ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Instalace topení a klimatizace pro rodinné, bytové domy
Instalací různých typů topení a klimatizací jak pro rodinné, tak i bytové domy se v okolí Brna zabývá firma Topenářství Kříž.
Topenářství Kříž
Uzavírací prvky pro potrubí a kanalizace - zkušební a uzavírací balony
Antikorozní a izolační systémy a další výrobky pro opravu, repase a údržbu potrubí a kanalizace Vám poskytne brněnská firma MANIBS BRNO, spol. s.r.o., která je na českém trhu již od roku 1979.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Opravy a údržba asfaltových povrchů dálnic, cest, silnic a  jiných veřejných komunikací
Opravu a údržbu asfaltových povrchů dálnic, cest, silnic a jiných veřejných komunikací provádí společnosti Rekma, spol. s.r.o. v Břeclavi. Opravy provádíme po celé České republice.
REKMA, spol. s r.o.
Výstavba podlahy rychle suchou cestou bez betonování - příprava podkladu
Nečekejte týdny až vytvrdne beton - firma LASPO podlahářství připraví podklad na výstavbu podlah rychle suchou cestou bez betonování! Spokojené zákazníky máme již v Brně, Hodoníně i Znojmě.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Vinylové plovoucí podlahy pokládané do stromečku – práce pro odborníky
Složitější práci při pokládce vinylové plovoucí podlahy do stromečku zajistí specialisté společnosti Bukoma group s.r.o. sídlící v okrese Brno-venkov.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Profesionální rekonstrukce bytů a domů na klíč - od jednoho dodavatele
Rekonstrukce bytů a domů na klíč provádí firma Woodtech Jiřího Májka z Brna. Zajistěte si kompletní renovaci interiéru jednoduše od jednoho dodavatele.
Jiří Májek Woodtech
Krovy a kvalitní střešní konstrukce pro rodinné domy, garáže i pergoly - tesařské práce
Dodáme Vám krovy a kvalitní střešní konstrukce nejen pro rodinné domy, garáže nebo pergoly. Naprosto přesné tesařské práce zajistíme v Pohořelicích i v okolí Brna venkov.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Realizace, projekce a servis vzduchotechniky - průmyslová vzduchotechnika
Realizace, projekce a servis vzduchotechniky, průmyslová vzduchotechnika pro haly, technologie tropického větrání od firmy KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici - výměna vzduchu.
KlimaTechnik s.r.o.
Opravy podlahy bez omezení provozu, PVC panely
Opravy podlahy bez omezení provozu provádí firma PODLAHY Liška, s.r.o. průmyslové podlahy, skladové plochy, výrobní haly. Zátěžové podlahové panely z PVC.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Výroba dřevěné terasy, pergoly, altánu, plotu na zakázku – precizní truhlářské práce
Společnost Kroving s.r.o. z Brna, jakožto truhlářství, Vám vyhotoví dřevěnou konstrukci na zakázku. Zabývají se výrobou a montáží pergoly, dřevěné terasy, altánu či plotu.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Vizualizace – náhled na interiér a rekonstrukci před realizací
Změnu vybavení interiéru a rekonstrukci bytů i domů s vizualizací Vám v Brně a jeho okolí zajistí společnost Zednictví Jeneš, s. r. o.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Ostření pilových řetězů – brousící vodítka pro různé typy řetězu a úhly řezacích zubů
Na ostření pilových řetězů pomocí brousících vodítek, které se dodávají samostatně nebo v sadách pro různé typy řetězu a úhly řezacích zubů se zaměřuje společnost Gardentech s.r.o.
Gardentech s.r.o.
Kamenná prodejna s hliníkovými a dřevěnými žebříky pro profesionální i hobby použití
V kamenné prodejně HROMEK s.r.o. V Hodoníne naleznete široký sortiment dřevěných i hliníkových žebříků. Prodáváme žebříky pro profi i hobby použití.
