ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Zámečnické práce – ploty, brány, schody, pergoly a kovové konstrukce na míru
Na zámečnické práce, výrobu plotů, bran, branek, schodů, pergol, přístřešků a kovových konstrukcí na míru se v okolí Znojma zaměřuje Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa
E-shop, prodej, dodávka venkovních a vnitřních okenních parapetů Brno
E-shop, prodej, dodávka venkovních a vnitřních okenních parapetů od firmy iPARAPETY s.r.o. Brno. Parapety na míru do Vašich oken.Dodáváme pouze léty prověřené parapety.
iPARAPETY s.r.o.
Topenářství, opravy a rekonstrukce rozvodů topení v domech, nebytových objektech
Topenářské práce, jako jsou opravy a rekonstrukce rozvodů v rodinných domech, bytech i nebytových objektech, provádí v okolí Moravského Krumlova a Ivančic firma FATO Hlaváč s.r.o.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Betonové ploty pro rodinné domy – ochrana pozemku a oživení prostoru zahrady
Na realizaci betonových plotů pro rodinné domy, které slouží k ochraně pozemku, ale také k oživení prostoru zahrady se zaměřuje společnost NOJA betonové ploty působící nejen v okolí Znojma a Třebíče.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení
Instalace potrubí, svařování a montáže – komplexní služby pro různé průmyslové odvětví
Svařování, průmyslové montáže, demontáže, instalace potrubí a výrobních celků a další služby poskytují odborníci ze společnosti Schuh Industry Group pro různé odvětví průmyslu nejen v České republice.
Schuh Industry Group
Výsuvné sekční garážová vrata s pohodlným otevíráním pro domácnost i průmysl
Sekční výsuvná garážová vrata v různých provedeních pro privátní i průmyslové použití Vám zajistí společnost TECHNOPARK CZ s. r. o. z Brna.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Průmyslové podlahy – komplexní služby od realizací, rekonstrukcí až po opravy prováděné specialisty
Na komplexní služby zahrnující realizaci, rekonstrukce a opravy průmyslových podlah, které jsou vystaveny velkému zatížení, se v okolí Znojma a Třebíče zaměřuje společnost ATLANTA, a.s.
ATLANTA, a.s.
Textilní rohože s logem, protiskluzové rohože, výroba, prodej, dodávka
Snadno udržovatelné protiskluzové textilní rohože v různých barevných odstínech, nabízí kvalitní výrobce, prodejce - firma DIAMANT AK s.r.o., z Brna.
DIAMANT AK s.r.o.
Podlahy pro výrobní haly, podlahy pro těžké provozy, podlahy pro sklady
Podlahy pro výrobní haly musí být chemicky odolné a nenasákavé. Podlahy pro těžké provozy odolné proti zatížení.Proto je tu firma PODLAHY Liška, s.r.o., Brno.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Novostavba a rekonstrukce rodinných domů, bytová výstavba – vše dle na přání klientů
Stavební společnost EKOČEK s.r.o. z Jižní Moravy provádí novostavby podle přání a požadavků i těch nejnáročnějších klientů. Zabýváme se i rekonstrukcí rodinných a bytových domů, bytovou výstavbou.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Dodávky a opravy sportovních, parketových či palubových podlah pro školy, tělocvičny a sály
Kompletní dodávku sportovních, parketových či palubových podlah zajišťuje firma LASPO podlahářství, s.r.o. nejen v Brně město a venkov. Provádíme nejen dodávku a pokládku, ale také opravy podlah.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Regenerační nástřiky AB krytu (asfalto-betonových vozovek) -  preventivní ochrana silnic
Emulze Reclamite, CRF a Neomex+Surfric jsou nejlepší přípravky na preventivní údržbu silnic. Společnost REKMA spol, s.r.o. tyto regenerační nástřiky využívá při ochraně asfalto-betonových vozovek.
REKMA, spol. s r.o.
Plastové nádrže, jímky, vložky studní různých tvarů i objemů - výroba, oprava
Na výrobu a opravu nádrží, jímek a vložek studní různých tvarů i objemů se specializuje firma Svařování plastů Pavel Petroš, kterou naleznete v Brně.
