ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Realizace administrativních prostor, kanceláří v průmyslových halách
Výstavbu administrativních prostor - kanceláří- v průmyslových halách realizuje firma EKOČEK. Dodáváme administrativní vestavky pro průmyslové haly.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Dodávka kioskové trafostanice na klíč, realizace VN přípojky. Kvalitní servis.
Dodávka kioskové trafostanice na klíč firmou S.G. CZ, spol. s r.o. Brno. Samozřejmostí je realizace VN přípojky. Kvalitní záruční i pozáruční servis.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Tesařské, klempířské, pokrývačské práce - realizace kompletních střech a střechy na klíč
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce vám zajistí česká firma s dlouholetou tradicí, společnost BAST CZ s.r.o. Realizujeme kompletní ploché i šikmé střechy a střechy na klíč v Jihomoravském kraji.
BAST CZ s.r.o.
Kompletní elektroinstalační práce průmyslových zařízení
Kompletní elektroinstalační práce na robotických a průmyslových zařízeních malého i velkého rozsahu zajišťuje společnost SD Install, která sídlí ve Znojmě.
SD Install Gustav Schuh
Obrábění na CNC strojích - pětiosé a tříosé CNC stroje - kvalitní práce od české firmy
Využijte služeb firmy FORKLIM s.r.o., která sídli nedaleko města Blanska v obci Klepačov a poskytuje obráběcí služby na CNC strojích.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Stavební práce – výstavba novostaveb, rekostrukce rodinných domů, zateplení fasád
Různorodé stavební práce v okolí Brna svěřte do rukou firmy Ungrmat, s.r.o. Stavíme novostavby, opravujeme rodinné domy a zateplujeme fasády.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Betonové ploty a oplocení – celobetonové, s výplní ze dřeva nebo kovu
Výrobu a instalaci betonových plotů zajistí v okolí Znojma a Třebíče firma NOJA betonové ploty. Dodáváme celobetonové oplocení nebo betonové ploty s výplní ze dřeva a kovu.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení
Dodávka klimatizací pro firmu i domácnost - návrh, realizace a odborný servis
Dodávkou klimatizací pro firmy i domácnosti se zabývá společnost LEDO servis se sídlem u Znojma. Zajistíme návrh, realizaci i odborný servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Izolační pásky pro plynová a vodovodní ocelová potrubí
Antikorozní izolační pásky DENSOLEN®, vhodné jako ochrana a izolace plynových a vodovodních ocelových potrubí, dodává na český trh firma MANIBS BRNO, spol s r.o.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Betonování základů bytových i nebytových staveb, základové desky rodinných domů
Betonování základů pro různé typy staveb a základové desky rodinných domů svěřte do rukou firmy Beton Znojmo, specialistů v oboru dopravy a čerpání betonu, anhydritu i cementového potěru.
Výstavba komerčních prostor – komerční stavby na klíč
O realizaci komerčních prostor na klíč se v okolí Znojma postará firma Atlanta a.s. Stavíme autocentra, prodejní haly, administrativní budovy a budovy pro veřejný sektor.
ATLANTA, a.s.
Krycí desky na jednohroby a dvojohroby v různých tvarech a rozměrech z přírodního kamene
Krycí desky různých tvarů a rozměrů vyráběné z přírodního kamene na jednohroby i dvojhroby dodává Kamenictví Richard Koštuřík ze Strážnice.
Richard Koštuřík Kamenictví Strážnice
Realizace průmyslových podlah - pokládka litého asfaltu a litých epoxidových podlah.
Průmyslové lité podlahy a jejich pokládka, specializace na průmyslové podlahy, lité asfalty a lité epoxidové podlahy to je práce pro společnost Jiří Víšek spol. s.r.o. v Kyjově.
Jiří Víšek, spol. s r.o.
Kompletní zemní, výkopové práce a terénní úpravy
Společnost ATLANTA a.s. poskytuje kompletní zemní, bourací a výkopové práce, terénní úpravy, hutnění zpevněných ploch v jakémkoli rozsahu ve Znojmě a okolí.
ATLANTA, a.s.
Nástavce, bity a utahováky, spojovací materiál - prodej
Prodej kvalitní kotevní techniky a spojovacího materiálu nabízí společnost Jakub Kokeš CZ, s.r.o v Brně - seženete zde nástavce, bity i utahováky.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Pozemní stavitelství, zateplení, zděné konstrukce, dlažby, obklady
Pozemnímu stavitelství se věnuje společnost N.K. STAV Brno a.s.. Specializujeme se především na zateplení budov, zděné konstrukce, obklady a dlažby.
N.K. STAV Brno a.s.
Klasické a moderní stylové obklady a dlažby do koupelen
Klasické stylové či moderní a zároveň designové obklady a dlažby do koupelen v různých barevných variacích zakoupíte v okolí Moravského Krumlova a Ivančic u FATO Hlaváč
FATO Hlaváč, s.r.o.
Tepelná energetika, projekční práce, konstrukční práce, výměníkové stanice, kogenerační jednotky, kotelny
Společnost TERMOENGINEERING, s.r.o. se specializuje na oblast tepelné energetiky. Nabízí služby konstrukčních, projekčních a dodavatelských prací.
TERMOENGINEERING, s.r.o. tepelná energetika
Plynoinstalace, plynařské práce  - průmyslové rozvody a rozvody domovního plynovodu
O veškeré plynařské práce se v okolí Hodonína postará firma ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o. Realizujeme plynoinstalace, jako jsou průmyslové a domovní rozvody plynovodu a další práce.
ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o.
Opravy, servis, čištění, revize plynových spotřebičů, plynový kotel, bojler
Opravy, servis, čištění a revize veškerých plynových spotřebičů, kotlů, bojlerů a dalších plynospotřebičů provádí firma Servis plynospotřebičů Petr Hromádka.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Rekonstrukce a modernizace stávajících rozvoden. Dodávky VN rozvodny na klíč
Rekonstrukce a modernizace stávajících rozvoden se zaměřením na vyšší výkon a technické parametry. Dodávky VN rozvodny na klíč firmou S.G. CZ, spol. s r.o. Brno.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Rotační síto řady RS na nečistoty obsažené v odpadních vodách
Rotační síto řady RS od firmy Šebesta, spol. s.r.o. se sídlem v Kyjově pro účinné mechanické čištění odpadních vod od nerozpustných nečistot.
Šebesta, spol. s r.o.
Stavební úpravy v administrativních budovách – výstavba kanceláří
Stavební úpravy v administrativních budovách provádí v okolí Znojma a Brno-venkov firma EKOČEK. Stavíme kanceláře a upravujeme kancelářské prostory.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Návrh, montáž a realizace průmyslové vzduchotechniky – kvalitní práce za příznivou cenu
Komplexní práce týkající se návrhu, montáže a realizace průmyslové vzduchotechniky a příslušenství za příznivou cenu realizují pracovníci společnosti GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Dřevěné bednění pro sklářské pece přesně na míru - výroba a montáž
Výrobou a dodáním dřevěného bednění přesně na míru pro sklářské pece vyrábí a montuje společnost BAST CZ s.r.o. z Kuřimi u Brna. Dodáváme po celé ČR a do zahraničí.
BAST CZ s.r.o.