ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Plechové lehké střechy - hliníková, pozinkovaná střešní krytina
Plechové lehké střechy Vám poskytne naše společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o., která je významným dodavatelem střešní krytiny. Nabízíme Vám hliníkové a pozinkované střešní krytiny v Plzni a okolí.
Rozvaděče Rokycany
Pokud hledáte širokou nabídku katalogových rozvaděčů i specifických rozvaděčů na míru, obraťte se s důvěrou na společnost ELPLAST-KPZ Rokycany, spol. s r.o.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Zámečnictví Rokycany
Veškeré zámečnické práce, svařování nerezu, oceli, hliníku nebo soustružení, frézování a CNC obrábění nabízí Zámečnictví Pavel Sládek, které sídlí nedaleko Rokycan.
Topení Domažlice
Neutrácejte zbytečně za neekonomické systémy vytápění, kontaktuje společnost PROKAT invest s.r.o. z Domažlic, kde vám vyprojektují a instalují systémy topení na míru.
Stavby včetně zpracování projektové dokumentace Plzeňský, Karlovarský, Středočeský kraj
Hledáte stavební firmu v Plzeňském, karlovarském a Středočeském kraji, která zajišťuje stavby včetně vypracování projektové dokumentace? Společnost Florian servis s.r.o. je pro Vás ta správná volba.
Podlahy Plzeň
Firma Jiří Piňos se sídlem v Plzni nabízí kvalitní provedení litých průmyslových podlah především do garáží, skladů, hal a dalších průmyslových objektů.
Jiří Piňos
Stavební rekonstrukce bytu, koupelny, kuchyně, kompletní realizace interiérů
Stavební rekonstrukce bytu, interiérů, koupelny, kuchyně, rozvodů, montáž oken a podlah, obkladačské, sádrokartonářské práce návrh a realizaci provádí MYPA STAV, Plzeň.
Kotle na tuhá paliva VULKÁN Domažlice – dlouhá doba bez přikládání
Zvažujete pořízení kotle na tuhá paliva a nevíte si rady s výběrem? Svěřte se do rukou odborníků z firmy EURO TEPLO a.s. z Domažlic, kde Vám odborně poradí a prodají kvalitní kotle VULKÁN.
Teplovzdušné výměníky
Efektivního využití tepla z kouřovodů a zvýšení účinnosti kamen a tím pádem i značné finanční úspory dosáhnete s použitím teplovzdušného výměníku z nabídky firmy EURO TEPLO a.s. Domažlice.
Kovovýroba a kvalitní zámečnické, svářečské, soustružnické, frézařské práce a obrábění
Zámečnictví Pavel Sládek, firma nacházející se v okrese Rokycany, jež poskytuje kompletní služby v oblasti kovovýroby, dále zámečnické, svářečské, soustružnické a frézařské práce.
Vzduchotechnika Plzeň
Dodávku vzduchotechniky do bytů, domů, obchodních domů, gastronomických zařízení nebo průmyslových komplexů zajistí společnost IPC Klima s.r.o., se sídlem v obci Nýřany v Plzeňském kraji.
Dopravní stavby, výstavba místních komunikací, silnic, parkovišť a chodníků v Plzni
Společnost Florian servis s.r.o. se zabývá silničním a pozemním stavitelstvím, dále dopravními, pozemními a inženýrskými stavbami. Stavíme chodníky, silnice, parkoviště aj. Sídlíme v Plzni.
Truhlářství z okresu Domažlice zaměřující se na výrobu stylového nábytku, dveří a kuchyní
Zakázková výroba nábytku přímo na míru s truhlářstvím Antonína Šlajse z Domažlic. Stylový nábytek, dveře, schody, ale i moderní kuchyně s netypickými prvky podle vašich představ.
Elektromontáže Plzeň
Elektromontážní práce pro byty, rodinné domy, nebytové i průmyslové objekty v komplexním rozsahu nabízí firma Tomáš Šour sídlící v okrese Plzeň.
Průmyslové stavby, výstavba výrobních hal, areálů, Plzeňský kraj
Průmyslové stavby, výstavbu výrobních a skladovací hal, areálů, komerčních budov a jiných pozemní staveb realizuje stavební firma Miroslav Vrhel, Kašperské Hory, Plzeňský kraj.
Stavební rekonstrukce domů, bytů, koupelen, bytových jader, Kašperské Hory
Stavební rekonstrukce domů, bytů, koupelen, bytových jader, obkladačské práce, zateplení, fasády, půdní vestavby, výměny oken zajišťuje Miroslav Vrhel - stavební firma, Kašperské Hory.
Stavební firma, výstavba nových rodinných domů na klíč, bytová výstavba, okres Klatovy
Výstavbu nových rodinných domů na klíč, bytovou výstavbu, zednické práce, izolace, realizaci střech, instalatérské práce provádí stavební firma Miroslav Vrhel, okres Klatovy.
Pokrývačské, klempířské a tesařské práce, střechy na klíč, Rokycany
Pokrývačské, klempířské a tesařské práce, střechy na klíč, dodávka a montáž krovů, izolace, střešní krytiny, okapových systémů realizuje Pokrývačství A JE TO! - Felix Mužík, Rokycany.
Samonivelační poklopy
Samonivelační poklopy kanalizací s dlouhou životností a hlavně bez nutnosti pozdějšího vyrovnávání do nivelity i ve velké zátěži frekventovaných vozovek nabízí společnost POKLOPSYSTEM s. r. o.
Projekční činnost, architektonická kancelář, návrhy domů, interiérů, vizualizace, Klatovy
Projekční činnost, návrhy rodinných a bytových domů, interiérů a exteriérů, vizualizaci, projektovou dokumentaci zajišťuje architektonická kancelář Ing. arch. Josef Černý, Klatovy.
Řetězové pily, sekačky, ponorná kalová čerpadla, vrtačky Plzeň - prodej i půjčovna
Potřebujete nárazově sekačku, pilu, ponorné kalové čerpadlo nebo vrtačku? Možnost zapůjčení nebo prodeje ručního a zahradního nářadí nabízí firma MOTOROVÉ STROJE s.r.o. z Plzně.
Výškové mytí budov Plzeň
Petr Huňatý - výškové práce nabízí službu výškového mytí budov a oken v Plzni a okolí pomocí lezecké techniky. Nabídka je určena především pro průmyslové budovy, tovární haly a kanceláře.
Rozpojovací jistící skříně Rokycany - pro venkovní i zemní vedení nízkého napětí
Rozpojovací jisticí skříně se využívají při rozbočování, rozpojení, připojení nebo i jištění rozvodů NN. Skříně nabízíme pro zemní a venkovní vedení nebo pro zemní vedení s dělenou přípojnicí.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Instalatérské práce Plzeň - středisko PSV společnosti EKA-KOMPLET s.r.o.
Kvalitní instalatérské služby zajišťuje v Plzni společnost EKA-Komplet, s. r.o.