Svařování plastů Pavel Petroš
Šikovný klempíř na oplechování střech, komínů, montáž okapů i střešních oken
Stavba nové střechy se bez klempířské práce neobejde. Šikovní klempíři z firmy Kroving Vám na Břeclavsku i v okolí Brna venkov zajistí oplechování střech, komínů i montáž okapů či střešních oken.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Fotovoltaika pro firmy bez starostí - fotovoltaické systémy připojené k síti
Ohledně fotovoltaických systémů Vám poradí firma PV Solutions, která se na její instalaci zaměřuje v oblasti Znojma a Třebíče - pro firmy zajistíme fotovoltaiku bez starostí!
PV Solutions Fotovoltaické elektrárny Znojmo
Pozinkované a poplastované pletivo a plotové panely – oplocení pozemku od profesionálů
Na realizaci a montáž pozinkovaných a poplastovaných čtyřhranných pletiv a plotových panelů se zaměřují profesionálové na oplocení nejen v okolí Znojma a Ivančic ze Zahrady Minařík.
Zahrady Minařík
Studio míchání barev - na fasády i do interiéru, fasádní nátěry
Studio míchání barev - na fasády i do interiéru, fasádní nátěry, široký výběr z odstínů barev od firmy STAVEBNINY VAJBAR s.r.o. v Bořeticích.
STAVEBNINY VAJBAR s.r.o.
Ekologické a zdravotně nezávadné přírodní dřevěné podlahy z masivního dřeva
Česká firma ŠTIPČÁK, spol. s r.o. vyrábí a dodává ekologické a zdravotně nezávadné třívrstvé dřevěné podlahy z přírodního dřeva. Vyzkoušejte naše prémiové podlahy vyráběné z kvalitní kulatiny.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Výrobce dřevěných podlah
Levné a rychlé bydlení dle Vašich představ – prodej a montáž mobilních domů a dřevostaveb
Mobilní nebo též modulární domy, montované dřevostavby pro rychlé a levné bydlení s nízkými náklady a variabilitou řešení prodává a montuje společnost KARPEN PLUS s.r.o. z Brna.
KARPEN PLUS s.r.o. Mobilní domy pro celoroční bydlení
Hliníkové a drátěné ploty, brány a branky – nekonečná škála provedení a barev na míru
Na návrh a realizaci hliníkových a drátěných plotů, kvalitních bran a branek s nekonečnou škálou variant provedení a barev se na jižní Moravě a ve Znojmě zaměřují specialisté ze Zahrady Minařík.
Zahrady Minařík
Systémy prosklení lodžií a balkónů ALUMISTR
Ochraňte váš balkón nebo lodžii proti hluku, prachu i nepříznivému počasí díky prosklení ALUMISTR, jehož dodávku a montáž zajišťuje na Brněnsku firma CABAL Moravia s.r.o.
CABAL Moravia s.r.o. Zasklívání lodžií, balkónů Brno
Rodinné domy na klíč od prosperující stavební firmy s dlouholetými zkušenostmi
Zednictví Jeneš, s.r.o. je stavební firma specializující se na výstavbu rodinných domů na klíč v regionu Brno a Blansko. Firma Vám postaví nízkoenergetický i pasivní dům dle Vašeho přání.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Střešní konstrukce pro domy, altány, pergoly i rodinné domy – kompletní tesařské práce
Na realizaci krovů pro rodinné domy a střešních konstrukcí pro altány, pergoly a garáže se v oblasti Pohořelic a okolí Brno-venkov zaměřují specialisté na tesařské práce ze společnosti Kroving s.r.o.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Ochranné oplocení, nárazové zábrany a dojezdy pro manipulační techniku – kvalitní doplňující technologie
Na ochranné oplocení, nárazové zábrany, dojezdy pro manipulační techniku a další doplňující technologie pro bezproblémovou logistiku a výrobní proces se zaměřuje společnost ROBOPAL s.r.o.
ROBOPAL s.r.o. Robotická paletizace
Pokrývač, pokládka střešních krytin, pokrývačské práce
Profesionální pokrývačské práce poskytují v okolí Brna a Vyškova pokrývači z firmy Josef Opluštil. Poradíme s výběrem střešní krytiny a zajistíme pokládku krytiny na novou i rekonstruovanou střechu.
Josef Opluštil Tesařství, pokrývačství, klempířství