ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Realizace a kompletní instalace vytápění pomocí tepelného čerpadla
O kompletní realizaci vytápění pomocí tepelného čerpadla a jeho instalaci se v okolí Brna postará firma Topenářství Kříž.
Topenářství Kříž
Výroba, distribuce, prodej Betonové tašky, střešní tašky Terran
Betonové střešní tašky, lehká střešní krytina Terran, kvalitní, vysoce odolné a moderní střešní tašky vyrábí a dodává firma Mediterran CZ s.r.o., sídlící v Brně.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Materiál na stavbu šikmé i ploché střechy, pro střešní konstrukce - stavebniny pro každého
Materiál pro střešní konstrukce, na stavbu šikmé i ploché střechy seženete za příjemnou cenu ve stavebninách EKOČEK s.r.o. v Jiřících u Znojma. Prodáváme materiál pro každou stavbu.
Stavebniny EKOČEK
Opravy a rekonstrukce střech rodinných, bytových domů a hospodářských stavení
S poškozenou či starší střechou vám pomůže naše společnost BAST CZ s.r.o. z Kuřimi. Realizujeme opravy a rekonstrukce střech rodinných, bytových domů a hospodářských stavení v Brně, Ostravě i Plzni.
BAST CZ s.r.o.
Dřevěné, vinylové, PVC a další typy podlah – prodej a pokládka prováděná specialisty
Prodej a pokládku vinylových, dřevěných a dalších typů podlah v nových i starších rodinných domech zajišťuje společnost LASPO podlahářství, s. r. o. v oblastech Brno a Blansko.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Průmyslová sekční vrata s pohonem stropním a bočním včetně montáže
Sekční průmyslová vrata s douhou životností, nerezovým kováním a zesílenou konstrukcí instaluje firma TECHNOPARK CZ s.r.o. z Brna. Průmyslová vrata jsou dodávána s bočním nebo stropním pohonem.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Instalatérství, opravy, rekonstrukce, montáž plynu, vody, kanalizace nebo topení
Instalatérské činnosti, jako je dodávka, montáž, opravy a rekonstrukce vody, kanalizace, topení nebo plynu včetně stavební činnosti zajišťuje v okolí Brna firma Ungrmat s.r.o. z Rajhradu.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Antikorozní a izolační systémy - kvalitní ochrana ocelového potrubí
Antikorozní a izolační systémy k ochraně ocelového potrubí seženete od brněnské firmy MANIBS BRNO, spol. s.r.o., která poskytuje kvalitní izolační systémy Denso a mnohé další.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Stavba vinných sklepů, vináren, rotund archivu včetně vypracování projektové dokumentace
Stavbu vinárny, kvelbených vinných sklepů a rotund archivu svěřte do rukou specialisty v oboru – firmě tryskání a pískování Vladimír Veselý. Zajistíme projektovou dokumentaci i stavební povolení.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Pokládka vinylové plovoucí podlahy – práce prováděná specialisty
Pokud si chcete pořídit vinylovou plovoucí podlahu a nechat pokládku na odbornících, využijte společnost Bukoma group s.r.o. sídlící v okrese Brno-venkov.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Dodáváme a montujeme hliníková okna špičkové kvality od renomovaných výrobců
Společnost BT Haus ze Znojma zajišťuje dodávky a montáž hliníkových oken vysoké kvality, které splňují nejvyšší požadavky na tepelnou izolaci, bezpečnost a design. Velký výběr od renomovaných výrobců.
BT HAUS s.r.o.
Pasport budovy, informační model stavby - BIM, zpracování dat v digitální podobě
Kompletní zpracování stavitelských dat v digitální podobě provádí firma ADITIS s.r.o. z Brna. Specializujeme se na informační modely staveb a pasporty budov (BIM) pro podnikatelské subjekty.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Řezání betonu a zemní a bourací práce – profesionální činnost prováděná s tou nejvyšší precizností
Na zemní a bourací práce, řezaní betonu a další profesionální služby v oblasti stavebnictví se specializují odborníci ze společnosti ATLANTA, a.s. působící nejen v okolí Znojma a Třebíče.
