň - široký sortiment včetně montážních doplňků
Široký sortiment hydraulického šroubení, trubek a spolehlivých manometrů do různě náročného prostředí, včetně drobného příslušenství k montáži nabízí česká firma Adrian – HADICEADRI z Plzně.
Stavební firma, rekonstrukce domů a bytů, pozemní stavitelství, Plzeň
Plzeňská stavební společnost Družstvo Stav Inter Kontakt provádí rekonstrukce domů a bytů, výstavbu budov, stavební, zednické a zemní práce.
Montáž plastových, dřevěných a hliníkových oken, dveří, Plzeňsko
Kompletní služby v oblasti prodeje, distribuce a montáže eurooken, plastových, hliníkový i dřevěných oken i dveří nabízí firma HRDINA a JAKEŠ okna s.r.o. ve Městě Touškov nedaleko Plzně.
Polymerbetonové krmné žlaby pro skot a prasata Klatovy
Krmné žlaby z polymerbetonu pro dobytek, různých velikostí a typů, s velkou odolností, trvanlivostí zhotovuje společnost ATRO - BETON, spol. s r. o., Klatovy.
Výroba plotových dílů, doprava a montáž, Tachov
Výroba plotových panelů, bezúdržbových dílů s dlouhou životností, sloupky, branky s povrchovou úpravou dodá a namontuje KOVOVÝROBA HONZÍK, s.r.o., Tachov.