HROMEK s.r.o. Žebříky a lešení
Výkopové, demoliční práce a terénní úpravy pod záštitou zkušené firmy
Výkopové, demoliční a terénní práce jsou služby, které nabízí firma Kontejnery Znojmo s.r.o. v Hrušovanech nad Jevišovkou. Provádíme výkopy základů pro dům, demolice objektů a terénní úpravy.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Automatické dveře vhodné pro všechny typy budov
Společnost TERMETAL Moravia s.r.o. nabízí širokou nabídku automatických dveří ze systémů TORMAX a GEZE, které se hodí do každého typu budovy.
TERMETAL Moravia s.r.o.
Výstavba a rekonstrukce inženýrských sítí – kanalizací, vodovodů a plynovodů
Výstavbu a rekonstrukci přívodů a odvodů energií, tedy inženýrských sítí, jako jsou kanalizace, vodovody a plynovody, zajišťuj v okolí Brna-venkov firma BADIN s.r.o.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Vjezdová vrata pro podzemní garáže s 10-ti letou zárukou a povrchovou úpravou s certifikací
Vjezdová vrata pro podzemní garáže s průvzdušnou výplní a povrchovou úpravou s certifikací dodává firma TECHNOPARK CZ s.r.o. z Brna. Na vrata navíc poskytujeme 10-ti letou záruku.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Klempířství– výroba žlabů, oplechování komínů, lišt, opravy klempířských prvků
Veškeré klempířské práce realizuje v okolí Vyškova firma Josef Opluštil. Naši klempíři vyrábí a montují žlaby, oplechování komínů, lišt, ale také zajistí opravy klempířských prvků.
Josef Opluštil Tesařství, pokrývačství, klempířství
Výroba a prodej sakrálních předmětů z přírodního kamene – křtitelnice na svěcenou vodu
Výrobu a prodej sakrálních předmětů z přírodního kamene, křtitelnic a žulových sloupků a váz provádí společnost a kamenictví METAL GRANIT spol. s. r. o. z Letovic.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Zemní práce – úprava, tvarování rovinných, svažitých terénů včetně bagrování
Firma DS Partner s.r.o provádí zemní práce v okolí Brna a Blanska. Upravujeme a tvarujeme rovinné nebo svažité terény a zajišťujeme práce s bagrem.
Mobilní zařízení pro elektrochemické čištění, leštění a značení nerezu - Inoxliner
Zařízení pro elektrochemické čištění, leštění a značení nerezu zakoupíte ve firmě Weldpoint. Prodáváme mobilní zařízení Inoxliner, které umožňují čistit nebo leštit nerezové výrobky v dílně i venku
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Zdící prvky, kvalitní cihly a zdící systémy značek Porotherm, Ytong a Heluz
Veškeré potřebné zdící prvky pro Vaši stavbu pořídíte v prodejně stavebnin Kobliha Stavitelství v Hrušovanech nad Jevišovkou. Prodáváme kvalitní cihly a zdící systémy Porotherm, Ytong a Heluz.
KOBLIHA STAVITELSTVÍ s.r.o.
Prašná podlaha, zaprášené zboží – řešením je litý asfalt
Prašná podlaha, zaprášené zboží – řešením je litý asfalt, který je taková moderní stavební hmota v pozemním stavitelství a specializuje se na nej firma Jiří Víšek, spol. s r.o. z Kyjova
Jiří Víšek, spol. s r.o.
Anhydritové podlahy s rychlou realizací, za nízké ceny - odborná pokládka izolantu
Rychlou realizaci anhydritové podlahy zajišťuje v okolí Brna společnost Zednictví Jeneš, s.r.o. Položíme Vám podlahu, která je pochozí za pouhé 1-2 dny. Rádi Vám také pomůžeme s pokládkou izolantu.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Fotovoltaická elektrárna - výroba vlastní elektřiny pro rodinné domy a firmy, řešení na míru
Pro rodinné domy a firmy umožňuje systém SMA Energy System Home vyrábět vlastní zelenou elektřinu pomocí Vašeho vlastního fotovoltaického systému - řešení na míru Vám zajistí firma PV Solutions.
PV Solutions Fotovoltaické elektrárny Znojmo