ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Strojní sádrové omítky - ideální řešení pro alergiky, proti vzniku plísní
Strojní sádrové omítky provádí v Boskovicích a okolí firma Zednictví Jeneš, s.r.o. z Kuřimi. Tyto omítky jsou vhodné proti vzniku plísní a pro interiéry, kde se pohybují alergici.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Instalace, svařování potrubí pro energetický, chemický potravinářský průmysl
Instalace a svařování potrubí pro energetický, chemický nebo potravinářský průmysl má v malíčku Znojemská společnost Schuh Industry Group - kontaktujte nás pro domluvení zakázky v ČR i v zahraničí.
Schuh Industry Group
Zateplení fasády - efektivní snížení výdajů za spotřebu energie Bořetice
Zateplení fasády - efektivní snížení výdajů za spotřebu energie, investice která se vrátí. Zateplení fasády svěřte odborníkům - společnosti Stavebniny Vajbar.
STAVEBNINY VAJBAR s.r.o.
Přípojky inženýrských sítí, kanalizace, vody a plynu – nezbytná součást každé stavby
Na napojení a provoz přípojek inženýrských sítí, kanalizace, vody a plynu, které jsou nezbytnou součástí každé stavby, se zaměřuje v okresu Brno-venkov a Ivančicích společnost BADIN s.r.o.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Vodoinstalatérské a kanalizační práce
Komplexní vodoinstalatérské a kanalizační práce provádí ve Znojmě, Moravském Krumlově a Ivančicích společnost FATO Hlaváč, s.r.o. Svěřte se skutečným odborníkům z oboru!
FATO Hlaváč, s.r.o.
Velkoobchodní prodej fitinek - T-kusy, redukce, trubkové oblouky a dna
Prodej instalatérských trubkových spojovacích dílů, jako jsou T-kusy, redukce, trubkové oblouky a dna, ale také hrdla, sedla, nátrubky, návarky, zajišťuje firma GELDBACH - CZ s.r.o. z Brna.
GELDBACH - CZ s.r.o.
Liebherr 1055 – nejsilnější mobilní jeřáb s nosností až 55 tun vhodný práce pro ve větších výškách
Jeřábnické práce s nejsilnější autojeřábem ve své třídě jeřábem Liebherr 1055 s nosností až 55 tun, který je vhodný pro práci ve větších výškách, zajišťuje firma AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o. Jeřábnické služby
Projekce staveb, projektová a inženýrská kancelář Jihomoravský kraj
Na projektování staveb a provoz projektové a inženýrské kanceláře působící v Jihomoravském kraji se zaměřuje společnost ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
Strojně hlazené podlahy s pevným povrchem - pro obytné a kancelářské prostory
Naše firma Zednictví Jeneš, s.r.o. z Kuřimi u Brna realizuje strojně hlazené podlahy pro obytné i kancelářské prostory. Pořiďte si kvalitní základovou desku nebo podlahu s pevným povrchem.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Rolovací mříže, rolety na míru a jejich pohony – pro zabezpečení vašeho obchodu
O zabezpečení vašeho obchodu se postará firma TECHNOPARK CZ s.r.o. z Brna, která dodává rolovací mříže a rolety na míru včetně jejich pohonů a jinou automatizační techniku.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Tesařské práce – stavba střešních konstrukcí, dřevěných krovů různých typů a tvarů
Tesařské práce, výrobu a montáž střešních konstrukcí a dřevěných krovů různých typů a tvarů zajišťují v okolí Brna a Vyškova tesaři z firmy Jaroslava Opluštila.
Josef Opluštil Tesařství, pokrývačství, klempířství
Výhody betonových plotů oproti jiným typům oplocení, speciální složení betonových plotů
Soukromí, bezpečnost, snadná a rychlá montáž, nenáročná údržba – to je jen několik málo výhod, které přináší betonové ploty se speciálním složením od společnosti NOJA betonové ploty.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení
Dobře placená práce v zahraničí pro svářeče, potrubáře, přípraváře, zámečníky a instalatéry
Společnost Schuh Industry Group přijímá pro práci v zahraničí nové zaměstnance na pozici svářeče, potrubáře, přípraváře, zámečníky a instalatéry. Čeká Vás zajímavé finanční ohodnocení!
Schuh Industry Group
Pořiďte si u nás garážová vrata – zaručená kvalita a spokojenost od zkušených dodavatelů
Společnost BT Haus ze Znojma zajišťuje garážová vrata. Objednejte si u zkušených dodavatelů kvalitní ať už sekční, křídlová či roletová garážová vrata. Vše pro Vaši bezpečnost s nadčasovým designem.
BT HAUS s.r.o.
Stavby pro výrobu a služby – realizace, rekonstrukce a opravy prováděné specialisty
Na realizaci staveb pro výrobu a služby, rekonstrukci a opravy se zaměřují specialisté na pozemní stavby působící v oblastech Znojma a Třebíče ze společnosti ATLANTA, a.s. s dlouholetými zkušenostmi.
ATLANTA, a.s.
Podlahy pro sklady, skladové provozy a všechny nepřetržité provozy s vysokou zátěží
Podlahy pro sklady, skladové provozy, skladové haly, skladové prostory jsou vystaveny dlouhodobému vysokému zatížení. Podlahové panely z PVC jsou ideálním řešením.
PODLAHY Liška, s.r.o.
SDK příčky s minerálním podhledem a protipožárními okny – rychlé a levné řešení pro rozdělení prostoru
Na dodávku SDK příček s minerálním pohledem a protipožárními okny, které slouží jako rychlé řešení pro rozdělení prostoru se zaměřuje společnost EKOČEK s.r.o. působící v okolí Brna-venkov a Znojma.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Moderní interiéry – návrh a realizace na zakázku
Moderní interiéry na míru, kompletní rekonstrukcí interiérů bytů i rodinných domů od návrhu až pro samotnou realizaci vás provede truhlářská firma Woodtech Jiřího Májka z Brna.
Jiří Májek Woodtech
Kompletní podlahářské práce na klíč a pokládka různých podlah včetně zaměření
Pokládku podlah z různých materiálů provádí naše firma LASPO podlahářství, s.r.o. Zajišťujeme kompletní podlahářské práce na klíč včetně konzultace a zaměření pro zákazníky z Brna, Blanska a Vyškova.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Asfaltové mostní závěry - speciální silniční práce z kvalitních materiálů
Speciální silniční práce z kvalitních materiálů provádí po celé České republice firma REKMA, spol. s r.o. z Břeclavi. Mezi naše činnosti patří i asfaltové mostní závěry.
REKMA, spol. s r.o.
Svařování plastů - vložky studní různých tvarů i objemů
Potřebujete opravit, svařit nebo vyrobit vložky studní nebo nádrž? Pak neváhejte a obraťte se na Svařování plastů Petroš Brno!
Svařování plastů Pavel Petroš
Kontroly a ekologizace kotlů, seřízení kotle na tuhá, kapalná i plynná paliva
Kontroly a ekologizace kotlů provádí firma Detekta s.r.o. Brno. Seřízení kotlů, měření hlučnosti a účinnosti kotlů. Výpočty ročních poplatků.
Detekta s.r.o.
Elektromontáže a elektromontážní práce
Elektromontáže a elektromontážní práce pro průmyslové, veřejné i soukromé objekty.
ZMES, s. r. o.
Prodej plazmové pálící stroje, pro strojní řezání, pro pálící CNC stroje
Prodej plazmové pálící stroje od firmy FORMICA WELD spol. s r.o. Brno Chrlice. Vhodné pro strojní řezání, pro pálící CNC stroje.
FORMICA WELD spol. s r.o.