ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Vodoinstalační práce pro rodinné domy, průmyslové objekty – novostavby, rekonstruované objekty
Veškeré vodoinstalační práce pro rodinné domy, průmyslové objekty zajišťuje v okolí Hodonína firma ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o. Vodoinstalace provádíme v novostavbách i při rekonstrukci.
ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o.
Kamenné obklady, dlažby a schodiště - standardní a atypická výroba na zakázku
Komplexní stavební práce z přírodního kamene provádí naše společnost METAL GRANIT spol. s.r.o. z Letovic. Na zakázku vyrábíme standardní a atypické kamenné obklady, dlažby nebo schodiště.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Vše pro bydlení, stavbu i výrobu od jednoho dodavatele Schachermayer, spol. s r.o.
Sortiment více než 150.000 položek pro oblasti bydlení, stavby i výroby na jednom místě nabízí pobočka velkoobchodu Schachermayer v Brně.
Schachermayer, spol. s r.o. Brno
Instalace, výstavby technologických celků pro chemický i hutní průmysl
Společnost Schuh Industry Group zajistí instalaci a výstavbu technologických celků pro chemický i hutní průmysl - zakázky zajistíme po celé České republice i v zahraničí.
Schuh Industry Group
Stavební práce - realizace stropů pomocí kvalitních monolitických konstrukcí
Společnost Zednictví Jiří Pokorný provádí veškeré stavební práce a zhotovuje vysoce odolné monolitické železobetonové stropní konstrukce nedaleko Miroslavi a Moravského Krumlova.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Zemní práce  - terénní úpravy, skrývky, práce s UNC
Veškeré zemní práce svěřte do rukou firmy Kobliha Stavitelství z Hrušovan nad Jevišovkou. Provádíme terénní úpravy, skrývky a další práce s multifunkčním strojem UNC.
KOBLIHA STAVITELSTVÍ s.r.o.
Rekonstrukce budov a pasport stavby - chybějící plány, výkresová dokumentace
Geodetické práce pro rekonstrukce budov a pasport stavby provádí společnost ADITIS s.r.o. z Brna. V případě zájmu zpracujeme kompletní výkresovou dokumentaci nebo konkrétní chybějící plány.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Výběrové dubové třívrstvé podlahy z přírodního dřeva
Dodejte Vašemu interiéru přírodní a nadčasový vzhled s výběrovými a nadčasovými dubovými podlahami, která vyrábí a dodává specialista v oboru, firma Štipčák, spol s.r.o. z Javorníku.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Výrobce dřevěných podlah
Zátěžové podlahy, panely, které chrání trávník na stadionu při koncertu, výstavě.
Zátěžové podlaha, které jsou vhodné jako dočasné mobilní pokrytí ploch, které musí být zpevněny, ochráněny. Tyto panely prodává firma PODLAHY Liška, s.r.o. z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Elektroinstalace a elektromontáže na míru - bezproblémové využívání elektrické energie
Pro bezproblémové využívání elektrické energie oslovte firmu ELMONT GROUP, a.s. v Brně, která provádí elektroinstalace a elektromontáže na míru pro stavby i průmyslové objekty.
ELMONT GROUP, a.s.
Dodávka vzduchotechniky, klimatizace a chlazení do administrativních budov, nemocnic, hal a skladů
Společnost RX servis s.r.o. z Brna dodává vzduchotechniku, klimatizaci, chlazení, vytápění a MaR do administrativních budov, nemocnic, výrobních hal a skladů. Firma působí také v Ostravě a Zlíně.
RX servis s.r.o. Vzduchotechnika, klimatizace Brno
Rekonstrukce koupelny od návrhu až po realizaci - montáž sprchových koutů, sanitární keramiky
Toužíte po nové koupelně? Rekonstrukci koupelny od návrhu až po realizaci Vám zajistí FATO Hlaváč, s.r.o. Moravský Krumlov. Provádí odbornou montáž sprchových koutů, sanitární keramiky přímo na míru.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Betonové ploty na klíč přímo od výrobce včetně dopravy a odborné montáže
O realizaci betonových plotů na klíč se na Znojemsku a Třebíčsku postará firma NOJA betonové ploty. Objednejte si betonové ploty přímo od výrobce včetně dopravy a odborné montáže.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení
Vstupní čistící rohože s vysokou schopností zachytit nečistoty do hal
Vstupní rohože fungují jako čistící rohože do vstupních hal a firem, hotelů, určené pro vysokou zátěž a s vysokou schopností zachytit drobné nečistoty.