ATLANTA, a.s.
Stavba sušárny na dřevní štěpku včetně uvedení do provozu - navýšení kapacity sušení
Na stavbu sušárny na dřevní štěpku včetně uvedení do provozu se specializuje firma SD Install. Na přání zákazníka zajistíme dostavbu pro navýšení kapacity sušení.
SD Install Gustav Schuh
Stavební materiály a drobné domácí potřeby pro dům a zahradu – kvalitní sortiment za nejlepší cenu
Na prodej širokého sortimentu stavebních materiálů a drobných domácích potřeb pro dům a zahradu za bezkonkurenční cenu se v okolí Miroslavi a Čejkovic zaměřuje prodejna Stavebniny EKOČEK.
Stavebniny EKOČEK
Vzorkovna obkladových materiálů, povrchů stěn a dlažeb – stylová koupelna
Představu o stylové koupelně prostřednictvím vzorkovny obkladových materiálů, povrchů stěn a dlažeb umožňuje společnost Zednictví Jeneš, s. r. o. z Brna.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Půjčovna stavební, zahradní techniky, nářadí, lešení pro Vaši kvalitní práci
Autodoprava Bohdálek z Moravského Krumlova provozuje půjčovnu nářadí. Pronajmeme Vám stavební nářadí, svářečky, centrály, pojízdné hliníkové věže, bourací, vrtací i zahradní techniku. Za výhodné ceny.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Stavební práce – rekonstrukce, půdní vestavby, fasády, regenerace bytových domů
Široké spektrum stavebních prací poskytuje v okolí Hrušovan nad Jevišovkou firma Kobliha Stavitelství. Realizujeme rekonstrukce, půdní vestavby, fasády, revitalizace bytových domů apod.
KOBLIHA STAVITELSTVÍ s.r.o.
Profesionální demoliční a bourací práce včetně odvozu a likvidace suti
Demoliční a bourací práce na profesionální úrovni poskytuje v okolí Blanska a Brna firma DS partner. Postaráme se i o odvoz a likvidaci suti.
Obklad koupelen vinylem - Bukoma Stone Click vinylová podlaha do koupelny a WC
Firma Bukoma group s.r.o. je specialistou na vinylové podlahy, v dnešní době jsou moderní i obklady koupelny vinylem. Skvělé vlastnosti má podlaha Bukoma Stone Click, na prodej v několika dekorech.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
E-shop, prodej a pronájem hliníkových a dřevěných žebříků a schůdků
Na e-shopu firmy HROMEK s.r.o. můžete zakoupit hliníkové či dřevěné žebříky a schůdky. Pronajímáme žebříky a schůdky pro hobby i profesionální použití.
HROMEK s.r.o. Žebříky a lešení
Zahradní pergoly, které opravdu vydrží - zakázková výroba, montáž i zastřešení
Zahradní pergoly dle vašich představ vám na zakázku vyrobí v okolí Vyškova a Brna firma Josef Opluštil. Zajistí vše včetně montáže a zastřešení. Nechte si postavit pergolu, která opravdu vydrží.
Josef Opluštil Tesařství, pokrývačství, klempířství
Rozvaděčové skříně pro obráběcí stroje a výrobní linky – zakázková výroba
Výrobou rozvaděčových skříní na zakázku pro obráběcí stroje a výrobní linky se zabývá firma VTL Blansko a.s. Zajistíme návrh, konstrukci a výrobu rozvaděčových skříní na klíč.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Topenářství – montáž plynových, elektrických kotlů a zařízení do domácností
Komplexní servis v oblasti topenářství poskytuje na Brněnsku firma Ungrmat s.r.o. z Rajhradu Zajistíme montáž plynových i elektrických kotlů a zařízení do domácností.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Rozloučení s čtyřnohým členem rodiny – zvířecí pomníčky a urny s možností fotografie
Výrobu zvířecích pomníků a uren pro rozloučení s domácími mazlíčky s výběrem z mnoha materiálů a s možností fotografie a nápisu zajišťuje společnost METAL GRANIT spol. s r. o. z Letovic.
METAL GRANIT spol. s r.o.