DIAMANT AK s.r.o.
Prodej a pokládka koberců a kobercových čtverců pro byty, RD, kanceláře, penziony, hotely a ubytovny
Prodej a pokládku koberců a kobercových čtverců pro byty, RD, kanceláře, penziony, hotely a ubytovny zajistí v Břeclavi i Znojmě spolehlivá firma LASPO podlahářství z Brna.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Realizace dřevěných staveb, konstrukcí a střech – kompletní stavební práce prováděné odborníky
Prací se dřevem, realizací dřevěných staveb, konstrukcí a střech nejen pro rodinné domy včetně dalších stavebních prací se zabývá společnost Kroving s.r.o. v oblasti Pohořelic a Brna venkov.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Vytvrzovací a konzervační nástřik CB krytu – impregnace cemento-betonových vozovek
Aplikaci vytvrzovacího a konzervačního nástřiku Pavix CCC 100, který slouží k impregnaci cemento-betonových vozovek, zajistí společnost REKMA, spol. s.r.o.
REKMA, spol. s r.o.
Protihlukové sendvičové panely a systémy Akustik - 3 varianty Akustik P, D a L
Protihlukové sendvičové panely a systémy, výběr ze 3 variant Akustik P, D a L, výroba a montáž, panely s jedinečnými vlastnostmi od firmy KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici.
KlimaTechnik s.r.o.
Domovní a průmyslové plynovody – dodávka, montáž, záruční i pozáruční servis
Domovní a průmyslové plynovody v okolí Brna realizuje firma Topenářství Kříž. Zajistíme kompletní dodávku a montáž plynovodu včetně záručního a pozáručního servisu.
Topenářství Kříž
Výroba křídlových a posuvných bran včetně motoru – bezúdržbové brány na míru
Na výrobu a montáž křídlových a posuvných bran včetně zajištění kvalitního motoru se zaměřuje Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáše Severy ze Znojma,který obstarává bezúdržbové kovové brány na míru.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa
Tryskání - renovace kvelbených vinných sklepů a oprava sklepních prostor na klíč
Metodou tryskání renovuje firma Tryskání a pískování Vladimír Veselý kvelbené vinné sklepy a opravuje sklepní prostory na klíč. Čistí povrchy všech materiálů.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Instalace průmyslových zařízení, potrubních systémů zajistíme pro celou Evropu
Náš profesionální tým Vám poskytne přesné řešení a instalaci průmyslových zařízení na území celé Evropy - demontáže, montáže i opravy potrubních systému přenechejte na nás.
Schuh Industry Group
Betonová střešní taška - kvalitní betonové tašky na Vaši střechu
Kvalitní střešní krytiny seženete od společnosti Mediteraran CZ s.r.o. která sídlí v Brně a poskytuje betonovou střešní krytinu. Poskytneme satelitní zaměření zdarma a záruku v délce 50 let.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
René Leikep - Vaše cesta k nádherným interiérům a exteriérům - malířské a natěračské služby
René Leikep přináší dokonalost do každého detailu - expertní malování a nátěry, včetně dekorativních stěrek, pro domovy, kanceláře a veřejné prostory ve Znojmě a okolí.
René Leikep malíř, lakýrník, natěrač Znojmo
Profesionální zednické práce - strojní omítání stěn v interiéru
Profesionální zednické práce zajišťuje naše společnost Zednictví Jeneš, s.r.o. z Kuřimi. Provádíme strojní omítání stěn v interiéru pro zákazníky z Blanska a okolí.
Zednictví Jeneš, s.r.o.